Ez a dpd a postahoz tartozik.
Nincs mit! IHerb rendelés néven fut a csoport Facebook-on.
Nekem pénteken a DPD az Intimissimi rendeléseimet ki se hozta, vagy nem állt meg a futár, mehettem érte az átvételi pontra. Van itt recepció, átvették volna. A 2 csomag gyakorlatilag borítékban volt és együtt se volt 1 kg. Mivel ez idén nem az első eset, írtam egy panaszlevelet.
Rendeltetek már az IHerb-ről Local Post Plus szállítási opcióval? Ezt választva ajánlott küldeményként érkezik a csomag? Ha a Local Post opciót választom (plus nélkül), akkor közönséges küldeményként jön, de a Plus-os verzióról nem tudok semmit. Az oldalukon sincs erről semmi tájékoztatás. A Local Post Plus csomagokat jobban követik, de ettől még nem biztos, hogy ajánlott is.
Úgy rendeltem. Ausztriába a DPD hozta, Németországon át érkezett nyomkövetéssel.
A Local Plus úgy tudom nem ajánlott, mert vámolhatják, szóval áfahatár alatt kell maradni szigorúan!
Azt viszont nem tudom, hogy mivel érkezik, nyomon lehet-e követni. Nekem a sima Local Post-tal is megérkeztek idáig, de kb. 1 hónapot kell várnom…
Hú de jó lett volna, ha ezt 5 nappal korábban tudom… Pedig már elő is készítettem az ilyenkor szokásos nyomtatványt és a kiskapus levelet, de a DHL-t ez nem fogja meghatni.
(esélyes, hogy így majd át se veszem a csomagot mert többe kerül a vám és a “nagyra becsült” szolgáltatási díj, mint a maga a csomag )
Pat McGrath rendelés, update: Írtam a partnernek, de válasz nem érkezett. Azt hittem, hogy futhatok egy újabb kört az ügyfélszolgálatnál, mire hirtelen 3 levél érkezett különböző helyekről, hogy visszatérítették a rendelés összegét, mert - meglepő módon - tényleg elveszett a csomag.
Örülök, hogy legalább a pénzt visszatérítették, de sajnálom a triot, mert most már nem elérhető a honlapon .
Melyiket akartad megvenni? Csak nem a skin show trio-t?
De.
Én most kaptam meg, kibontottam, de nem érintettem őket, csak levettem a kupakot és megnéztem a színeket. Nekem túl nude, szóval szívesen átadom. Ha érdekel, írj privát üzit! Ja, és küldök képet is, ha kéred.
Hogy mi?
hát, reméljük jót jelent
nagyon remélem
Nekem is ez van 09.02 óta a Pat rúzsomnál…
Imádom, hogy mindig beletesznek valami új státuszt, lehetőleg úgy, hogy véletlenül se értsem mi történik a csomagommal
Pat Mcgrath termékeket lehet kapni Notinon.
Szerinted eredeti?
37ezer a nagy paletta. Nem túl olcsó?
Jo kérdés, fogalmam sincs… Furcsa.
A német sephorában is megjelent pat. A német notinon nincs fent semmilyen termék. hm