Rendelés külföldről

Ha már Yesstyle-nál tartunk, nekem van valami kuponom, azt hiszem 5% kedvezményt ad, már 40 dollár alatt is: https://ystyle.co/gu3P
Ha nektek van osszátok meg ti is :slight_smile:

1 Likes

YESSTYLE kupon 10% kedvezményt ad az első rendeléshez, és az a jó, hogy a Honey talál mondjuk még egy 5%-os kupont, akkor az oldal mindkettőt hagyja érvényesíteni.

A mini kiszerelésű termékek nagyon tetszenek, rendeltem is ezt-azt.

3 Likes

A Honey akció/kuponkereső bővítmény?

Igen, a Chrome-é.

1 Likes

Én a Honey-t és a Shoptagr-t is használom, tökéletesen elégedett vagyok mindkettővel :slight_smile:

1 Likes

Yesstyle-on megint változott a shipping költség, már 50USD felett van ingyen és alatta pedig 5USD.

3 Likes

Ha volt már téma, akkor elnézést!
NailLand webáruházzal hogy lehet boldogulni? Rendeltem 2 lakkot, amikre nagyon rácsavarodtam. Ez t’án 2 hete volt és még semmi értesítés, hogy elindult vagy valami… Ez ilyen sokáig szokott tartani? Megbízható a hely, egyáltalán? Ki szállít onnan? Egyéb, amit tudnom érdemes?
Köszönöm!

Régen rendeltem onnan, de akkor sokat, nem volt vele gond, bár a honlap elég bénácska. A szállítási időre nem emlékszem.

1 Likes

Köszi, kicsit megnyugodtam :relieved: :relaxed:
Igen, elég nehézkes a honlap. Sokat kellet bogarásznom, míg megértettem, hogy mi hol van és hogyan meg a foglalás meg rendelés.
Kár, hogy nincs hasonló jobban működő áruház (vagy ezt nem készítik normálisabbra), mert biztos tarolnának :dollar: :euro: :pound: :moneybag:

1 Likes

Ó, a Nailland. Évek óta szoktam rendelni tőlük. GLS hozza. Általában minden megjön 3-4 napon belül, de előfordult egyszer, hogy több hetet vártam egy csomagra - mint kiderült, mert késett a külföldi szállítmány - ezt az információt elég nehezesen sikerült kihúzni belőlük. Kitartóan bombázd őket e-mailben, megjön előbb-utóbb.

Amíg volt standjuk a Westendben, az összes kirakott lakk poros volt, az eladók bunkók voltak.
Tényleg csak azért működik ez a webshop, mert sok indie márka kizárólag náluk kapható errefelé, és sok külföldi is rendel tőlük. A kommunikáció egyáltalán nem a cég erőssége, valami török hapsi csinálja, aki töri a magyart, és nem valami vevőorientált. A honlapjuk totál bugos tákolmány (egy időben ha bejelentkeztél, tökrandom felhasználók kosarának tartalmára is ráláttál… amikor jeleztük, le se sz rták). Egyszer meg kitalálták azt, hogy valami limitált lakkból fejenként csak 1 darabot lehet venni, de azt is csak úgy, hogy magában nem, csak ha mást is veszel mellé… Odakommenteltem Facebookon, hogy ennek mégis mi értelme, le is tiltottak. :joy:

2 Likes

Jajnekem :sweat_smile: Akkor kezdem az e-mail-tsunamit :worried:
Köszi, h leírtad a tapasztalataidat! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Már nincs meg a stand? :open_mouth: Látszik, hogy mennyit járok a Westendbe. :smiley:
Egyébként én is hallottam régebben, hogy a vezetőség nincs a topon kommunikáció tekintetében, meg volt, aki lejárt terméket vásárolt és nem akarták elhinni neki…

1 Likes

Sziasztok!

Ne haragudjatok, most nincs időm visszaolvasni, de fontos lenne. Rosszul tudom, hogy a Brexitnél még türelmi idő van és nem nyomják rá az ÁFÁ-t az értékhatár fölötti cuccokra?

Idén még igen.

Hogy jövőre mi lesz? Azt a jó ég se tudja…

2 Likes

Jut eszembe!

Glambot rendelés
Januárban rendeltem tőlük 2 Kat Von D ecsetet, amiből csak az egyik érkezett meg. Hiába írtam nekik e-mailt többször is, ahogy itt ajánlották instán is, semmi válasz nem érkezett.
Aztán júniusban nyitottam róla PayPal esetet, amire szintén nem reagáltak, úgyhogy július elején felminősítettem reklamációvá.
Tegnap küldtek e-mailt, hogy az esetet az én javamra zárták le, úgyhogy visszakapom a pénzt.

Talán nem meglepő, hogy valószínűleg nem rendelek a Glambotról ezután semmit sem.

10 Likes

Nálam is az én javamra döntött a Paypal. Viszont azóta rendeltem megint, és azok meg megjöttek, szóval valószínűleg az amerikai covid helyzet miatt tűnt el a csomagom az éterben…

1 Likes

Nekem most az iherb nem szállít Ausztriába, nem engedi lezárni a rendelést, Magyarországra engedné, de oda most nem akarom küldetni.

Ja, áprilisban rendeltem az iherbről, de a csomag nem mozdult. Aztán egyszer májusban írtam nekik, akkor türelmet kértek, majd június második felében refundolták a pénzt.
Erre ma kaptam rá vámkezelési értesítőt a postától.

3 Likes

Hát ennél jobban is szivathat a posta? :joy:

Istenem, ennél mélyebbre…