Rendelés külföldről

Én is rendeltem Zoevatól, nekem pár órája érkezett meg az egyik szett :flushed: Nov. 24-én adták fel.

Két rendelést adtam le ugyanazon a napon, az egyiket délelőtt, a másikat pedig délután. Utóbbit kaptam most meg. :roll_eyes: A másik még szállítás alatt.

1 Likes

Én írtam a Zoevanak Instagramon. Ezután végre kaptam egy választ: Se Pink Elements se Offline szett nincs raktáron, így a 2. és 3. rendelésem nem tudják küldeni. Az elsőt ma adják fel.

A vicc a dologban, hogy a visszatérítésről egy szót sem ejtettek. Nagyon remélem hogy az ügyfélszolgálatos kisasszony csak lányos zavarában felejtette el a dolgot, és nem tervezik megtartani a pénzem.

2 Likes

Szerintem biztosan visszaküldik a pénzedet.

2 Likes

Nekem megjött vègre az Email zoevàtòl a 10 %- os kuponnal. Kenjèk oda, ahovà gondolom :rofl:

5 Likes

Ne már… most kaptam a Zoeva levelét kézhez:

We’re happy to let you know that your order has been shipped!

Lehet, hogy érdemes volt érdeklődni??

Vagy valaki figyeli az irományainkat…

3 Likes

Nem hinném, én nem ma érdeklődtem (német nyelven). Arra a levélre nem érkezett válasz.
Az pedig vicces, hogy egy német anyanyelvvel rendelkező országban egy osztrák rendelésre, angol levelet írnak, itt is a német az anyanyelv elvileg.
Ma 10-kor nekem is azt írták, hogy elküldték. Majd jött a 2. levél délután, hogy törölték.

2 Likes

Jelzem, ha a 3. levél után, amit eddig kaptam mégis új infó érkezne az ecsetek helyett! :see_no_evil:

1 Likes

Az idei Zoeva olyan mint tavaly a Pat McGrat volt. Ott is január volt mire vége lett, és megjött a cuccos.

1 Likes

De most nem kell egy óceánt átúsznia a csomagoknak, csak hamarabb ideérnek…

2 Likes

Azt kívánom, hogy mindenki kapja meg a rendelését, minêl hamarabb.:kissing_heart:

4 Likes

A végtelenített Zoeva story

Most érkezett a rendszerhibáról az értesítés + 10% kupon, blabla.
Leírtam ezt a webshopot. :yawning_face: :tired_face: :confounded:

4 Likes

Az első rendelésem nekem is ma érkezett meg.

1 Likes

Sajnálom, hogy így jártál. :frowning:
Lassan én is örülnék egy hivatalos üzenetnek a másik két rendelésemről. Az ügyfélszolgálattal történő megbeszélést nem érzem nagyon hitelesnek jelen helyzetben.

1 Likes

Hm, érdekes, én már rengetegszer rendeltem tőlük, és soha semmi probléma nem volt, továbbá rendkívül hamar itt volt az áru. 1 hét max.
Ezzel szemben a múlt hét keddi Douglas-os rendelésem elvileg jövő hétfőn ér csak ide. Majdnem 2 hét alatt sikerül is nekik leszállítani…

2 Likes

Konkrétan ez érkezett:

Thank you for your recent order and for your support of ZOEVA.We are contacting you regarding your recent order. Unfortunately, we have experienced a system error and the item(s) below are no longer available for delivery. Customer satisfaction is very important to us, and we always want our products and shopping experience to reflect that principle. We sincerely apologize for this inconvenience. The item(s) will be removed from your order and we will refund the amount to the respective method of payment. Your remaining order will be processed soonest. As a gesture of apology, we would like to offer you a 10% DISCOUNT code which can be used on your next order on zoevacosmetics.com. This one-time code can also be combined with our current Beauty Sale!

3 Likes

Akkor Neked legalább több szerencséd volt, mint nekünk. Tiszta zagyva levelezgetés, még nem tapasztaltam soha ilyet!

2 Likes

Kicsit más, de gondoltam kicsit mesélek a legutóbbi Asos rendelésemről, hátha más is szokott onnan rendelni. És el szeretné kerülni az idegbajt, amin én átmentem. :smiley:
Október végén leadtam a rendelést, ami kb. 15 perccel később visszavontam. Az Asos egyből küldött egy visszaigazolást, hogy a pénzt nem vonták le, 5-10 nap alatt vissza fog kerülni a számlámra az összeg. Természetesen nem került vissza. Írtam az Asosnak, ők megerősítették, hogy a pénzt biztos nem vonták le, keressem a Paypalt (ahol “pending” volt a státusza a kifizetésnek). A Paypal ügyfélszolgálata konkrétan botrányos volt. Az első alkalommal egy automata által írt választ kaptam (angolul, ami azért fontos, mert a honlapon ugye magyarul lehet tájékozódni). Aztán 2 random ügyfélszolgálatos válasz után (mikor a válaszadó nem olvasta el konkrétan a levelem tartalmát, és a kérdést, amit feltettem) egy kissé indulatos levelet írtam, amire végre értelmes válasz érkezett. Az Asostól nem érkezett értesítés a Paypal felé, hogy nem aktuális a kifizetés. Újabb 3 kör emailezés, most az Asossal. Újabb 5 nap várakozás, a pénz természetesen sehol. Újra írtam a Paypalnak, akik mosták a kezeiket, hogy ők visszavonták a kifizetést. Tehát a pénz hivatalosan felszabadult, innentől kezdve a banknál pattog a labda, nem tudnak semmit se tenni. Mondanom sem kel, azóta sem szabadult fel az összeg, Holnap jár le hivatalosan az egy hónap, ameddig félre lehet tenni az összeget a számlán. Kíváncsi vagyok végre visszakerül-e hozzám a pénzem.
Tapasztalat: inkább várjátok meg, hogy megérkezzen a csomag, és küldjétek vissza. Szerintem még úgy is hamarabb visszakerül a pénz, mint a vásárlás visszavonásával.

6 Likes

Biztosan nagy volt a leárazások miatti fejetlenség, ez okozhatta. Csak akkor nem kellene ekkora volumenű akciót hirdetni, ha nem tudják a közönséget kellőképpen kiszolgálni.

1 Likes

Jajaj, én is mindig gyomorgörcsöt kapok, ha külföldről rendelek. Fohászkodok is minden alkalommal a Jóistenhez, hogy csak még most az egyszer, aztán soha többet! :see_no_evil:

3 Likes

Ugyanazt írják mindenkinek. Szerintem csak átmásolják a szöveget és átírják a keresztnevet.