Rendelés külföldről

Enyem vámhatár felett van, es ma szállították volna ki. Nem voltam itthon. Pénteken bemegyek erte postara. Nem tudom mi alapján szedik ki a csomagokat…

Sziasztok! Ugyan nem külföldi rendelés, de tudnátok segíteni? Pandáról rendeltem, és azt írják, hogy már az MPL-nél van. Ott viszont nem kaptam kódot, így nem tudom követni tovább. Ez egy külön emailben kellett volna jöjjön, vagy ne aggódjak, majd úgyis hívnak/írnak kiszállítás előtt?

Én úgy emlékszem 3 nap mire megjelenik a rendszerben, külön küld emailt róla a posta, hogy feladták a csomagot, de nekem volt már olyan is, hogy hamarabb kihozta a postás, mint az értesítő email jött (bár az nem pandás rendelés volt )

Nekem rendszeresen már kézbesítés után jelenik meg. A Panda gyors, 2-3 nap. A kézbesítés reggelén smst küld a posta + emailt. Nálam még sosem volt probléma.
Én 20-án rendeltem, a Panda szerint meg sem mozdult, de szerintem holnap kézbesítés lesz.:blush:

Köszi, akkor most már bármikor jöhet :blush:

Az enyém ma megmozdult, de csak feldolgozás alatt. Gondolom sok a rendelés.
Most átugrott szállítás alattra, azonosítója nincs.
Bízom a holnapi napban. :auto_rickshaw:

Huhh, feladták a Zoeva rendelésem!
A többieké hogy áll?

1 Likes

Nekem az első, amit egyáltalán feladtak (másodikat még nem), ma érkezett Magyarországra.

2 Likes

Áll…Nem mozdult.

1 Likes

Az enyém se. De már telóról se tudok belépni az oldalra.

1 Likes

Ma elküldtem egy érdeklődő mail-t, mivel ők még nem írtak semmit. :hourglass:

1 Likes

Remélhetőleg csak kapacitás-és nem készlethiánnyal küzdenek.:frowning:
Mondjuk, nem tudom, mire számítottak…

1 Likes

@Isabelle, @Montelino tudnátok olyan osztrák vagy német műszaki webáruházat ajánlani, ahonnan szállítanak Mo-ra? Soundbarhoz rendelnénk plusz hangfalakat, LG, itthon nem lehet kapni.
Vagy ha valakinek van ötlete szívesen fogadom.
Ebay, Ali nem opció. Köszönöm :blush:

Sajnos nem tudok. Ilyesmit ide rendelek helybe, de azt is ritkán.

1 Likes

Ez fogadott a Cultbeauty-n
Screenshot_20201127_100834_com.android.chrome

Na nee!

1 Likes

Írt a Zoeva, elvileg ma elküldték az ecseteket, semmi sztornózás nem történt. A DHL-tracking nem dob fel még egy elküldést se, de annyit se, hogy megkapták az információt a küldeményről.

3 Likes

Mit adnak ingyen…? :face_with_raised_eyebrow:

Legalább már van valami hír a csomagodról.
Nekem nem válaszoltak, és egyik küldeményemről sincs semmi hír. Felháborítónak tartom a dolgot. Szeretném tudni, hogy legalább a 3 rendelésből az egyik megérkezik, vagy rohanjak máshova ajándékért…

2 Likes

Szerintem ne izgulj emiatt, nalam egy nap utan tert magahoz a DHL trackingje.
Tegnap reggel kaptam az ertesitest a Zoevatol, hogy utnak inditottak a csomagom (20.-i rendeles), viszont a tracking csak estere lepett mukodesbe.

2 Likes

Ilyet még nem is hallottam :open_mouth:
Kígyózik a sor előtted :smiley: Mint a Krémmániás beautyboxnál, csak itt legalább nem veszik el a terméked.

2 Likes