Ne haragudj a kérdésért, de én id a melt oldaláról május 9-én rendeltem, 19-én adták fel és 22. óta nem mozdul Amerikából. Te mikor rendeltél illetve a nyomkövetés mit mutat? Én 25$ értékben rendeltem.
Dehogy haragszom! Május 8-án rendeltem és tegnap előtt kaptam meg a vámeljáráshoz a papírokat, amit tegnap töltöttem fel.
Felvétel a feladótól: 2020.05.20.
A bejövő küldemény átvétele a kicserélőben: 2020.05.26.
(Nemzetközi Posta Kicserélő Központ)
A címzett értesítése a vámkezelési folyamat megkezdéséről: 2020.05.28. - ez postai úton történt
Postai vámeljárás - A küldemény vámkezelésének előkészítése: 2020.06.04.
A vám-árunyilatkozatot a NAV befogadta: 2020.06.04.
Postai vámeljárás
20 USD volt a rendelésem, ami akkor 6671 Ft összegű, szállítási díj mentes akcióban történt.
Hűha, nekem lényegében május 22. óta nem mozdul a kis hamis (Departed Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item BELL GARDENS, CA 90201) tracking szerint. Most írtam a Melt-nek remélem segítenek. Eddig a korivirire fogtam a dolgot…
Kimaradt a lényeg… bocsánat, magyar nyomkövetés nem látja a csomimat. Gondolom még Amerikában vesztegel, vagy valaki magához szólította.
Nekem volt olyan, hogy látszólag Amerikában ragadt a csomagom, írtam az ügyfélszolgálatnak és kedvesen visszaírtak, hogy ők látják, hogy mozog… valószínűleg nem frissítették az állapotát vagy ilyesmi, mert amikor ezt követően ránéztem a trackingre, már kiírta, hogy megérkezett Magyarországra.
Én május 8-án rendeltem, 18-án adták fel.
Múlt héten láttam meg a posta rendszerében, hogy vámolni akarják (csak 20 dollár volt), akkor beküldtem a papírokat, elég gyorsan el is engedték, tegnap megkaptam róla az értesítőt, hogy mehetek ma érte (úgy látszik, vége a postán a veszélyhelyzetnek, mert már nem hozták ki). Ma nem mentem, majd holnap fogok.
De, hogy ellenpélda is legyen, az iherb csomagom április 15-e óta dekkol Amerikában. Már írtam nekik, türelmet kértek. Szerencsére egyáltalán nem sürgős, ami benne van.
A vicces, hogy azért rendeltem az iherbről, mert a YesStyle akkor felemelte a szállítási díjat. Azóta megint levitték, lehet, hogy a kedden rendelt cuccom előbb érkezik meg, mint az iherbes.
Köszönöm a megnyugtatásod, remélem hasonló cipőben járok.
Ohhh jó ég! Nem is tudom egyébként mit hittem, de az akció és az ingyen szállítás elvette az agyam. Azért reménykedem, hogy megmozdul a csomag.
Kíváncsi vagyok, Neked végül megérkezik-e az iherb-es rendelés. Az én rendelésemnek (amit még márciusban a járvány kitörése előtt rendeltem és március 24-e óta a kinti reptéren dekkolt), tegnap utalták vissza az árát a “kérésemnek megfelelően”. Írtam nekik egy szívhez szóló levelet, hogy 1. nem kértem vissza a pénzt 2. már rég összekészítették a csomagot, csak feladásra várt 3. 2 és fél hónap után jöttek rá, hogy akkor mégsem küldik el? Szóval WTF
Jött egy kedves, nyálas válasz, hogy sajnálják, de a COVID19 így meg úgy… rendeljem újra (drágábban + van olyan termék ami azóta már nem is kapható), meg egyébként válasszam a DHL-t. Tehát a futárokat kikerüli a vírus, a postások meg terjesztők… Azt hiszem én most szoktattam le magam a külföldi vásárlásról.
Basszus, milyen bosszantóak! Ezt a bénaságot! Na meg szenyák is.
Hát, kíváncsi leszek. Elhiszem, hogy bosszantó, bár engem végül is nagy kár nem ér, mert mostmár azokat, amik miatt rendeltem, meg tudom venni a Yesstyle-ról. Egy plusz szérum van benne, de azt igazából csak azért tettem bele, mert belefért még a vámmentes keretbe, de az is It’s Skin, amit akár meg is tudok rendelni, de mondjuk nem SOS, mert azóta az EL szuper akciójában vettem ANR-t.
Szóval, ha jön, jön, ha nem meg ez van.
Amúgy én sem értem, a Melt csomagnak nem kellett több idő a megérkezéshez…
A313Pommade melyik Francia oldalól lehet rendelni? Köszönöm.
@koirankeksii írta a terméklap Csak megjegyzés rovatán:
“A korábbi rémhírekkel ellentétben, én most simán tudtam rendelni az oldalról, soin-et-nature.com
Első rendelésem, minden simán ment. 7,3 EUR + 5 EUR posta
Nekem is volt egy kérdőív a végén, de csak végig kell rajta menni, ki tudtam utána fizetni”
A keresés eredménye pedig:
Köszönöm, innen próbáltam, de azt irja gyógyszer és nem szállitható, de akkor mélyebben átolvasom.
Úgy néz ki müködik…köszi szépen
Majd lszi jelezz vissza itt, hogy mások is láthassák, ha rendelnének!
Mit érdemes még innen rendelni?
Ezt még istenítik, állítólag modellek használják, top ajakápoló.
https://kremmania.hu/kremek/egyeb-boiron-homeoplasmine
Az egyik összetevője miatt nem mertem rendelni.
Köszi. Mindenképpen írok, ha véglegesítettem a rendelést és megérkezett.
Kb. mennyi idő alatt szokott megérkezni? Posta hozza ? Köszi.