A Pat írt nekem a héten, hogy hurrá, karácsony előtt megkapom a rendelést, de a követés szerint 2 hete nem mozdul és még nincs az országban. Meguntam, visszamondtam.
A recepción átvették, ilyenkor cetlit írnak, hogy csomagom van. Tegnap óta nem kaptam cetlit. A doboz meglett szerencsére.
A Pat csomagom (2 db, fekete péntek és rá 1-2 napra a 2.) nekem se mozog, attól tartok a briteknél ragadt le.
Ne add fel! Én februárra várom Pat csomagját.
Nem szép dolog. Hogy óvatosan fogalmazzak. Annak örülök, hogy meglett a csomag.
Ha nagyon gonosz lennék megkérdezném ki vette át, a DHL hozta. De mindegy, meglett és karácsony lesz. Ez nem ajándék, az enyém lesz.
Ne adjàtok fel, a pat palettàra èn is majdnem 4 hetet vàrtam.A németorszàgi rendelèseknél a rùzsokat Hollandiába küldtèk, onnan èrkezett Németorszàgba. Nem Angliàn keresztül jött. Jòl jött mert a 23 eurós èrtèkhatàrt tùllèptem 3 euròval.
Nekem is holland posta küldi.
Nekem az első rendelés is elakadt, nem mozog azóta. Egy rúzs az első és egy ajakápoló a 2., 13 Euro nem vámkötelesek. Elvileg Ausztriában van a csomag.
A 2. csomagnál GB van, az a briteknél lehet.
Majdnem rendeltem még ajakápolót, jobb, hogy nem.
Hű. Azt hittem hogy egy ùtvonalon küldik euba, ès onnan szortìrozzàk mibdenfelé. Ezek szerint nem.
ÚÚúú, bakker! És most mi lesz a Sephorással?
Ja, aztán elolvastam a többi hsz-t és láttam, hogy meglett a csomag, szerencsére
Odatoltam a jelenlegi recis elé a telómat, miszerint sikeresen kézbesítették tegnap. Nem ő volt tegnap, de valaki hibázott.
Szerintem Hollandiában is járt a csomag. A vámosok itt mindig belenéznek, ott is lesz egy darabig, most rengeteg küldemény érkezik a karácsony miatt.
Ugyanez nálam is Én még nem írtam nekik, de ma azért már úgy éreztem ideje lenne érdeklődni
Akkor még van remény
Én úgy tudom, csak az utasszállítók nem járnak, a cargo működik.
Vagy lehet már rég más országban vagy nálunk kering , csak én parázom túl.
A Pat rúzsok még nekem sem érkeztek meg. De a múlt évi mizéria után még türelmes vagyok, akkor azt hiszem január második hetében érkezett meg a black friday idején rendelt csomag.
Én kétszer rendeltem, az egyik úton van (szintén holland posta), a másikról csak jött egy e-mail, hogy majd egyszer küldik.
Még várom, hogy főnököm értelmezze, de ha én jól értem, akkor ezután sem lesz vám. Viszont nem tudom, a magánszemélyeknél az áfát ez mennyire érinti?