Rendelés külföldről

Sziasztok, remélem jó topicban vagyok ezzel a kérdéssel, ha nem, akkor elnézést.

Van egy limitált kiadású Bh cosmetics paletta (Bh cosmetics Laviedunprince), amit nagyon szeretnék megrendelni de sehonnan sem tudom. Beautybayen szinte az összes Bh paletta kapható, kivéve ez. A hivatalos Bh honlap pedig nem szállít Magyarországra hónapok óta.

Viszont Németországba szállítanak, ezèrt az lenne a kérdésem, hogy nem lakik-e ott valamelyikőtök esetleg, aki továbbküldené nekem a csomagot.

Szia, én Németorszâgban élek. Sajnos a postaköltség kb. 3000 Ft körül van. Màr nem lehet borìtékban küldeni, ajánlott levélként csak csonagban. Ha ez ìgy megfelel neked, akkor ìrj, szìvesen megrendelem. Sajnos tavasz előtt nem tudok Bp- re utazni.

Köszönöm szépen, írtam privátban

Nekem két rendelésem van, mindkettő rendelés Feucht városában parkol.
Várakozom.

Az normális, hogy a Yesstyle oldaláról eltűnt a tracking number? Rá akartam nézni merre jár a csomagom, de már nincs ott a száma :confused: ez az első rendelésem onnan, nem ismerem még a rendszert.

Előfordul náluk. Olyankor általában már itt van Magyarországon. Nekem a múltkori akkor tűnt el, mikor megjött róla az értesítő (nálunk nem hozzák ki).

1 Likes

Ó, köszi, ez jó hír! Akkor remélem, hogy nemsokára megkapom.

1 Likes

Enyem is eltűnt…

Szerintetek ha az egyik Colourpop rendelésem szept. 12 óta Frankfurtban csücsül, kezdhetek aggódni? Vagy az ilyen meddig minősül normálisnak?

Az a bűnös élvezeti tárgyak gyűjtőhelye :laughing:

Félretéve a tréfát, köszönöm, hogy megírtad, kicsit megnyugodtam. Várok én is. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Oda érkezik minden külföldi rendelés, nem csak Németorszàgba, hanem internacionàlis transit vàmolàsi terület. Vagyis rengeteg csomag. Volt nekem is olyan, hogy ott àcsingòzott 1 hétig, 10 napig, mert vmi miatt nem került rà sor.

2 Likes

Csak nekem már több, mint 2 hete ott van. De akkor még várok egy kicsit, hátha megmozdul.

Lányok, ma megnéztem a Pat Mcgrath csomagomat a magyar posta nyomkövetési oldalán. 30-án érkezett az országba.
Remélem, mostmár határosan megkapom. És ti is. :blush: :star_struck:
Ui.: Ja, Feucht városát hagyta el 30-án. Mindegy, megmozdult. :smile:

1 Likes

Ránéztem megint a Yesstyle oldalára és nekem visszatért a követési szám a helyére. :slight_smile:
Még jó amúgy, hogy kíváncsi voltam, mert utána ránéztem a postánál, ami szerint értesítőt hagytak már, csak akkor nem értem miért volt üres a postaládám… :upside_down_face::thinking:

3 Likes

nekem is :slight_smile:

1 Likes

Világkörüli útra ment.

3 Likes

:joy: (pedig nem vicces)

Sok embertől olvastam, hogy megutaztatják a yesstyle csomagot Európán belül és ez normális… :smiley:

1 Likes

Most nézem, az enyém is így jött a múltkor:

Screenshot_20201002_073839_com.android.chrome

Amúgy nem biztos, hogy amikor először be van írva Ferihegy, akkor már itt is volt. Lehet, hogy csak bejegyzés történt.

1 Likes

Valami adózási susmus lesz emögött :thinking: Szegény megrendelő meg szívrohamot kap.

2 Likes