Ha már Yesstyle-nál tartunk, nekem van valami kuponom, azt hiszem 5% kedvezményt ad, már 40 dollár alatt is: https://ystyle.co/gu3P
Ha nektek van osszátok meg ti is
YESSTYLE kupon 10% kedvezményt ad az első rendeléshez, és az a jó, hogy a Honey talál mondjuk még egy 5%-os kupont, akkor az oldal mindkettőt hagyja érvényesíteni.
A mini kiszerelésű termékek nagyon tetszenek, rendeltem is ezt-azt.
A Honey akció/kuponkereső bővítmény?
Igen, a Chrome-é.
Én a Honey-t és a Shoptagr-t is használom, tökéletesen elégedett vagyok mindkettővel
Yesstyle-on megint változott a shipping költség, már 50USD felett van ingyen és alatta pedig 5USD.
Ha volt már téma, akkor elnézést!
NailLand webáruházzal hogy lehet boldogulni? Rendeltem 2 lakkot, amikre nagyon rácsavarodtam. Ez t’án 2 hete volt és még semmi értesítés, hogy elindult vagy valami… Ez ilyen sokáig szokott tartani? Megbízható a hely, egyáltalán? Ki szállít onnan? Egyéb, amit tudnom érdemes?
Köszönöm!
Régen rendeltem onnan, de akkor sokat, nem volt vele gond, bár a honlap elég bénácska. A szállítási időre nem emlékszem.
Köszi, kicsit megnyugodtam
Igen, elég nehézkes a honlap. Sokat kellet bogarásznom, míg megértettem, hogy mi hol van és hogyan meg a foglalás meg rendelés.
Kár, hogy nincs hasonló jobban működő áruház (vagy ezt nem készítik normálisabbra), mert biztos tarolnának
Ó, a Nailland. Évek óta szoktam rendelni tőlük. GLS hozza. Általában minden megjön 3-4 napon belül, de előfordult egyszer, hogy több hetet vártam egy csomagra - mint kiderült, mert késett a külföldi szállítmány - ezt az információt elég nehezesen sikerült kihúzni belőlük. Kitartóan bombázd őket e-mailben, megjön előbb-utóbb.
Amíg volt standjuk a Westendben, az összes kirakott lakk poros volt, az eladók bunkók voltak.
Tényleg csak azért működik ez a webshop, mert sok indie márka kizárólag náluk kapható errefelé, és sok külföldi is rendel tőlük. A kommunikáció egyáltalán nem a cég erőssége, valami török hapsi csinálja, aki töri a magyart, és nem valami vevőorientált. A honlapjuk totál bugos tákolmány (egy időben ha bejelentkeztél, tökrandom felhasználók kosarának tartalmára is ráláttál… amikor jeleztük, le se sz rták). Egyszer meg kitalálták azt, hogy valami limitált lakkból fejenként csak 1 darabot lehet venni, de azt is csak úgy, hogy magában nem, csak ha mást is veszel mellé… Odakommenteltem Facebookon, hogy ennek mégis mi értelme, le is tiltottak.
Jajnekem Akkor kezdem az e-mail-tsunamit
Köszi, h leírtad a tapasztalataidat!
Már nincs meg a stand? Látszik, hogy mennyit járok a Westendbe.
Egyébként én is hallottam régebben, hogy a vezetőség nincs a topon kommunikáció tekintetében, meg volt, aki lejárt terméket vásárolt és nem akarták elhinni neki…
Sziasztok!
Ne haragudjatok, most nincs időm visszaolvasni, de fontos lenne. Rosszul tudom, hogy a Brexitnél még türelmi idő van és nem nyomják rá az ÁFÁ-t az értékhatár fölötti cuccokra?
Idén még igen.
Hogy jövőre mi lesz? Azt a jó ég se tudja…
Jut eszembe!
Glambot rendelés
Januárban rendeltem tőlük 2 Kat Von D ecsetet, amiből csak az egyik érkezett meg. Hiába írtam nekik e-mailt többször is, ahogy itt ajánlották instán is, semmi válasz nem érkezett.
Aztán júniusban nyitottam róla PayPal esetet, amire szintén nem reagáltak, úgyhogy július elején felminősítettem reklamációvá.
Tegnap küldtek e-mailt, hogy az esetet az én javamra zárták le, úgyhogy visszakapom a pénzt.
Talán nem meglepő, hogy valószínűleg nem rendelek a Glambotról ezután semmit sem.
Nálam is az én javamra döntött a Paypal. Viszont azóta rendeltem megint, és azok meg megjöttek, szóval valószínűleg az amerikai covid helyzet miatt tűnt el a csomagom az éterben…
Nekem most az iherb nem szállít Ausztriába, nem engedi lezárni a rendelést, Magyarországra engedné, de oda most nem akarom küldetni.
Ja, áprilisban rendeltem az iherbről, de a csomag nem mozdult. Aztán egyszer májusban írtam nekik, akkor türelmet kértek, majd június második felében refundolták a pénzt.
Erre ma kaptam rá vámkezelési értesítőt a postától.
Hát ennél jobban is szivathat a posta?
Istenem, ennél mélyebbre…