Rendelés külföldről

Köszi! :kissing_heart: Akkor van remény, hogy ők nem passzolják le.
Spanyolországból jön. Eddig nem voltam nagy külföldről rendelő, idén indultam be :slight_smile:

1 Likes

Már Lookfantasticon is van Inglot, és sokkal jobban jártam volna, ha várok két hetet, és onnan rendelem meg a Duraline-t. :smiley:

2 Likes

Új Egyesült Királyságbeli online shop: Beauty Boat
Az egyik online csoportban rendeltek már, és megbízhatónak tűnik. Viszont elég kevés márka termékeit forgalmazzák (ismertebbek Alpha-H, Emma Hardie, Egyptian Magic), de azokat jelenleg 30%-al olcsóbban.

1 Likes

Most kaptam értesítést, hogy útjára bocsátják a Colourpop rendelésem. Szuper kis meglepetés. :slight_smile: Április elején rendeltem.

3 Likes

Tudom hogy nincs már ilyen topic de hartkitti vásárlót ismeritek? Mi a véleményetek róla? Újonc azt látom.

Van már értékelése? Így hirtelen nem találtam a googleban a profilját, egyébként nem ismerem.

1 Likes

Van már értékelése, viszont van negatív is, meg egyelőre csak írt hogy érdekelné a paletta, de nem ütötte le. Mindegy várok, aztán majd meglátom :).

1 Likes

A május 6-án feladott Loookfantastic csomagom végül ma ideért. :blush:

Papíralapú postai értesítő helyett SMS-t küldött róla a posta, hogy náluk átvehető. Kértem házhoz szállítást (325 Ft-ért), az imént hozta egy kedves kézbesítéső, ingyen! Most már tényleg nem tudom, hogy működik ez a rendszer, de nagyon örülök neki. :grinning:

4 Likes

Hogy-hogy eladod a Ho!ho!ho!-t? Most így gyorsan rákerestem a profilodra. :slight_smile: Nem vált be? A színek, vagy a formula miatt?
Az a csillag nélküli, semleges értékelése akármi miatt történhetett, nem kifejezetten negatív, szerintem attól még lehet teljesen megbízható.

1 Likes

@dunaimano, a minőségével nincs gondom, de akárhányszor próbálgattam valahogy annyira nem az én színeim voltak :/.

1 Likes

Mondjuk az se segített, hogy párom mindig megjegyzett valamit ha azt a palettát használtam :sweat_smile::joy:.

2 Likes

Egyszer mindenkit elér a végzet… Ma megkaptam a Postától a borítékot, benne egyszeri import vámkezelési megbízás nyomtatvánnyal és egy tájékoztatóval - a Melt rendelésem esett áldozatul, 20 USD volt a két ecsettartó ingyenes szállítással.
Tudom, hogy sokszor előfordult már a kérdés, de a profiktól kérnék most én is egy kis segítséget.
+Nem érné meg esetleg egy külön topic-ba rendezni ezeket az infókat, ha még nincsen? Bárkit elér előbb-utóbb ez a kérdés, ne kelljen mérgelődnötök a sokszor ismétlődő kérés/kérdés miatt.
Előre is köszönöm a segítséget! :mailbox_with_mail:

4 Likes

Nekem is vám elé állították (ugyanígy két tartót rendeltem). Igaz, még múlt héten láttam a követésben, úgyhogy nem vártam meg a levelet, kinyomtatttam az oldalukról a megbízást, és vissza is küldtem a papírokat. Elvileg már el is engedte a vám…

Mit szeretnél tudni?

2 Likes

De ráérnek! Jó sok várakozás után végre érkezett valami…
Röviden az a kérdésem, hogy mi is a teendőm. Tudom, olvassam el amit küldetek…De aki már egyszer így járt, az tudja, aki még nem, az meg mérgelődik.
Ezek szerint a királyi posta fogja kézbesíteni?
Köszi a segítséget!

Igen, a posta.
Kitöltöd a vámkezelési megbízást, kinyomtatod pdf-be a megrendelés visszaigazolását és a paypal kifizetés bizonylatát (ezzel igazolod, hogy mennyi az értéke). Ezt a hármat így egyutt küld nyugodtan e-mailben, én mindig úgy szoktam. Rajta az e-mail cím a megbízáson.

2 Likes

Nekem ez a cikk segített, egyszer volt ilyen esetem.

Bár szerintem a 20$-os rendeléssel nem lesz gond.

4 Likes

Célszerű követni a posta rendszerében a csomagot, így hamar észreveszed, ha vámeljárás alá vonják, a borítékban küldött vámkezelési megbízás relatíve soká érkezik meg.
Elvileg már ki van rajta töltve a legtöbb adat, be kell ikszelni, hogy a postát bízod meg a vámkezeléssel stb., és beszkennelve elküldeni nekik a rendelés-visszaigazolással együtt (én printscreenelni szoktam). Utána ismét sasolni kell a nyomkövető rendszerben a csomagot.
A posta.hu/vam oldalon van az e-mail cím, ahova a nyilatkozatot küldeni kell, de talán a nyomtatványon is rajta van.

2 Likes

Köszi lányok, “hálából” majd bemásolom az új topicba amit írtatok, és így velem együtt mindenki kiokosodhat. :wilted_flower: :bird: :rainbow:

4 Likes

Ez a cím: postaimport@posta.hu

1 Likes

Anno lehet, hogy ugyanebbe a topic-ba már én is bemásoltam ezt a cikket, másoknak segítségként, aztán láttam is, hogy még vagy kétszer megjelent, most meg olvasás helyett én is inkább a profikhoz fordulok. Kell az a külön vámolós topic… :rofl:

6 Likes