Rendelés külföldről

A pink ecsetből végül volt valaki, aki megkapta a rendelését? Itt eddig csak az ellenkezőjét olvastam.

1 Likes

Egy személyre szóló bocsánatkérést megérdemeltél volna, ez a minimum ilyen tévedés esetén.:frowning:

1 Likes

Nem estem depresszioba. :stuck_out_tongue: A lenyeg, hogy kulonosebb erofeszites nelkul visszakaptam azt az osszeget, ami jogtalanul volt naluk. Ennyi boven eleg.

1 Likes

Deciem rendelessel akkor csak en jártam így? :disappointed: Mi a teendő? Köszi a segítséget!

1 Likes

Én írnék a Deciemnek, hogy a DPD nem tud a csomagról, ők mit tudnak a helyzetről.

1 Likes

Megérkezett a teljes Zoeva rendelésem.

10 Likes

Végre valakivel ez is megtörtént.:slight_smile:

3 Likes

Szerintetek ha idén rendelek valamit Angliából, de csak jövőre érkezik meg, akkor azt vámolják, vagy sem?

1 Likes

Szerintem az a nap számít amikor a csomagod átlépi a vámhatárt, nem pedig a rendelés napja. :confused:

Igen, én is ettől tartok. Akkor nem várom meg, hogy lesz-e karácsony utáni leárazás…

1 Likes

Szerintem is. Valamit olvastam arról is, ha 2 csomagod érkezik ugyanattól a cégtől ugyanazon a napon és ezt észreveszik, akkor úgy veszik, mintha egy nagy rendelés lenne, az összértéket.

1 Likes

Nem túl fair. :persevere:

Kíváncsi leszek, hogyan alakulnak majd az árak és a szállítási költségek is…

Nekem ez az utolsó infóm:

Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

2020.12.10. 6:46

Szállítás

Küldemény előkészítése szállításhoz

2020.12.10. 8:00

Szállítás

Küldemény átadása nemzetközi szállításra

De 10-e óta semmi változás… aggódnom kellene?

1 Likes

Hétfőn talán frissítik az oldalt. Én kicsit közelebb vagyok, gondolom emiatt érkezett hamarabb.

Januártól vámköteles Angliából rendelni? :open_mouth: Nem nagyon követtem egy idő után a huzavonát. De a vámhatár eltörlése csak jövő év közepe, ugye?

Egyébként megjött az első vámkezeléses ügyem. Ideje volt, másfél év rendelgetés után. :slight_smile: De ők még nem tudják, hogy én tudom…

3 Likes

Igen, januártól nincsenek az únióban. :frowning:

1 Likes

Az Európai Bizottság féléves halasztást javasol az elektronikus kereskedelmi áfa jogszabály-módosító csomag bevezetésére. Ez alapján az új szabályozás 2021. január 1. helyett csak 2021. július 1-jétől lesz hatályos annak érdekében, hogy a tagállamoknak és a webshopoknak elég idejük legyen a felkészülésre.

5 Likes

de szuper ezt tudni! köszi :)) akkor még mehet a garázdálkodás a webshopokban. utána rossz világ jön, azt hiszem :frowning:

1 Likes