Enyem vámhatár felett van, es ma szállították volna ki. Nem voltam itthon. Pénteken bemegyek erte postara. Nem tudom mi alapján szedik ki a csomagokat…
Sziasztok! Ugyan nem külföldi rendelés, de tudnátok segíteni? Pandáról rendeltem, és azt írják, hogy már az MPL-nél van. Ott viszont nem kaptam kódot, így nem tudom követni tovább. Ez egy külön emailben kellett volna jöjjön, vagy ne aggódjak, majd úgyis hívnak/írnak kiszállítás előtt?
Én úgy emlékszem 3 nap mire megjelenik a rendszerben, külön küld emailt róla a posta, hogy feladták a csomagot, de nekem volt már olyan is, hogy hamarabb kihozta a postás, mint az értesítő email jött (bár az nem pandás rendelés volt )
Nekem rendszeresen már kézbesítés után jelenik meg. A Panda gyors, 2-3 nap. A kézbesítés reggelén smst küld a posta + emailt. Nálam még sosem volt probléma.
Én 20-án rendeltem, a Panda szerint meg sem mozdult, de szerintem holnap kézbesítés lesz.
Köszi, akkor most már bármikor jöhet
Az enyém ma megmozdult, de csak feldolgozás alatt. Gondolom sok a rendelés.
Most átugrott szállítás alattra, azonosítója nincs.
Bízom a holnapi napban.
Huhh, feladták a Zoeva rendelésem!
A többieké hogy áll?
Nekem az első, amit egyáltalán feladtak (másodikat még nem), ma érkezett Magyarországra.
Áll…Nem mozdult.
Az enyém se. De már telóról se tudok belépni az oldalra.
Ma elküldtem egy érdeklődő mail-t, mivel ők még nem írtak semmit.
Remélhetőleg csak kapacitás-és nem készlethiánnyal küzdenek.
Mondjuk, nem tudom, mire számítottak…
@Isabelle, @Montelino tudnátok olyan osztrák vagy német műszaki webáruházat ajánlani, ahonnan szállítanak Mo-ra? Soundbarhoz rendelnénk plusz hangfalakat, LG, itthon nem lehet kapni.
Vagy ha valakinek van ötlete szívesen fogadom.
Ebay, Ali nem opció. Köszönöm
Sajnos nem tudok. Ilyesmit ide rendelek helybe, de azt is ritkán.
Ez fogadott a Cultbeauty-n
Na nee!
Írt a Zoeva, elvileg ma elküldték az ecseteket, semmi sztornózás nem történt. A DHL-tracking nem dob fel még egy elküldést se, de annyit se, hogy megkapták az információt a küldeményről.
Mit adnak ingyen…?
Legalább már van valami hír a csomagodról.
Nekem nem válaszoltak, és egyik küldeményemről sincs semmi hír. Felháborítónak tartom a dolgot. Szeretném tudni, hogy legalább a 3 rendelésből az egyik megérkezik, vagy rohanjak máshova ajándékért…
Szerintem ne izgulj emiatt, nalam egy nap utan tert magahoz a DHL trackingje.
Tegnap reggel kaptam az ertesitest a Zoevatol, hogy utnak inditottak a csomagom (20.-i rendeles), viszont a tracking csak estere lepett mukodesbe.
Ilyet még nem is hallottam
Kígyózik a sor előtted Mint a Krémmániás beautyboxnál, csak itt legalább nem veszik el a terméked.