Még nem rendeltem tőlük, de tervezem.
OK. Sikerült. Hát meglátom mire ér ide. Köszi szépen.
Már rendeltem, úgy emlékszem posta, kb. 1 hét, gyorsan itt volt.
Sziasztok! Remélem jó topicban kérdezem, de pont a napokban terveztem a Douglas oldaláról rendelni egy Smashbox primert, viszont nem látom a márkát már az oldalon, pedig pár napja még elérhetőek voltak. Erről tud valaki bármit, hogy mi történhetett? Illetve tudtok olyan oldalt, ahonnan lehet Smashbox termékeket rendelni, lehetőleg EU-n belül?
Szia!
Innen tudsz EU-n belül rendelni.
Annyi negatív tapasztalat van a postával kapcsolatban, így gondoltam megosztom a mai élményem. Tegnap elküldtem a Pat McGrath paletta vámeljáráshoz szükséges dokumentumokat. Ma felhívtak a Posta Vámügyi részlegéről, hogy köszönik az igazolásokat, de sajnos az az azonosító, amit megadtam, nem megfelelő. Így nekiálltam a követési rendszerben megkeresni, vajon melyik lehet a megfelelő (mint kiderült, az a kód, amit én elküldtem Németországig volt érvényes, utána kapott egy német azonosítót a csomag). A beadott iratok mellé került a megfelelő azonosító, és elkezdték a feldolgozást. Összességében nagyon pozitív élmény volt. A vámeljárást intéző hölgy végig végtelenül kedves és készséges volt. Piros pont a Postának.
Nekem sajnos ismét negatív tapasztalatom van.
Vámeljárás alá vonták mindkét Melt csomagomat, 05.29-én kitöltöttem és beküldtem a nyilatkozatot. Az egyik simán ment, nem volt baj. A másik csomag tegnapig meg se mozdult, felhívtam a postát, átirányították a hívásom, a végtelenségig csörgettem őket, nem vették fel.
Az volt a szerencsém, hogy egy hölgy még a vámeljárás kezdetén írt nekem, hogy hova szeretném kézbesíttetni a csomagot (a nyilatkozatra a hivatalos lakcímem írtam és a munkahelyre kértem a csomagot), mondtam, hogy a munkahelyre. Tegnap ennek a hölgynek írtam, azt válaszolta, technikai hiba történt (LOL) és másnap érdeklődhetek a kézbesítő postán.
Most a csomag elvileg tényleg ott van azzal a megjegyzéssel, hogy “a küldemény a kézbesítőnél van”.
Elfelejtettem, a másik Melttel is volt egy kis kalandom, a rendszerben ott szerepelt, hogy sikertelen kézbesítés. 24 órás portaszolgálat van… ez semmi, mert az értesítőt másnap adták le a portán. Tehát a rendszerben hamarabb feltüntették, hogy a csomagot megpróbálták kikézbesíteni, minthogy a postás tényleg megjelent volna nálunk.
Szóval nekem továbbra is nagyon, nagyon elegem van a postából és a NAV nyavalyás vámeljárásaiból. Eleve teljesen felesleges volt az egész hercehurca, mert vámérték alatt rendeltem, ezért adtam le két rendelést.
Az enyémet 7-e óta veszik át a Nemzetközi kicserélőben…
Azóta semmit nem mozdult a követés, így egyelőre papírokat sem küldök (hiszen egyébként csak 17 dolláros a csomag, szóval elvileg nem kéne vámeljárás alá vonniuk - bár a múltkori 20 dolláros Meltet is vámolni akarták).
Oké, nem sürgős, de akkor is bosszantó.
Nekem bár helyi postáról van szó, szintén pozitívak a nemrég szerzett feladási tapasztalataim, nagyon türelmes, kedves volt az ott dolgozó nő. Én is megvártam, amíg végez előtte a munkájával, tehát kölcsönös volt, az udvariasság, türelmesség. Bár a csomagfeladások, jó sokba kerültek, maradok a foxpostnál, vagy max postán maradó.
Igen, a csomag sokkal jobb szerintem foxposttal. 1500 Ft-ért házhoz visznek egy négyszer akkora csomagot is, mint a postán ugyanennyiért…
Az kimaradt a történetből, hogy ez is vámhatár alatti csomag. (Egyébként mostanában sok vámhatár alatti vámolós történetet hallok… ) De ez nem von le az ügyintéző érdemeiből. Igazából ha mindenki olyan lenne, mint az a hölgy, valószínűleg jóval gördülékenyebben menne a dolog.
Én is beállok a sorba, még egy jó pont a postának, bár érdekes is az eset. A Melt csomagomról a posta nyomkövető rendszere azt jelezte, hogy az értesítésen feltüntetett postán és időpontig átvehető. Értesítőt ugyan nem kaptam, de másnap reggel csörög a munkahelyemen a telefon, ahová a kézbesítést kértem, hogy megérkezett a csomag. Egyáltalán nem bosszankodtam azon, hogy miért nem kell a nyomkövetőben feltüntetett postára bezarándokolnom.
Jó pont a Colourpopnak: Kaptam ma egy emailt, hogy az áprilisban leadott, egy hete postázott rendelésembe egy szemceruzát nem tudtak beletenni (bár azt nem értem, miért csak most mondják). Az árát visszafizetik, és ezen felül kaptam még egy 5$-os kuponkódot.
Rossz pont a postának: a tegnapi email után megnéztem, hogy hol is tart a csomagom. A DHL adatai is gyanúsak voltak, már megérkezett Magyarországra, úgyhogy átbaktattam a posta nyomkövetőjére. Állítólag csütörtökön megpróbálták kiszállítani, jogosult átvevő hiányában visszaszállították a postára, értesítést dobtak, postán átvehető. Japp. Itthon voltam egész nap, értesítést nem kaptam… Biztos csak az adminisztráció miatt írták ezeket, de attól még nem túl kedves dolog. Ha nem nézek rá a nyomkövetőre, nem is tudom, hogy már megérkezett.
Sajnos figyelni kell az online rendszert, mert a posta tesz a csomagokra.
Nekem meg sikerült megkaparintani a Melt rendeléseimet, bár az értesítőt kitöltő postás okozott némi ijedelmet, mert a munkahelyem nevét írta rá címzettnek. Éreztem, hogy megindul a gleccser a hátamon, az lett volna az első, hogy aláírási címpéldányt kérnek, ezért a vámeljárásról szóló sms-eket mutogattam, szerencsére nem kötöttek bele. Ha még egyszer vissza kell mennem és végigállnom a sort, szétbontom a posta épületét…
Jó hír. Nem Neked érkezett korábban úgy a palettád Tőlük hogy a pan sérült volt?
Igen, volt egy ilyen eset januárban. Akkor a teljes paletta árát megadták kuponban, vissza nem fizették, bár lehet, hogy ha kicsit jobban a sarkamra állok, megteszik.
Sorról jut eszembe, tegnap nálunk is kálvária volt a posta előttem ketten, utánnam húszan. Nagyon lassan végzett a két idős hölgy (csomagot adtak fel.) Közben kijött a posta udvaráról a teherautó, félre kellett állnunk, vagy 10 percig próbálkozott a kitolatással . Utánna jött két autó sört vittek el, aztán kiment még egy postás kocsi mikor végre végeztem, tartott vagy 3/4 óráig amíg ott voltam pedig siettem :D.
Ma megjött a A313, kb, 1 hét volt.
Ó, ez igazán flottul ment!