Rendelés külföldről

Gondom még nem volt soha, de sosem ért ide abban az időszakban, amit írnak, mindig később jött. Inkább másfél-2 hónap alatt voltak itt nekem a cuccok.

Én is több mint egy hónapja rendeltem, még mindig nem jött meg a csomagom, visszakértem a pénzt…

Egy csomagom nekem visszament hozzájuk, tavaly karácsony előtt rendeltem (dec. eleje), nem fizettem trackinget, szerintem a posta volt a ludas.
Amikor egyszer követéses szállítást kértem, egy hét alatt megérkezett.

Igen, akkor nekem is mindig nagyon gyorsan itt van. Semmi logikát nem látok abban amúgy, hogy a pár eurós csomagokat futároztatják, a nagyobb értékűek meg postával jönnek, nekem fordítva lenne logikus.

1 Likes

Szerintem nagyon kaotikus az egész lookfantastic. Jó ideje morgok már azon, hogy bizonyos márkák termékeit egyszerűen nem lehet normálisan megtalálni: több forgalmazott márkának van egy dedikált füle, de ott nem jelenik meg minden termék, mint minden normális helyen, hanem csak a különböző kategóriákra kattintva lehet nézelődni. Ott pedig nincs fenn minden, és az adott termék keresésekor a márka fülre jut az ember… :rage:
A szállításnál ugyanez: a legutóbbi rendelésem követhető volt és a DPD hozta. Máskor a posta.
Ez egyik fórumban, amit olvasok többen panaszkodnak arra is, hogy a termékek régiek vagy nem hivatalos forgalmazói az adott márkának.

2 Likes

Pedig gondolkodtam, hogy rendelek Lookfantasticról, de a fenti tapasztalatok miatt inkább jegelem. Anno nekem nem volt vele problémám, ezek szerint azóta sikerült elrontaniuk valamit. :confused:
Inkább körülnézek a Cultbeauty és a Beautybay háza táján, meggyőztetek. :sweat_smile:

1 Likes

Dpd akkor hozza, ha van hozza tracking. Ha az alatti az erteke,akkor postan marado csomag.
Szerintem, nem.gaz, de a feelunique es a cultbeauty, illetve beautybay oldalain minden fellelheto, ami a LF-on, sot😉

1 Likes

Egy éve kb 12 font értékben rendeltem egy lemosót, akkor a dpd hozta a csomagot. Viszont a 45 fontos black friday boxot 2 éve a posta…
Nem azt mondom, hogy nem rendelek tőlük (2 hete érkezett meg tőlük egy csomagom) de kétszer megnézem a rendelés előtt, hogy rajtuk kívül ki forgalmazza az adott terméket.

1 Likes

Én 3 alkalommal rendeltem tőlük és semmi gond nem volt. Ingyenes a szállítás és még akciósan is tudtam vásárolni, 1 hét alatt itt volt az egyik de két hét volt talán a maximum amit vártam egy rendelésre. Szóval nálam bejött. Egy próbát megér szerintem hogy vásárolj tőlük.

1 Likes

Bent vagyok Facebookon egy Revolutionos csoportban, másik lány is írta, hogy 25 EURos Revolution rendelését most kikapta a posta vámkezelésre.
Nincs elég EUn kívüli csomag és unatkoznak vagy mi van? :expressionless:

2 Likes

Eddig nekem sem okozott gondot a rendelés, volt, hogy nagyon későn érkezett, volt, hogy a később rendelt termék hamarabb jött meg, mint a korábbi, de el még nem veszett csomagom.

“Ez egyik fórumban, amit olvasok többen panaszkodnak arra is, hogy a termékek régiek vagy nem hivatalos forgalmazói az adott márkának” - ez nem hangzik túl jól

1 Likes

Sok márkát forgalmaznak, nyílván nem tehetnék meg ezt hogy szerződés nélkül akkor az adott márkák már közbeléptek volna. De a márkák 90%-a sok más webshopban elérhető. Hogy kinek mi minősül réginek ez eléggé szubjektív. A termékeken rajta van a szavatossági idő általában. És van mód visszaküldésre is. Én rendeltem krémet is az oldalról semmi gond nincs vele. 6 hónapig jó felbontás után addig 30 ml-t simán elhasználok.

1 Likes

A fórumon történt megbeszélés alapján úgy tűnik, hogy arról van szó, hogy korábban forgalmazott termékek rajtuk maradtak azután is, hogy az adott márka “kivonult”. Szóval nem forgalmaznak hamisat, csak valószínűleg régit. A szavatossági idővel kapcsolatban az a gond, hogy sokszor a terméken csak felbontás után x hónap szavatosság szerepel, szóval ha bontatlan, hivatalosan védve van a cég. A kérdés az, hogy szeretne-e az ember olyan arckrémet venni, ami 3 éve a raktárban porosodik.
Sajnos tapasztalatból beszélek. Anno akciósan beszereztem több lemosót egy márkától (3-at kettő áráért akcióban). Mivel nem egyszerre használtam el mindet, a második tubus kb fél évvel a rendelés után lett felnyitva (száraz, hűvös helyen tároltam és még le is volt celofánozva), de addigra érezhetően megromlott.

1 Likes

Az iherb július 24 törölte a rendelésemet. Korábban nem engedett rendelni ide Ausztriába. Lassan eldönthetnék, hogy mit akarnak. Követéses rendelés volt.

Előtte kaptál értesítőt, hogy feladták?

Nekem április 15-én adtak fel egy rendelést, de nem mozdult el sehova. Végül 2 hónap múlva visszaadták a pénzt, és törölték a rendelést. Ehhez képest július elején megérkezett…

1 Likes

Nem, a levél arról szól, hogy törölték, de megnyugodhatok, nem vettek le pénzt.
PayPal volt a fizetési mód, direkt azért választottam, hogy ne vesszen el a pénz, ha gond akad.
A termékek azóta is kaphatóak, szerintem csak ebbe az országba nem akarnak semmit küldeni jelenleg.

Ó, de furcsa…

Nekem is megjött időközben az ami több 3 hónapig volt valahol és a szállítás kivételével a pénzt visszautalták.

Viszont a nyomkövetés szerint úton van, ez izgalmas. A honlap szerint sztornózták. A paypalomon csak zárolva lett, nem vették le.

1 Likes

Ott akarok lenni, ahol a Melt csomagom jár! :beach_umbrella::desert_island:

Screenshot_20200731_082804

10 Likes