Rendelés külföldről

Igazából azt hiszem, most nem a magyar posta a bűnös. Megnéztem a követést, július elején megérkezett Magyarországra a csomag. Az más kérdés, hogy csak most jött meg hozzám az értesítő.

Inkább úgy gondolom, az iherb utána kérdezett az amerikai postánál, azok nem tudtak róla semmit. Az iherb korrekt akar lenni a vevővel, aztán valahogy mégis elkerült a cucc az amerikai posta bugyraiból…

3 Likes

nem lepődöm meg, USPS is eléggé rettenetes tud lenni, legalább annyira, mint a Magyar Posta

Nekem ugyanez, csak én márciusban rendeltem! Ma jött az értesítő. Nem tudom mi lehetett a csomagjainkal :sweat_smile:
Kép

Na, hát jelentem, hogy megérkezett Magyarországra a két Glambot csomagom, amiket még április elején rendeltem, és azóta Amerikában keringtek. Már mindkettőnek visszakaptam az árát hó elején. :smiley:

3 Likes

Tegnap engedte a rendelést ide, remélem ide is ér.

1 Likes

Sziasztok! Elég régen rendeltem a Beautybay-ről. Megszünt a 25 Euro feletti rendelésnél ingyenes szállítás időközben? 4.95-ért van a legolcsóbb szállítás. Igaz követéssel van.

Meg sajnos, szerintem túl sok panaszt kaptak a követés nélküli szállításra, én is nagyon sok ilyet olvastam Instagramon a posztjaik alatt.

Tavaly rendeltem tőlük utoljára, de mindig megérkezett a rendelésem és követést sem kértem eddig. Postára jött oda mentem értesítővel. De van olyan cég aki brutálisan emelt, meg van aki plusz adót is tesz még rá a rendelésre igaz pár dollár ami eddig nem volt, igaz az USA-ból külföldre, de lehet hogy a covid miatti bevételkiesés miatt vannak ezek.

1 Likes

Sziasztok!
Egy (számomra) új márkától rendeltem, a Facetheorytól nemrég. Három termékből az egyik nem jött be, mivel ingyenes visszaküldést biztosítanak, rájuk írtam, hogy visszaküldeném. Egy nagyon kedves hölgyel beszéltem és visszafizették az árát és meg is tarthattam a krémet. Ajánlom mindenkinek, amit kipróbáltam és bejött az a Porebright Niacinamid+Azelainsavas szérum és az AHA/BHA lemosó. Mindkettő nagyon szuper, kenterbe veri a Paula’s Choice termékeket és sokkal kedvezőbb áruk van. Van jópár termékük amit még kipróbálnék, és 30€ felett 20% kedvezményt biztosítanak most :slight_smile:

5 Likes

Képzeljétek kaptam SMS-t vámkezelésről. De úgy, hogy a Revolutiontól rendeltem, és Németországban adták fel… Mi a fene? Valakinek volt már ilyen, hogy EU-ból jött, de bekérték vámkezelésre?

Nekem egyszer egy Svédországból érkező csomagomra küldték ki a vámkezelést. :woozy_face: EU tagság ide-oda, elküldtem nekik a “43 dolláros vámhatár kiskapu” szöveget, aktualizálva az éppen esedékes USD árfolyammal. :grin: Mivel ennek alapján is vámhatár alatti értékű volt a csomagom :grin::woozy_face:, elmaradt az amúgyis jogtalan vámolás. Úgy tűnik, hogy néha bepróbálkoznak EU tagságból is vámolni… :dizzy_face:

3 Likes

Ez de gáz. Ennyire nincs munkájuk vagy mi…

1 Likes

Vagy nincsenek tisztában az EU tagállamokkal / tesztelni akarják a mi éberségünket.:stuck_out_tongue:

1 Likes

Szimplán le akarnak húzni, amellett hogy nincsenek tisztában az EU tagállamokkal. :grin::roll_eyes: 🤦

2 Likes

Szerintem bőven csúszik át olyan csomag amit vámolhatnánanak. A saját éberségükre kellene figyelniük.

1 Likes

Elvileg szúrópróbaszerűen választják ki a csomagokat. Azért eléggé örültem, amikor az 50 dolláros Melt csomagom átcsusszant a vámon (fel voltam készülve lélekben a plusz perkálásra és olyan jólesett, hogy megúsztam…).

2 Likes

Igen, szúrópróbaszerűen választanak, de nem gondoltam volna, hogy EU-n belülről érkező csomagokat is kiszednek.

Ez nekem is újdonság.:frowning: Legszívesebben belinkelném nekik ilyenkor a vonatkozó Wikipédia oldalt és nézegessék. Mit gondolnak, 500 ezer dollár ertékű kínai porcelán van benne és a gonosz kínaiak EU-s országot tüntetnek fel feladóként?

2 Likes

Ezt furcsálltam én is, hogy mi a fene? A követésben nem is láttam, mert nem frissült már 5 napja, csak az SMS jött… Megírtam nekik a nyomtatványon is meg külön is, hogy az érkezési és a származási ország is Németország, nem csak tranzitországként szerepel, és hogy egy angol székhelyű cég raktárából adták fel, ergo legyenek kedvesek eltekinteni az áfa kiszabásától… Remélem értelmesek lesznek és megteszik.

4 Likes

Volt valakinek gondja a Lookfantastic oldallal?
Eltűnt egy csomagom, amire a cég azt írta, küld másik terméket, de az a csomag sem siet hozzám.
Nekem ez az oldal az, ahonnan a leglassabban jönnek a csomagok egyébként is, de most így jártam.
Várok. Lehet, hogy jobban jártam volna, ha a pénzt kérem vissza, de ez az oldal is egy beszerzési forrás lehetett volna, ha már ennyi mindent kell külföldről beszerezni.

2 Likes