Sziasztok, Piping Rockról nincs tapasztalata valakinek…?
Nagyon jó áron láttam arckrémeket és kollagénkapszulákat, de nem sok tapasztalatom van a külföldi rendelésekkel (egyszer ebay, ott minden rendben volt)
Köszi ha valaki megosztja a tapasztalatait
Na ez engem is érdekelne, régóta kerülgetem.
fyi: Japánból megint van EMS szállítás Magyarországra, valószínűleg nem olyan gyors, mint covid előtt, de dokodemoról lehet rendelni legalább így (plusz van rá 25% kedvezmény is most)
Hú, jó kis oldal. Ami most ki van írva ár az az akciós? Vagy ebből még lejön a 25%? Köszönöm a tippet!
az EMS szállításból jön le 25%, az súlytól függ, mennyi, de nem kifejezetten olcsó sajna
Ja értem, az EMS szállítással még nem találkoztam. Bocs.
Sziasztok!
Május 27-e az utolsó adat a rendelésemről ami elvileg Chicagoban van (volt?)
A posta nyomkövetőjén még régebbi adat van, nem tudok már mire gondolni. Már több e-mail váltás volt de konkrét segítség nincs. Lehet mégis megjön?
Ezeket írta ki az Asendia oldala:
Current Status: Mail Consigned
Service Message: Due to COVID-19 please expect delays in delivering and tracking of mail and parcels.
Én április eleje (!!!) óta várok a Glambot csomagomra, és ugyanez. A másik konkrétan el sem indult, azt írja a nyomkövetés, hogy nem tudnak Magyarországra csomagot küldeni, úgyhogy várjak…
Ugyanakkor a Melt rendelésem szintén Amerikából simán megérkezett hozzám, ma kaptam kézhez.
Ez sem semmi. Az enyém amúgy március végi. Nem értem miért a vevőnek kell irogatni állandóan és noszogatni őket, hogy nézzenek már utána mi van vele.
Nekem az iherb végül törölte a rendelésem, és visszafizették a pénzt.
A Melt viszont nekem is rendben megjött, még csak hosszabb sem volt a szállítás.
Most kaptam egy mailt hogy a termékek árát visszafizetik pár napon belül, de a 10 dolláros szállítási díj nem volt benne. Megreklamáltam egy hosszú levél kíséretében ezt mert hogy szerintük lejárt a határidő ami alatt kérhettem volna a visszatérítést, de most ők megadják. Azért ez vicc. Rendeltem, kifizettem az árát és még én idegeskedtem és irogattam nekik hogy mi van a csomaggal. Ez a harmadik az évben ami nem érkezik meg. Eddig semmi gond nem volt. Nagyot néznék ha a nyáron mégis megjönne a csomag
Basszus, én kiátkoztam volna őket és soha többé nem rendelnék onnan.
Én most indítottam a Glambot rendelésemmel szemben egy Paypal ügyet, hátha visszakapom a pénzt.
A yesstyle csomagokat vámolják? Az oldal írja, hogy vámolás esetén visszatérítik az értékét. Rendeltetek már innen, járt már valaki így? Kapott visszatérítést? 69 dollát felett nincs szállítási díj, én ezt lehet kihasználnám, csak félek, hogy az eljárási díjat és az áfát behajtják.
Hong Kongból jön, ha jól tudom, szóval igen, de hogy ez a visszatérítés hogyan működik, arról fogalmam sincs…Viszont most kicsit utánaolvastam, és elvileg kreditként kapod meg, ha visszatérítik, szóval nem biztos, hogy megéri.
Én többször rendeltem már tőlük, de mindig úgy, hogy a kiskapus levéllel ne kelljen fizetni (mivel Magyarországon a posta hozza a csomagot, így náluk ebben az esetben nincs vámkezelési díj sem). Az érdekes, hogy soha nem kérték még be a papírokat sem, valahogy mindig átcsúszott.
Ettől persze még nem biztos, hogy egy nagyobb rendelessel is így járnék. Régen jobb volt, akkor 35 dollár felett már ingyenes volt a posta, de most is lehet találni a neten kupon kódokat, amivel valamennyit lehet spórolni.
Ja és igen, nekem minden csomagom Hongkongból jött.
Sziasztok!
Jolse rendelésről mit kell tudni? (szállítási költség, vámhatár, stb)
Egyébként regiszráltam, beraktam a kosárba termékeket és nem találom a rendelés lehetőséget. A kosárban lévő termékek mellett egyesével van “order” lehetőség, de ezzel csak azt az egy terméket tudom megvenni… Mit rontok el?
Jelenleg csak DHL szállít, ami 18 dollár. A szokásos koreai rendelős oldalaimat végig futottam, az összesnél 18-20 dollár a szállítás, így most jelenleg nem éri meg külföldről rendelni.
Ha a kosárra rámész, a CHECK OUT ALL-ra kattints, ott összesíti a rendelésed, ott látható a szállítási költség is.
Á, köszi! Megvan!