A csomag nem is kéne, ha ott lehetnél pár napot, igaz? Én tutli lemondanék a világ legnagyobb csodakencéjéért egy ottani 4-5 napért
Így-így!
Csak nem egy hideg raktárban üldögélnétek, mint a csomagok.
Nem, vinnénk téged is koktélozni a pálmafák alá!
És akkor már a csomagokat is vinnénk.
És tuti nem vámkezelné itthon a posta…
Lányok Jamaica egy New York beli város (is) Queens mélyén ahol valószinüleg 0,5 mp alatt kirabolnának minket Sajnos nincsenek olyan szupi helyen a csomagjaink…
A francba
A fenébe!
Akkor nem megyünk…
Olyan megtévesztő és/vagy vicces városnevek vannak náluk, ma a New Canaanon és a Troyon nevetgéltem magamban.
Hát ezt nem hiszem el! Képesek voltak megvámolni a Revolution csomagomat! Ami EU-ból jött… hihetetlen!!
Ez komoly? Fizetned is kellett?
Tajtékozva hívtam fel a vámügyintézés vonalát, ahol persze be akarták magyarázni, hogy én vagyok a hülye, de mondtam, hogy sem a raktár nem EU-n kívüli, sem a cég nem EU-n kívüli. Akkor közölték, hogy fizessem ki, a határozat számával írjak vissza a postaimportra, ha nem akarják így sem visszafizetni, akkor benyújthatom a panaszomat… Hihetetlen komolyan mondom!!!
Hú, bakker! És még én gondoltam magamat pechesnek a postával…
És persze jöttek azzal, hogy biztos nem magyaráztam el a dokumentumokban… Mondom elmagyaráztam a nyomtatványon, elmagyaráztam az e-mailben, elküldtem mindent, mondom mit kellett volna még tenni, a gyártási lapot elkérni a cégtől vagy mi???
Megérkeztett a június 6-án feladott rendelésem…
Egyszer reklamáltam korábban, akkor azt írták, újra feladják, ez érkezett meg most.
Azért ez nagyon gáz. Ráadásul, akármi is a származasi ország, a feladás számít.
Az… most meg retteghetek, hogy visszafizetik-e egyáltalán…
Meg ha vissza is fizetik: az ideg, az utána járás…