Rendelés külföldről

Ne haragudj a kérdésért, de én id a melt oldaláról május 9-én rendeltem, 19-én adták fel és 22. óta nem mozdul Amerikából. Te mikor rendeltél illetve a nyomkövetés mit mutat? Én 25$ értékben rendeltem.

Dehogy haragszom! Május 8-án rendeltem és tegnap előtt kaptam meg a vámeljáráshoz a papírokat, amit tegnap töltöttem fel.

Felvétel a feladótól: 2020.05.20.
A bejövő küldemény átvétele a kicserélőben: 2020.05.26.
(Nemzetközi Posta Kicserélő Központ)
A címzett értesítése a vámkezelési folyamat megkezdéséről: 2020.05.28. - ez postai úton történt
Postai vámeljárás - A küldemény vámkezelésének előkészítése: 2020.06.04.
A vám-árunyilatkozatot a NAV befogadta: 2020.06.04.
Postai vámeljárás

20 USD volt a rendelésem, ami akkor 6671 Ft összegű, szállítási díj mentes akcióban történt.

1 Likes

Hűha, nekem lényegében május 22. óta nem mozdul a kis hamis (Departed Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item BELL GARDENS, CA 90201) tracking szerint. Most írtam a Melt-nek remélem segítenek. Eddig a korivirire fogtam a dolgot…

Kimaradt a lényeg… bocsánat, magyar nyomkövetés nem látja a csomimat. Gondolom még Amerikában vesztegel, vagy valaki magához szólította.

Nekem volt olyan, hogy látszólag Amerikában ragadt a csomagom, írtam az ügyfélszolgálatnak és kedvesen visszaírtak, hogy ők látják, hogy mozog… valószínűleg nem frissítették az állapotát vagy ilyesmi, mert amikor ezt követően ránéztem a trackingre, már kiírta, hogy megérkezett Magyarországra.

1 Likes

Én május 8-án rendeltem, 18-án adták fel.
Múlt héten láttam meg a posta rendszerében, hogy vámolni akarják (csak 20 dollár volt), akkor beküldtem a papírokat, elég gyorsan el is engedték, tegnap megkaptam róla az értesítőt, hogy mehetek ma érte (úgy látszik, vége a postán a veszélyhelyzetnek, mert már nem hozták ki). Ma nem mentem, majd holnap fogok.

De, hogy ellenpélda is legyen, az iherb csomagom április 15-e óta dekkol Amerikában. Már írtam nekik, türelmet kértek. Szerencsére egyáltalán nem sürgős, ami benne van.
A vicces, hogy azért rendeltem az iherbről, mert a YesStyle akkor felemelte a szállítási díjat. Azóta megint levitték, lehet, hogy a kedden rendelt cuccom előbb érkezik meg, mint az iherbes. :smiley:

1 Likes

Köszönöm a megnyugtatásod, remélem hasonló cipőben járok. :slight_smile:

1 Likes

Ohhh jó ég! Nem is tudom egyébként mit hittem, de az akció és az ingyen szállítás elvette az agyam. Azért reménykedem, hogy megmozdul a csomag.

1 Likes

Kíváncsi vagyok, Neked végül megérkezik-e az iherb-es rendelés. Az én rendelésemnek (amit még márciusban a járvány kitörése előtt rendeltem és március 24-e óta a kinti reptéren dekkolt), tegnap utalták vissza az árát a “kérésemnek megfelelően”. :face_with_raised_eyebrow: Írtam nekik egy szívhez szóló levelet, hogy 1. nem kértem vissza a pénzt 2. már rég összekészítették a csomagot, csak feladásra várt 3. 2 és fél hónap után jöttek rá, hogy akkor mégsem küldik el? Szóval WTF :rage:
Jött egy kedves, nyálas válasz, hogy sajnálják, de a COVID19 így meg úgy… rendeljem újra (drágábban + van olyan termék ami azóta már nem is kapható), meg egyébként válasszam a DHL-t. Tehát a futárokat kikerüli a vírus, a postások meg terjesztők… :roll_eyes: Azt hiszem én most szoktattam le magam a külföldi vásárlásról. :confused:

3 Likes

Basszus, milyen bosszantóak! Ezt a bénaságot! Na meg szenyák is. :face_with_symbols_over_mouth:

1 Likes

Hát, kíváncsi leszek. Elhiszem, hogy bosszantó, bár engem végül is nagy kár nem ér, mert mostmár azokat, amik miatt rendeltem, meg tudom venni a Yesstyle-ról. Egy plusz szérum van benne, de azt igazából csak azért tettem bele, mert belefért még a vámmentes keretbe, de az is It’s Skin, amit akár meg is tudok rendelni, de mondjuk nem SOS, mert azóta az EL szuper akciójában vettem ANR-t.
Szóval, ha jön, jön, ha nem meg ez van.
Amúgy én sem értem, a Melt csomagnak nem kellett több idő a megérkezéshez…

1 Likes

A313Pommade melyik Francia oldalól lehet rendelni? Köszönöm.

@koirankeksii írta a terméklap Csak megjegyzés rovatán:

“A korábbi rémhírekkel ellentétben, én most simán tudtam rendelni az oldalról, soin-et-nature.com
Első rendelésem, minden simán ment. 7,3 EUR + 5 EUR posta
Nekem is volt egy kérdőív a végén, de csak végig kell rajta menni, ki tudtam utána fizetni”

A keresés eredménye pedig:

Köszönöm, innen próbáltam, de azt irja gyógyszer és nem szállitható, de akkor mélyebben átolvasom.

1 Likes

Úgy néz ki müködik…köszi szépen

1 Likes

Majd lszi jelezz vissza itt, hogy mások is láthassák, ha rendelnének! :four_leaf_clover:

Mit érdemes még innen rendelni?

Ezt még istenítik, állítólag modellek használják, top ajakápoló. :smile:
https://kremmania.hu/kremek/egyeb-boiron-homeoplasmine
Az egyik összetevője miatt nem mertem rendelni.

2 Likes

Köszi. Mindenképpen írok, ha véglegesítettem a rendelést és megérkezett.

1 Likes

Kb. mennyi idő alatt szokott megérkezni? Posta hozza ? Köszi.