Rendelés külföldről

Nem mondod, magamtól biztosan nem jöttem volna rá. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Likes

Engem nagyon meglepett az egész, főleg, hogy az Asos ügyintézéssel kapcsolatban mindig jó tapasztalataim voltak. Iszonyatosan könnyű a visszaküldés és csere (ellentétben a magyar boltokkal, ahol még azt is meg kell magyaráznod, hogy miért bontottad ki a visszaküldendő termék zacskóját). A Paypallal sem volt eddig különösen gondom, a visszatérítések gyorsan megérkeztek. Úgy látszik csak azt nem szabad engedni, hogy porszem hulljon az automata üzemeltette rendszerek gépezetébe.

2 Likes

Jelentsen is bármit, akár egy keresztrejtvény
idézet a DHL oldaláról:

"Fr, 27.11.2020, 16:28, Obertshausen, Germany

The international shipment has been processed in the parcel center of origin

Fr, 27.11.2020, 12:07

The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically"

Nálam is. Ez nem jelent semmit. Elküldte a cég az adatokat a DHL-nek, hogy csomagot visz majd. A második lépésben pedig készülnek a DHL-nél a nemzetközi küldeményre, ami ugye nem fog megvalósulni.

2 Likes

Nagy hűhó semmiért.

Inkább megyek is a Netflixre, nézek egy részt a Koronából. Annak legalább van értelme.

2 Likes

Azta, de gáz! :flushed: Majd írd meg hogyan jutott vissza a pénzed!

Én amikor a Bperfect tahiti palettát rendeltem, 11ezren álltak sorban előttem…
Megfürödtem, hajat is mostam, arcot is ápoltam, és mire lefeküdtem volna, már be is kerültem. :laughing:

4 Likes

Ez a Zoeva rendelés már tényleg kabaré.
Kaptam ugye értesítőt a héten, hogy feladták a csomagot. Ma reggel jött egy e-mail a pénzvisszatérítésről és az obligát 10%-os kedvezményről és a Paypal nyugta a visszautalásról. A pink ecsetszett árát térítették meg. Vajon az utazó méretű 228-as ecset vajon benne lesz a csomagban, vagy csak az árva highlighter utazik hozzám?:rofl:

4 Likes

Az én levelemre még ezidáig sem válaszoltak. Semmi nem történt . Kivárom az általuk ígért szállítási tervet. Aztán nem tudom mi lesz.

Update1: Megjött a Paypal-es visszatérítésről a levél.
Valamint egy 10% kupon a Zoeva részéről.
Nos tegyék oda ahova gondolom.
Szerintem a XXI.században vicc egy cég ha nem tudja követni a raktárkészletét.
A másik. Amikor Paypal-lal fizetek csak akkor emelik le a pénzt ha a csomag úton van. Itt nem az történt már másnap leemelték. Hogy is van ez semmiért fizettem egy hétig?

4 Likes

Én a második rendelésemet szerettem volna töröltetni, mert az ecsetszett nélkül semmi értelme sem lett volna. Írtam nekik 23-án és 24-én, semmi reakció. Tegnap írtam a paypal-nak, csatoltam minden igazolást, ma már jött is az igazolás a visszatérítésről…

2 Likes

Nálam hasonló a kérdés, kellett nekem még betennem egy normál 228-ast is…

1 Likes

IMG_20201128_125844

Ma válaszoltak a levelemre. Az ügyfélszolgálatos szerint a linken követhetem a csomagomat. Ja, amit sztornóztak… . Ezek szerint cégen belül is gond van a kommunikációval.

1 Likes

Ha valaki szeretné nyomon követni, jelzem, hogy az én csomagom gőzerővel halad felém.
Ma már elért Feucht-ba:

Sa, 28.11.2020, 07:01, Feucht, Germany

és innentől a Posta nyomkövetőjében nézegethetem.

Azt persze, hogy mit tartalmaz a csomag, senki sem tudhatja…

6 Likes

Ez egyre izgalmasabb, meglepi ajándék a Zoevától!
Remélhetőleg nem egy 10%-os kupont küldenek el papírszeletkén…

2 Likes

Óriási dobozba csomagolva!! :gift:

2 Likes

Csajok nincs szerencsém a külföldi rendelésekkel. Most a Lookfantasticról rendeltem néhány cuccot és határozottan emlékszem hogy csomagkövetéssel ,pontosan azért mert egy nagyobb értékű csomagról van szó. A mai napig nem érkezett meg és hiába kerestem nincs hozzá tracking. Írtam nekik ,sajnálják nagyon ők feladták. Valaki esetleg tudja hogy az ő csomagjaikat ki szállítja ki?
Sokat rendeltem már tőlük de soha nem volt semmi probléma.

1 Likes

Nekem a simát mindig a posta hozta. Trackingeset még nem rendeltem tőlük.

A visszaigazoló emailben nem szerepel a szállítási mód? Mert akkor érdeklődhetnél a lookfantasticnál arról is, hogy mi a tracking. Hiszen ha feladták, az általad igényelt és kifizetett szállítási módon, akkor meg kell tudják adni a trackinget.

1 Likes

Én rendeltem már tőlük és a postára kellett menni érte. Remélem rendeződik a problémád.

Írtam nekik ,de nem írtak tracking számot.
Ennél a rendelésnél a végén nincs nyomkövetés.