A pink ecsetből végül volt valaki, aki megkapta a rendelését? Itt eddig csak az ellenkezőjét olvastam.
Egy személyre szóló bocsánatkérést megérdemeltél volna, ez a minimum ilyen tévedés esetén.
Nem estem depresszioba. A lenyeg, hogy kulonosebb erofeszites nelkul visszakaptam azt az osszeget, ami jogtalanul volt naluk. Ennyi boven eleg.
Deciem rendelessel akkor csak en jártam így? Mi a teendő? Köszi a segítséget!
Én írnék a Deciemnek, hogy a DPD nem tud a csomagról, ők mit tudnak a helyzetről.
Megérkezett a teljes Zoeva rendelésem.
Végre valakivel ez is megtörtént.
Szerintetek ha idén rendelek valamit Angliából, de csak jövőre érkezik meg, akkor azt vámolják, vagy sem?
Szerintem az a nap számít amikor a csomagod átlépi a vámhatárt, nem pedig a rendelés napja.
Igen, én is ettől tartok. Akkor nem várom meg, hogy lesz-e karácsony utáni leárazás…
Szerintem is. Valamit olvastam arról is, ha 2 csomagod érkezik ugyanattól a cégtől ugyanazon a napon és ezt észreveszik, akkor úgy veszik, mintha egy nagy rendelés lenne, az összértéket.
Nem túl fair.
Kíváncsi leszek, hogyan alakulnak majd az árak és a szállítási költségek is…
Nekem ez az utolsó infóm:
Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra
2020.12.10. 6:46
Szállítás
Küldemény előkészítése szállításhoz
2020.12.10. 8:00
Szállítás
Küldemény átadása nemzetközi szállításra
De 10-e óta semmi változás… aggódnom kellene?
Hétfőn talán frissítik az oldalt. Én kicsit közelebb vagyok, gondolom emiatt érkezett hamarabb.
Januártól vámköteles Angliából rendelni? Nem nagyon követtem egy idő után a huzavonát. De a vámhatár eltörlése csak jövő év közepe, ugye?
Egyébként megjött az első vámkezeléses ügyem. Ideje volt, másfél év rendelgetés után. De ők még nem tudják, hogy én tudom…
Igen, januártól nincsenek az únióban.
Az Európai Bizottság féléves halasztást javasol az elektronikus kereskedelmi áfa jogszabály-módosító csomag bevezetésére. Ez alapján az új szabályozás 2021. január 1. helyett csak 2021. július 1-jétől lesz hatályos annak érdekében, hogy a tagállamoknak és a webshopoknak elég idejük legyen a felkészülésre.
de szuper ezt tudni! köszi :)) akkor még mehet a garázdálkodás a webshopokban. utána rossz világ jön, azt hiszem