De jó, hogy augusztus 12-e óta úton van a Pat McGrath rúzsom, és most a posta még vámkezelni is akarja… Pedig csak 23 dollár, vagyis a 22 EUR alatt van…
Jaj ne, már előre rettegek én is…
FB-n is írták más Pat rendelést is vámolnak, olyat is, ami 15 dollár volt…
Már megint pénzt akarnak beszedni indokolatlanul…
Én sem bírtam ki ugye és megint rendeltem, komolyan félek hogy megint mehet a magyarázkodás…
Afene, én is rendeltem Pat McGrath rúzst! Most akkor bánnon kell?
Nekem volt olyan csomagom, ami a követési rendszerben vámkezelés alatt volt és másnap megérkezett hozzám gond nélkül. Szóval érdemes várni legalább egy napot, hogy kiderüljön, hogy tényleg kérik-e az iratokat.
Nekem küldték az SMS-t róla.
Akkor bizony együtt szívunk , én is rendeltem.
Végre jött tegnap az email, hogy elindult a csomi.
Nekem is tegnap indult, hah!
Csoportos szívatás és vámolás lesz
Az enyém is tegnap indult el. Nna, melyik postát romboljuk majd le?
Inkább az a kérdés, hogy melyiket ne romboljuk le?!
Másfél hónap után a NAV belátta, hogy igazam van és eltörölte a vámhatározatot! 30 napjuk van visszautalni a postának a pénzt, aztán gondolom újabb 30 nap, míg a postától megkapom… de nyertem!!!
Jeee, de jó!
Wow! És akkor gondolom, a posta is visszacsengeti a semmiért elkért díjat?
Éljen, király vagy!
Hát erre még nem merek gondolni, remélem Mert tényleg a semmiért vették el a pénzemet
Lánykák!
Az új ND palettát cultbeauty-ról vagy beautylish-ről rendelnétek meg? Beautylishen olcsóbb a paletta, csak nem tudom mennyire megbízható az oldal, értem ezalatt azt, hogy mennyire szoktak elkeveredni a csomagok. Köszönöm szépen!!!
Egy folyamatban lévő vásárlásom van csak a beautylishről. Ugyan még nem érkezett meg (2 hete rendeltem kb.) de eddig biztonságosan tudtam követni a csomag útját. Európában megkapta a DPD, erről is kaptam értesítést. Szóval egyelőre elég megbízhatónak tűnik a szállítás.
Kétszer rendeltem eddig, semmi baj nem volt velük. Nagyon cuki, személyre szóló üzenetet is írtak az egyikhez.