15.000 Ft postával. Asszem nem hagyom ki.
Úgy, hogy mindig kell felfedeznivaló kincs. Ha minden érdekes dolog egyszerre esne az ölünkbe, belepusztulnánk az unalomba (és megfulladnánk a két tonna cucc alatt).
Ha szép állapotú, akkor ne is. Nem kell konverziós díjat fizetni, hamarabb kézhez kapod stb., megvan ennek is az előnye.
Nagyon szép állapotú! Nincsenek elhasználva a színek!
Igen, kaphatò.
Lányocskák, rendelne valaki iHerbről mostanában?
Csak 1db 30 ml-es szérumot szeretnék (vagy több 10 ml-est) rendelni, de a szállítás meg ilyenek elveszik a kedvemet.
Lehetőségek: Free shipping magasabb összegű rendelésnél és jó soká érkezik.
Vagy: Megkaphatom november első felében, de ki kell perkálni még 2690-et szállításra. Inkább az utóbbit szeretném, de jó lenne, ha jobban megérné és felezné velem valaki a szállítást.
Összefogás ?
Írtam privát üzit.
Megérkeznek mostanában az iherb csomagok? Mintha néhányan írták volna, hogy visszafordították vagy hónapokat keringtek a csomagok…
Jaj, akkor inkább hagynám
Nem tudom, hogy most is így van-e, vagy jól emlékszem-e.
Az még a tavasszal volt, de végül az is megjött. Amít október 02-án rendeltem, az 26-an megérkezett.
@umpalumpa ez a free shippinges változat volt. Nekem is november végét jelzett, de megjött hamarabb.
Köszi!
Közben találtam társat is privátban
Szuper, akkor merek majd én is rendelni.
Onnan jöttek a Yeouth cuccok.
Pedig elvileg akkor sok megrendelés is volt náluk, mert akkor volt a mindenre 20%.
Előbb megérkezett, mint a Pat paletta (igaz, csak egyszer )
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogy megy a vámolás/áfabuli a Pat McGrath Labs oldalról való rendelés esetén?
Egyszer rendeltem eddig tőle, akkor határ alatt volt és nem volt semmi probléma, most viszont a Celestial Divinity mega mothersipre fáj a fogam az pedig kicsit felette van már a vámhatárnak.
Kell számítani plusz költségre országba érkezés után vagy úgy küldik, hogy ez ki van kerülve?
Előre is köszönöm
Elvileg a fizetés előtt kalkulál az oldal vámot és kiválaszthatod, hogy nekik fizetsz-e vagy vállalod a Magyarországi vámolást. De a Celestial Divinity palettánál az volt a fizetés előtt, hogy a végösszegben benne van a vám is. Ma érkezett meg az én palettám, és tényleg nem kellett vámot fizetnem.
Jaj de szuper, nagyon szépen köszönöm!
Most már úgy tudom, nem lehet választani, ha felette van a vámértéknek, hanem automatikusan benne van az árban a vám is. DDP fuvarparitással (direkt megnéztem) adják fel, ez azt jelenti, hogy:
DDP – Delivered Duty Paid (leszállítva vámfizetéssel)[szerkesztés]
Az eladó köteles az árut saját költségére és kockázatára a rendeltetési helyre eljuttatni, minden költséget és kockázatot viselni, beleértve a vámot is. Ez egy 1 pontos, multimodális klauzula.
Az eladó kötelezettségei
Viseli az összes költséget és kockázatot a megnevezett rendeltetési helyig.
Importra vámolás
Ez azt jelenti, hogy vámkezelték a csomagomat, vagy hogy atmentem a rostán?
Úgy tűnik, ismét unatkoznak a vámosok.
Három CP rendelést adtam le azonos összértékben, melyből kettő sikeresen megérkezett hozzám minden gond nélkül. Vagyis az egyik picit sérülten, de az más tészta
A harmadik csomagomnak viszont kissé fura életútja van: a nyomonkövetés szerint átment a vámon, majd az elosztóba került, onnan vissza a vámra, ma pedig jött a levél, amit nemsokára intézek.
Bőven a vámhatár alatt vagyok 🤦 Ez elég gyengusz próbálkozás volt
(Párdon)