Rendelés külföldről

A Pat írt nekem a héten, hogy hurrá, karácsony előtt megkapom a rendelést, de a követés szerint 2 hete nem mozdul és még nincs az országban. Meguntam, visszamondtam.

A recepción átvették, ilyenkor cetlit írnak, hogy csomagom van. Tegnap óta nem kaptam cetlit. A doboz meglett szerencsére.

A Pat csomagom (2 db, fekete péntek és rá 1-2 napra a 2.) nekem se mozog, attól tartok a briteknél ragadt le.

Ne add fel! Én februárra várom Pat csomagját.

2 Likes

Nem szép dolog. Hogy óvatosan fogalmazzak. Annak örülök, hogy meglett a csomag. :slightly_smiling_face:

Ha nagyon gonosz lennék megkérdezném ki vette át, a DHL hozta. De mindegy, meglett és karácsony lesz. Ez nem ajándék, az enyém lesz.

1 Likes

Ne adjàtok fel, a pat palettàra èn is majdnem 4 hetet vàrtam.A németorszàgi rendelèseknél a rùzsokat Hollandiába küldtèk, onnan èrkezett Németorszàgba. Nem Angliàn keresztül jött. Jòl jött mert a 23 eurós èrtèkhatàrt tùllèptem 3 euròval.:laughing:

2 Likes

Nekem is holland posta küldi.

Nekem az első rendelés is elakadt, nem mozog azóta. Egy rúzs az első és egy ajakápoló a 2., 13 Euro nem vámkötelesek. Elvileg Ausztriában van a csomag.
IMG_20201222_182238
A 2. csomagnál GB van, az a briteknél lehet.
Majdnem rendeltem még ajakápolót, jobb, hogy nem.

Hű. Azt hittem hogy egy ùtvonalon küldik euba, ès onnan szortìrozzàk mibdenfelé. Ezek szerint nem.

ÚÚúú, bakker! És most mi lesz a Sephorással?

Ja, aztán elolvastam a többi hsz-t és láttam, hogy meglett a csomag, szerencsére :grin:

Odatoltam a jelenlegi recis elé a telómat, miszerint sikeresen kézbesítették tegnap. Nem ő volt tegnap, de valaki hibázott.

1 Likes

Szerintem Hollandiában is járt a csomag. A vámosok itt mindig belenéznek, ott is lesz egy darabig, most rengeteg küldemény érkezik a karácsony miatt.

Ugyanez nálam is :slight_smile: Én még nem írtam nekik, de ma azért már úgy éreztem ideje lenne érdeklődni :slight_smile:

1 Likes

Akkor még van remény :slightly_smiling_face:

1 Likes

Én úgy tudom, csak az utasszállítók nem járnak, a cargo működik.

1 Likes

Vagy lehet már rég más országban vagy nálunk kering , csak én parázom túl. :smiley:

A Pat rúzsok még nekem sem érkeztek meg. De a múlt évi mizéria után még türelmes vagyok, akkor azt hiszem január második hetében érkezett meg a black friday idején rendelt csomag.

1 Likes

Én kétszer rendeltem, az egyik úton van (szintén holland posta), a másikról csak jött egy e-mail, hogy majd egyszer küldik. :grinning:

Még várom, hogy főnököm értelmezze, de ha én jól értem, akkor ezután sem lesz vám. Viszont nem tudom, a magánszemélyeknél az áfát ez mennyire érinti?

6 Likes