Belopták magukat a szívedbe
Az lenne az igazi, ha valakinek egy üres doboz érkezne…
Megeshet…
Visszautalta a Zoeva a számlámra a két szett árát, még 30-án, de aznap valamilyen rejtélyes ok miatt nem kaptam sms értesítőt semmiről a bankomtól. Kellemetlenebb, hogy egy aznapi piactéri eladásomról sem.
Sajnálom ezt a Zoeva-s cirkuszt, és annak örülök, hogy lezárult.
A legutóbbi Lookfantastic rendeléseim Lengyelországból indulnak, The Hut Group Polska feladóval. Szerintem ők megoldották a brexit problémát.
Nekem Hollandiából jött a Lookfantastic.
Pat Mcgrath is holland postával küldi a spirálomat. Végre feladták. Már én is majdnem.
Feladtàk a zoeva ecseteket, 1 szettet fiam baràtnőjènek szànok Karàcsonyra. A pat rùzsokbòl 2 rendelès elindult, a màsik 2ről semmi hìr. Omit ès 1995- öt rendeltem mikor ùjraxkaphatò volt, duplàn , hogy vmelyik a 2- ből tuti megèrkezzen, de 1-2 nap különbsèg volt a rendelèsek között ìgy bizakodom mèg.Nektek hogy àllnak?
Zoeva ma átküldte az infót a szállító cégnek (ez megvolt legutóbb is, nem jelent semmit), a fekete péntekes Pat M. rendelésem úton van, amit rá 2-3 napra rendeltem lip balm, az nagyon késik majd, ma jött mail, hogy gondjaik vannak a szállítással. Akartam még egy ajakbalzsamot amit lehet, hogy jobb, hogy nem rendeltem meg. A Pat rendelés az USA-ban indult majd Hollandián át érkezik, ugyanúgy vámköteles lenne 22 Eurótól, de csak 13 Euro a végösszeg.
Nekem a Black Fridaykor rendelt Soft Core elindult, a múlt héten rendelt másik kettőhöz pedig kaptam egy e-mailt, hogy csúsznak a szállítások, de dolgoznak rajta. Ez utóbbi levél a promóciók mappába került.
Nálam a Zoeva visszautalta az ecsetszett árát, a rendelés többi része megérkezett.
Az első PM rendelésem már feladták. Kétszer rendeltem meg, mind a kettőt visszautalták.
Remélem, azoknak, akiknek problémás volt a Zoeva rendelése, rendeződött és visszakapták a pénzüket.
Nekem még a Zoeva lóg egy kevéssel Lehet az a baj, hogy nem követelőző stílusban írtam, hogy utalják, elvileg még novemberben visszatérítették, csak semmi nyoma. Ilyenkor amúgy nekem csak úgy el kell higgyem a visszatérítést? Nem kötelesek kérésre valami banki bizonylatot küldeni róla?
Nekem a Zoeva-tól nem jött bizonylat, csak megírták, de a paypal-tól egyből jött email, hogy kaptam refundot, Ezután 1-2 nappal látszott a számlámon.
Az én Zoeva ecsetszettem ma lett feldolgozva Németországban, tegnap jött az email a csomagszámmal. Szerencsés a fiad barátnője!
Pont az a bajom, hogy az egyik rendelésemre megérkezett a visszatérítés azonnal. Revoluttal fizettem, ott is van valami probléma jelzési lehetőség, és élni is fogok vele. Csak kinézem belőlük, hogy kiküldték az emailt, és nem küldték a pénzt. Amekkora fejetlenség van náluk…
Akkor lehet megint elcsesztek valamit… Meg most így belegondolva, én már a paypal-nál is reklamáltam és lehet, hogy emiatt ment ilyen gyorsan a dolog.
Èn paypallal szoktam utalni ès legtöbbször feldobja azt az opciòt, hogy 14 nap mùlva küldi el az összeget. Pont az ilyen esetekre , hogy visszaküldöm 14 napon belül vagy ha ők stornòzzàk.
Sziasztok, rendelt vki Deciemtől a ágy akció keretében? Olyan hamar ide szokott érni és most kb. ennyit tudok, mint ami a képen van
Pont tegnap kaptam toluk valaszt (kereken egy het utan) es egyuttal az el nem kuldott termekek arat is visszaadtak. Az osszeg hamar visszakerult a szamlamra, paypal-es fizetes volt.
Ugyanazt a copy-paste uzenetet kaptam amugy, mint mindenki mas azokrol a bizonyos pink ecsetekrol. Annyi kulonbseggel, hogy nalam nem voltak ecsetek es nalam nem elore jott az ertesitesuk, hanem utolag, egy panasz utan.
@dunaimano, szerintem irnod kellene nekik mindenkeppen, hogy a penzed meg mindig nem kerult vissza hozzad.
Közben szerencsésen megjelent a számlán, sőt igazából bénaság az egész, tényleg visszaküldték már. Csak valamiért EUR-ban jelent meg, nem forintban, így tök máshol kellett keresni. Nem értem, mert a másik rendelésem forintban érkezett vissza… Legközelebb körültekintőbb leszek, de eszembe nem jutott volna, hogy itt keressem.