Rendelés külföldről

Az jó ha posta hozzá mert az egyéb szállítók már akkor írnak ha bekerül a rendszerükben. Most nem jött semmi.

Zoeva
Szélsebesen robog egy darab 228-as ecset felém

A küldemény feldolgozás alatt

2020.11.29. 13:21

Országos Logisztikai Központ

8 Likes

Csak úgy lobognak a kis szőrei!

8 Likes

:smiley:

1 Likes

:joy:

1 Likes

Sziasztok!
Új vagyok itt és egy kérdéssel fordulnék felétek életemben először rendeltem a cultbeauty oldaláról és nem tudom egyszerűen hogy hol lehet nyomon követni a rendelést és ebben kérném a segítségeteket.
Válaszotokat előre is köszönöm!:heart:

1 Likes

Szia!
Amikor kiküldik a csomagot, szerepel a rendelési szám alatt egy tracking number. Arra kattintva elvileg tudod követni a csomag útját.

november 22-én rendeltem a csomagot és a standard shippinget választottam ami ugye 2-8 nap a kiszállítás

A trakpak nevű oldalt adja ki utána meg ezt az oldalt :Kép

Szerintem még nincsen elküldve a csomag, csak az elektronikus adatok (legalábbis a kép alapján található fél mondat alapján erre következtetek.). Tehát elvileg még nem vették fel a csomagot.

Rendben😔köszönöm a segítséget
Nagyon szépen köszönöm hogy válaszoltál!

Visszaért a pénzem a Zoevától, akkor ez gyorsan ment, miután sztornózták a rendelést.

4 Likes

Nos lányok, a nyomkövetés szerint ma valamit hoz a posta nekem. Nagyon kicsi súlya van, biztos nem a 2 szett aminek tegnap visszakaptam az árát. Járt hozzájuk egy ajándék 228-as ecset, mert a 2 szett 45 Euro volt. Csak nem postázták el az ingyen ecsetet…?

3 Likes

Ma megérkezett a kicsi, súlya 20 dkg és így néz ki:20201201_125022
“Fájdalomdíj” az utazó méretű 228-as.

14 Likes

Valószínű, hogy így lesz. Mert ez Zoeva!

2 Likes

A 228 klassz ecset, nekem fekete nyelű van.

1 Likes

De örülnék neki, ha elküldenék az ajándék ecsetet külön :smiley:

1 Likes

Akkor minden kívánságod így teljesüljön!
IMG_20201201_160418
IMG_20201201_160439

Valaki nagyot hibázott, gondolom a számlára már nem pillantott csak csomagolt.

7 Likes

Nekem is a feketéből ez lesz a 3., illetve a kicsivel együtt már összesen négy fekete mellé kerül a rózsaszín. :sweat_smile: Az utazónak csak a szára rövidebb, az ecset feje ugyanakkora, mint a normál méretűé.
Most már én is csak a visszautalásra várok, mert az még nem érkezett meg, természetesen. Mert ez Zoeva…

Elküldik, mert ez a Zoeva…

1 Likes