Köszi! Akkor van remény, hogy ők nem passzolják le.
Spanyolországból jön. Eddig nem voltam nagy külföldről rendelő, idén indultam be
Már Lookfantasticon is van Inglot, és sokkal jobban jártam volna, ha várok két hetet, és onnan rendelem meg a Duraline-t.
Új Egyesült Királyságbeli online shop: Beauty Boat
Az egyik online csoportban rendeltek már, és megbízhatónak tűnik. Viszont elég kevés márka termékeit forgalmazzák (ismertebbek Alpha-H, Emma Hardie, Egyptian Magic), de azokat jelenleg 30%-al olcsóbban.
Most kaptam értesítést, hogy útjára bocsátják a Colourpop rendelésem. Szuper kis meglepetés. Április elején rendeltem.
Tudom hogy nincs már ilyen topic de hartkitti vásárlót ismeritek? Mi a véleményetek róla? Újonc azt látom.
Van már értékelése? Így hirtelen nem találtam a googleban a profilját, egyébként nem ismerem.
Van már értékelése, viszont van negatív is, meg egyelőre csak írt hogy érdekelné a paletta, de nem ütötte le. Mindegy várok, aztán majd meglátom :).
A május 6-án feladott Loookfantastic csomagom végül ma ideért.
Papíralapú postai értesítő helyett SMS-t küldött róla a posta, hogy náluk átvehető. Kértem házhoz szállítást (325 Ft-ért), az imént hozta egy kedves kézbesítéső, ingyen! Most már tényleg nem tudom, hogy működik ez a rendszer, de nagyon örülök neki.
Hogy-hogy eladod a Ho!ho!ho!-t? Most így gyorsan rákerestem a profilodra. Nem vált be? A színek, vagy a formula miatt?
Az a csillag nélküli, semleges értékelése akármi miatt történhetett, nem kifejezetten negatív, szerintem attól még lehet teljesen megbízható.
@dunaimano, a minőségével nincs gondom, de akárhányszor próbálgattam valahogy annyira nem az én színeim voltak :/.
Mondjuk az se segített, hogy párom mindig megjegyzett valamit ha azt a palettát használtam .
Egyszer mindenkit elér a végzet… Ma megkaptam a Postától a borítékot, benne egyszeri import vámkezelési megbízás nyomtatvánnyal és egy tájékoztatóval - a Melt rendelésem esett áldozatul, 20 USD volt a két ecsettartó ingyenes szállítással.
Tudom, hogy sokszor előfordult már a kérdés, de a profiktól kérnék most én is egy kis segítséget.
+Nem érné meg esetleg egy külön topic-ba rendezni ezeket az infókat, ha még nincsen? Bárkit elér előbb-utóbb ez a kérdés, ne kelljen mérgelődnötök a sokszor ismétlődő kérés/kérdés miatt.
Előre is köszönöm a segítséget!
Nekem is vám elé állították (ugyanígy két tartót rendeltem). Igaz, még múlt héten láttam a követésben, úgyhogy nem vártam meg a levelet, kinyomtatttam az oldalukról a megbízást, és vissza is küldtem a papírokat. Elvileg már el is engedte a vám…
Mit szeretnél tudni?
De ráérnek! Jó sok várakozás után végre érkezett valami…
Röviden az a kérdésem, hogy mi is a teendőm. Tudom, olvassam el amit küldetek…De aki már egyszer így járt, az tudja, aki még nem, az meg mérgelődik.
Ezek szerint a királyi posta fogja kézbesíteni?
Köszi a segítséget!
Igen, a posta.
Kitöltöd a vámkezelési megbízást, kinyomtatod pdf-be a megrendelés visszaigazolását és a paypal kifizetés bizonylatát (ezzel igazolod, hogy mennyi az értéke). Ezt a hármat így egyutt küld nyugodtan e-mailben, én mindig úgy szoktam. Rajta az e-mail cím a megbízáson.
Nekem ez a cikk segített, egyszer volt ilyen esetem.
Bár szerintem a 20$-os rendeléssel nem lesz gond.
Célszerű követni a posta rendszerében a csomagot, így hamar észreveszed, ha vámeljárás alá vonják, a borítékban küldött vámkezelési megbízás relatíve soká érkezik meg.
Elvileg már ki van rajta töltve a legtöbb adat, be kell ikszelni, hogy a postát bízod meg a vámkezeléssel stb., és beszkennelve elküldeni nekik a rendelés-visszaigazolással együtt (én printscreenelni szoktam). Utána ismét sasolni kell a nyomkövető rendszerben a csomagot.
A posta.hu/vam oldalon van az e-mail cím, ahova a nyilatkozatot küldeni kell, de talán a nyomtatványon is rajta van.
Köszi lányok, “hálából” majd bemásolom az új topicba amit írtatok, és így velem együtt mindenki kiokosodhat.
Ez a cím: postaimport@posta.hu
Anno lehet, hogy ugyanebbe a topic-ba már én is bemásoltam ezt a cikket, másoknak segítségként, aztán láttam is, hogy még vagy kétszer megjelent, most meg olvasás helyett én is inkább a profikhoz fordulok. Kell az a külön vámolós topic…