Lányok! Egy kérdéssel fordulok felétek: aki az Australian Gold Botanical spf 50-es fényvédőt használja mennyiért rendeli külföldről? Zsibin 10.500 Ft-ért néztem. Az reális? Nagyon szeretném kipróbálni de nem tudok külföldről rendelni.
Igen sajnos reàlis az àr. Jekenleg nem is japhatò N.oban. Tavasszal 50 %- os akciò volt amikor rendeltem. Sajnos nem tudom mikor lesz megint.
Nekem hozzám 20$ lenne egy tubus (posta benne). Itt linkelte valaki korábban, hogy rendelhető. Szerintem kérj meg valakit aki szokott az Amazonról rendelgetni.
Kis jó hír:
Ennek nagyon örülök. Épp tegnap vertem a falba, mert én hülye nem néztem meg az árfolyamokat a black friday alatt történt colourpop rendelés előtt. Kb. fél euróval volt a rendelésem a kiskapus rendelési határ felett. És rendben, szívesen kifizetem a vámot, akciós volt a rendelés, de a 3500 ft-os vámkezelési díjat (és az ügyintézéssel járó másfél hetet) kissé túlzásnak tartom. Legalább a Cult Beauty nem fog felszámolni a vámkezelésért semmit.
És még a posta a 3500 forinttal egész korrekt, egy DHL-hez (bár az legalább gyors) képest…
én nemrég rendeltem egyet Amazonról a @Blanky által javasolt oldalról, 7800 ft volt így. makeup.hu-n is van, csak nem volt az árnyalatomban akkor. én nem annyira szeretem az Amazont, ha lett volna, lehet megérte volna nekem azt a 2000 forintot, hogy ne kelljen rá ennyit várni.
Mennyibe kerül a DHL vámügyintézése?
Majdnem a duplaja…
Legutobbi poruljarasomnal 5990 volt, es ezt hozzaadtak a rendeles arahoz es annak az osszegnek szamoltak az afajat…sosem tobbe veluk!
Igen, 5990 forint. Ráadásul én okosan kettőben rendeltem…
A teljesített “nagy Zoeva rendelés” után ma érkezett egy 10 %-os, 30 napig érvényes köszönő kupon - összeszedték magukat, úgy látszik.
Nekem is. Szerintem mindig kapunk majd hírleveleket, csak vásároljunk.
Nem igazán ide passzol, de végülis Ali-ról rendelném: szerintetek a csillámtetováláshoz való csillám/glitter/nemtudommipontosan minősége között van különbség, hogy a fodrászkellékesben veszem meg, vagy Kínából rendelem?
Ipari mennyiségben használjuk, mert a kislányomnak ez most a mániája, és persze pont azt a színt nem kapom meg, ami kellene, vagy pont az borul ki… (a lényeg, hogy sokféle színből kellene kis mennyiség)
Biztos vagyok benne, hogy semmi az ilyen cuccokat mindenki a kínaiaktól veszi, aztán eladja százszoros haszonnal. Most rendeltem pont körös díszítőket, hát vertem a fejem a falba, hogy eddig minek a körmösboltokat gazdagítottam.
https://www.nav.gov.hu/nav/szabalyzok/tajekoztatasok/4003_2020__tajekoztat20201104.html?fbclid=IwAR2U4LpUDS-CsbNIitQwe5Cl3yajh-FqzDxsQcYGl2pE1PdFGTvt80W5zXI
A cikk szerint a jövő évben 359,89 HUF/EUR árfolyamon fog számolni a NAV a vámolásnál, ergo a forintba átszámolt kiskapus vámhatár 12 399 Ft-ról 13 329 Ft-ra nő. Talán nő így a kiskapu USD-s értéke is Pl. ha már ebben a hónapban az új határral számolnák, 3 USD-t nőne a kiskapu értéke.
A 2 Pat M. rendelésemnek se híre se hamva.
Leadtam előző héten egy Sephora rendelést még, most kaptam kézhez, nem értesítettek, hogy ideért, jó, hogy megnéztem a Sephora oldalát. Más vette át helyettem.
Én 27-i Black Friday Lookfantastic rendelést várok… van még más is így?
Kezd halványulni a reményem, most főleg, hogy a járatok is megszűntek Angliából (mondjuk lehet nem ott van a raktáruk)
Írtam már nekik kétszer
Tudod, hogy ki vette át? Vagy ilyenkor mit lehet tenni?
A dec. 2-ai Pat rendelésem még nem ért az országba, bár már 15-e óta úton van.
Pat-ék nemrég írtak levelet, hogy 25-e előtt meg fogom kapni a csomagot. Várjak türelemmel.