Rendelés külföldről

Az igen… ilyet sem láttam még.

Szerintem semmit nem adnak ingyen még az akció sem olyan őrült nagy.Azért vannak emberek akiket ez megőrjít. Nem én vagyok az . Egyébként korrekt ,hogy tényleg nem járhatsz úgy mint a KM Box esetében.

Najó, ez most érkezett…

"Hey (nevem),

Thank you for your recent order and for your support of ZOEVA.

We are contacting you regarding your recent order. Unfortunately, we have experienced a system error and the item(s) below are no longer available for delivery. Customer satisfaction is very important to us, and we always want our products and shopping experience to reflect that principle. We sincerely apologize for this inconvenience.

The item(s) will be removed from your order and we will refund the amount to the respective method of payment. Your remaining order will be processed soonest.

As a gesture of apology, we would like to offer you a 10% DISCOUNT code which can be used on your next order on zoevacosmetics.com. This one-time code can also be combined with our current Beauty Sale!"

Előszöris, mi volt az a tracking akkor az első levélben ma? Nem csoda, hogy nem volt a DHL rendszerében. Sejtettem, hogy sztornó lesz. A 10%-os kupont megtarthatják én nem rendelek onnan semmit inkább. A november 20-as rendelést nem egyhamar törölték. 2x rendeltem ugyanazt a szettet egy rendelés során.
“Your remaining order will be processed soonest.” De csak 1x rendeltem… ugyanazt a szettet 2x. Mi marad a rendelésből akkor ha nincs raktáron?
Szerintem valami általános levelet kaptam.

Oo, sajnalom! :confused:
Tudom, hogy ez mar mindegy, de vajon ez hogy van, hogy te 10% kedvezmenyt kaptal, @dunaimano pedig 20%-ot? Vajon mitol fugg ez?

1 Likes

Lehet nagyobb értékben rendelt. Nekem 2db pink szemre való szett lett volna a csomag tartalma. 45 Euro, azt sztornózták, ott a levél alatt a kép a rendelésemről.

Én is 20%-os kupont kaptam a 41 eurós rendelésem után, ecsetszett értéke 13.20 euró volt. Szerintem a 20%-os kuponból már túl sokat kiküldtek…

1 Likes

Az egyik weboldalon a Nabla arany színben pompázó ecsetei levoltak árazva (féláron) azt megrendeltem volna a csajnak, ha nem délután jön az értesítő a törlésről. Késő, a Nabla is elfogyott azóta.

Nekem mèg mindig semmi reakciò.De ezek szerint nekem is Storno lesz èn is ezeket az ecseteket rendeltem 20- àn. Egyàltalàn megkapja vki? @Amadea talàn?

A rendelésem másnapján még kapható volt a pink szett, biztos rengeteg ember megrendelte.

Nem lehet, hogy a visszamondott termékek árától is függ? Nekem két ecsetszettet mondtak vissza, 26 EUR értékben.

De nekem csak egyet, mégis 20%-osat kaptam.

1 Likes

Akkor tényleg csak túl sok 20%-os kupont küldtek ki…
Én egyébként még nem használtam fel, és szerintem nem is fogom. Bár kb. minden nap mást gondolok, pedig már nem ártana szegény pénztárcámnak a pihenés… De a jelenlegi akciókból levonva a 20%-ot sem annyira kihagyhatatlan semmi.

1 Likes

Ez úgy ahogy van gáz. No comment… Nem mentség a céggel szemben, hogy kiket foglalkoztat, ez a Zoeva-t minősíti, ő felel az alkalmazottai minőségéért.
Rendeljen ezek után tőlük az, akinek erre van ideje, türelme, stb. Részemről biztosan felejtős, csak küldjék vissza az 50 eurót, aztán csá.
Majd jelzem, hogy mit válaszolnak, ha egyáltalán válaszra méltatnak.

5 Likes

Ez azért is gáz, mert sok zugolvasó is rendelget az itt megosztott akciók láttán (most nem a hivatásos eladókra gondolok). Sokan lesznek csalódottak.
Tényleg olcsó volt az a paletta. Az ára túl szép volt, hogy igaz legyen.

1 Likes

Én a két pink ecsetszettet rendeltem (volna) és ahhoz tettem + egy 228-ast. Na ez meg is zavarta a rendszerüket, mert a 228 van raktáron, a két szett meg gondolom, hogy elfogyott.
Nem túl fejlett a rendszerük, készletellenőrzés nélkül fizetünk katonásan, aztán rájönnek, hogy hoppá és várhatunk.
Ne küldjenek se 10, se 20 százalékos kuponokat üveggyöngyként, hanem vezessenek be egy normális rendszert, ami látja a készletet és nem túráztatja feleslegesen a vásárlót.

3 Likes

Nekem feladták a rendelésem, igen, a pink ecsetekkel.

3 Likes

Nekem nem mozdult. Ma írtam nekik hol van a csomag ,ha rögtön lekapta a pénzt a számláról? Válasz sem jött.
Azt hiszem várok még kicsit és írok a Paypal-nek.

Szerintem ha nem küldik hamar visszautalják neked, a paypalos visszaküldés gyors.

Azért még ne add fel, lehet, hogy a magyar megrendeléseket hamarabb feldolgozták, mint az osztrákot. Nagy konténerekbe szoktak a cégek bepakolni annyi dobozt amennyi belefér, majd megy az egész egyben a másik országba.

Juj!!!

Ez a szám jelen pillanatban nekem már 6034… Tényleg ingyen osztogathatnak valamit :smiley: