Sziasztok, szeretném az ABH Sultry palettát, egyszerűen tetszik. Lookfantasticon még kapható. Szerintetek lesz black friday akció, várjak, érdemes? Vagy csapjak le rá most?
Köszönöm!
Az osztrák Douglas is forgalmazza, nem írják, hogy limitált lenne.
onnan tudok rendelni?
Nem, de lehet megjelenik a magyar oldalukon is idővel.
Azt nehéz kivárnom, köszönöm.
Szerintem minden megjelenik ha már nem éri meg rendelgetni külföldről a vám miatt. Itt is bővül a skála, jelenleg koreai termékekkel is. A Douglas webshopából lehet rendelni, de odaírták, hogy a Douglas partnere által küldik. Szerintem pár cég összefogott, hogy nagyobb választék legyen és több dolgot lehessen egy helyen rendelni. ABH korábban is volt, maradt is.
Ez viszont jó hír a jövőre nézve. Ideje volt már ennek a reformnak, kár hogy csak vélhetőleg a vám hatására lépnek.
A Honey biztos talál neked valami jó kis kupont, de én megvárnám a Black Fridayt, úgy rémlik, a Lookfantastic szokott akciózni.
Köszi, igen arra jutottam, ha eddig kibírtam, hátha elmúlik ez a mánia is.
Van, amikor nem sikerül leküzdeni a késztetést.
Hát egy csoportban a felhívásomra pont most írt egy lány, hogy van neki egy eladó. :DDDD
Ez a sors keze. Vedd meg.
Meglátjuk, hogy alakul a biznisz.
Most én is érzek késztetést (vagyis már régóta, de most dőlt el végleg) egy ABH paletta beszerzésre, csakhogy az a Subculture…
Háát, akkor jó gyorsan gondold meg, mert elvileg kivonták a forgalomból (vagy pont erre céloztál az emojival?). Talán egy hónapja az ABH európai oldalán még volt készleten. Én amúgy imádom.
Nekem pedig a Norvina valami van a levegőben, hogy sokunknak ABH kell. MOST!
Pontosan, ezen információk tükrében ment az emoji. Elérhető az oldalon, csakhogy MO-ra nem szállítanak. Itt a bibi.
Ki is használnám most ezt a beszélgetést, és megidézném @Isabelle jótündérünket. Kedves @Isabelle, ha olvasol, esetleg kérhetném a segítséged egy rendeléssel kapcsolatban? Léccccci, könyörülj meg rajtam.
Hehe, lehet. A héten elvileg megérkezik egy ABH palettám, remélhetőleg nem romokban. Bár vettem alkoholt, felkészülve az újabb műtétre.
A Norvina sem rossz. Az én listámon szintén fent van (hú, de meglepő ), de a “Még ráér beszerezni” státuszban szerepel.
Jaj, a Norvina… annyira finom, szofisztikált sminkeket lehet vele készíteni, már egy szín is olyan jól mutat a szemhéjon, hogy bűnnek érzem eltakarni más színekkel.
“Sajnos” nem tudlak róla lebeszélni.
Pont ilyennek képzelem el. Nem is értem, hogy nem került eddig a készletembe.