Gondom még nem volt soha, de sosem ért ide abban az időszakban, amit írnak, mindig később jött. Inkább másfél-2 hónap alatt voltak itt nekem a cuccok.
Én is több mint egy hónapja rendeltem, még mindig nem jött meg a csomagom, visszakértem a pénzt…
Egy csomagom nekem visszament hozzájuk, tavaly karácsony előtt rendeltem (dec. eleje), nem fizettem trackinget, szerintem a posta volt a ludas.
Amikor egyszer követéses szállítást kértem, egy hét alatt megérkezett.
Igen, akkor nekem is mindig nagyon gyorsan itt van. Semmi logikát nem látok abban amúgy, hogy a pár eurós csomagokat futároztatják, a nagyobb értékűek meg postával jönnek, nekem fordítva lenne logikus.
Szerintem nagyon kaotikus az egész lookfantastic. Jó ideje morgok már azon, hogy bizonyos márkák termékeit egyszerűen nem lehet normálisan megtalálni: több forgalmazott márkának van egy dedikált füle, de ott nem jelenik meg minden termék, mint minden normális helyen, hanem csak a különböző kategóriákra kattintva lehet nézelődni. Ott pedig nincs fenn minden, és az adott termék keresésekor a márka fülre jut az ember…
A szállításnál ugyanez: a legutóbbi rendelésem követhető volt és a DPD hozta. Máskor a posta.
Ez egyik fórumban, amit olvasok többen panaszkodnak arra is, hogy a termékek régiek vagy nem hivatalos forgalmazói az adott márkának.
Pedig gondolkodtam, hogy rendelek Lookfantasticról, de a fenti tapasztalatok miatt inkább jegelem. Anno nekem nem volt vele problémám, ezek szerint azóta sikerült elrontaniuk valamit.
Inkább körülnézek a Cultbeauty és a Beautybay háza táján, meggyőztetek.
Dpd akkor hozza, ha van hozza tracking. Ha az alatti az erteke,akkor postan marado csomag.
Szerintem, nem.gaz, de a feelunique es a cultbeauty, illetve beautybay oldalain minden fellelheto, ami a LF-on, sot😉
Egy éve kb 12 font értékben rendeltem egy lemosót, akkor a dpd hozta a csomagot. Viszont a 45 fontos black friday boxot 2 éve a posta…
Nem azt mondom, hogy nem rendelek tőlük (2 hete érkezett meg tőlük egy csomagom) de kétszer megnézem a rendelés előtt, hogy rajtuk kívül ki forgalmazza az adott terméket.
Én 3 alkalommal rendeltem tőlük és semmi gond nem volt. Ingyenes a szállítás és még akciósan is tudtam vásárolni, 1 hét alatt itt volt az egyik de két hét volt talán a maximum amit vártam egy rendelésre. Szóval nálam bejött. Egy próbát megér szerintem hogy vásárolj tőlük.
Bent vagyok Facebookon egy Revolutionos csoportban, másik lány is írta, hogy 25 EURos Revolution rendelését most kikapta a posta vámkezelésre.
Nincs elég EUn kívüli csomag és unatkoznak vagy mi van?
Eddig nekem sem okozott gondot a rendelés, volt, hogy nagyon későn érkezett, volt, hogy a később rendelt termék hamarabb jött meg, mint a korábbi, de el még nem veszett csomagom.
“Ez egyik fórumban, amit olvasok többen panaszkodnak arra is, hogy a termékek régiek vagy nem hivatalos forgalmazói az adott márkának” - ez nem hangzik túl jól
Sok márkát forgalmaznak, nyílván nem tehetnék meg ezt hogy szerződés nélkül akkor az adott márkák már közbeléptek volna. De a márkák 90%-a sok más webshopban elérhető. Hogy kinek mi minősül réginek ez eléggé szubjektív. A termékeken rajta van a szavatossági idő általában. És van mód visszaküldésre is. Én rendeltem krémet is az oldalról semmi gond nincs vele. 6 hónapig jó felbontás után addig 30 ml-t simán elhasználok.
A fórumon történt megbeszélés alapján úgy tűnik, hogy arról van szó, hogy korábban forgalmazott termékek rajtuk maradtak azután is, hogy az adott márka “kivonult”. Szóval nem forgalmaznak hamisat, csak valószínűleg régit. A szavatossági idővel kapcsolatban az a gond, hogy sokszor a terméken csak felbontás után x hónap szavatosság szerepel, szóval ha bontatlan, hivatalosan védve van a cég. A kérdés az, hogy szeretne-e az ember olyan arckrémet venni, ami 3 éve a raktárban porosodik.
Sajnos tapasztalatból beszélek. Anno akciósan beszereztem több lemosót egy márkától (3-at kettő áráért akcióban). Mivel nem egyszerre használtam el mindet, a második tubus kb fél évvel a rendelés után lett felnyitva (száraz, hűvös helyen tároltam és még le is volt celofánozva), de addigra érezhetően megromlott.
Az iherb július 24 törölte a rendelésemet. Korábban nem engedett rendelni ide Ausztriába. Lassan eldönthetnék, hogy mit akarnak. Követéses rendelés volt.
Előtte kaptál értesítőt, hogy feladták?
Nekem április 15-én adtak fel egy rendelést, de nem mozdult el sehova. Végül 2 hónap múlva visszaadták a pénzt, és törölték a rendelést. Ehhez képest július elején megérkezett…
Nem, a levél arról szól, hogy törölték, de megnyugodhatok, nem vettek le pénzt.
PayPal volt a fizetési mód, direkt azért választottam, hogy ne vesszen el a pénz, ha gond akad.
A termékek azóta is kaphatóak, szerintem csak ebbe az országba nem akarnak semmit küldeni jelenleg.
Ó, de furcsa…
Nekem is megjött időközben az ami több 3 hónapig volt valahol és a szállítás kivételével a pénzt visszautalták.
Viszont a nyomkövetés szerint úton van, ez izgalmas. A honlap szerint sztornózták. A paypalomon csak zárolva lett, nem vették le.
Ott akarok lenni, ahol a Melt csomagom jár!