Rendelés külföldről

Ez a dpd a postahoz tartozik. :grimacing:

1 Likes

Nincs mit! :blush: IHerb rendelés néven fut a csoport Facebook-on.

1 Likes

Nekem pénteken a DPD az Intimissimi rendeléseimet ki se hozta, vagy nem állt meg a futár, mehettem érte az átvételi pontra. Van itt recepció, átvették volna. A 2 csomag gyakorlatilag borítékban volt és együtt se volt 1 kg. Mivel ez idén nem az első eset, írtam egy panaszlevelet.

Rendeltetek már az IHerb-ről Local Post Plus szállítási opcióval? Ezt választva ajánlott küldeményként érkezik a csomag? Ha a Local Post opciót választom (plus nélkül), akkor közönséges küldeményként jön, de a Plus-os verzióról nem tudok semmit. Az oldalukon sincs erről semmi tájékoztatás. A Local Post Plus csomagokat jobban követik, de ettől még nem biztos, hogy ajánlott is.

1 Likes

Úgy rendeltem. Ausztriába a DPD hozta, Németországon át érkezett nyomkövetéssel.

A Local Plus úgy tudom nem ajánlott, mert vámolhatják, szóval áfahatár alatt kell maradni szigorúan!

Azt viszont nem tudom, hogy mivel érkezik, nyomon lehet-e követni. Nekem a sima Local Post-tal is megérkeztek idáig, de kb. 1 hónapot kell várnom…

Hú de jó lett volna, ha ezt 5 nappal korábban tudom… :confounded: Pedig már elő is készítettem az ilyenkor szokásos nyomtatványt és a kiskapus levelet, de a DHL-t ez nem fogja meghatni. :roll_eyes:
(esélyes, hogy így majd át se veszem a csomagot mert többe kerül a vám és a “nagyra becsült” szolgáltatási díj, mint a maga a csomag :anguished: )

Pat McGrath rendelés, update: Írtam a partnernek, de válasz nem érkezett. Azt hittem, hogy futhatok egy újabb kört az ügyfélszolgálatnál, mire hirtelen 3 levél érkezett különböző helyekről, hogy visszatérítették a rendelés összegét, mert - meglepő módon - tényleg elveszett a csomag.
Örülök, hogy legalább a pénzt visszatérítették, de sajnálom a triot, mert most már nem elérhető a honlapon :frowning:.

4 Likes

Melyiket akartad megvenni? Csak nem a skin show trio-t?

De. :frowning:

1 Likes

Én most kaptam meg, kibontottam, de nem érintettem őket, csak levettem a kupakot és megnéztem a színeket. Nekem túl nude, szóval szívesen átadom. Ha érdekel, írj privát üzit! :slight_smile: Ja, és küldök képet is, ha kéred.

1 Likes

Hogy mi? :face_with_monocle:
image

3 Likes

:joy: hát, reméljük jót jelent :wink:

1 Likes

nagyon remélem :smiley:

1 Likes

Nekem is ez van 09.02 óta a Pat rúzsomnál…

Imádom, hogy mindig beletesznek valami új státuszt, lehetőleg úgy, hogy véletlenül se értsem mi történik a csomagommal :smiley:

6 Likes

Pat Mcgrath termékeket lehet kapni Notinon. :grin:

4 Likes

Szerinted eredeti?
37ezer a nagy paletta. Nem túl olcsó?

Jo kérdés, fogalmam sincs… Furcsa.

A német sephorában is megjelent pat. A német notinon nincs fent semmilyen termék. hm

2 Likes