Rendelés külföldről

Ha a “küldemény előkészítése nemzetközi szállításra” szöveg szerepel, akkor még a feladó országban jár. Elvileg…
Nekem egy iHerb-es rendelésem van így március 24-e óta. :roll_eyes: De ez esetben mondjuk az iHerb oldalán látszik is, hogy a USPS raktárában rohad a csomagom. :pensive:

Ha az amerikai posta oldalán nézed?

https://m.usps.com/m/TrackConfirmAction

Vagy még itt nézném meg:

Egyébként, amilyen állapotok vannak, simán elképzelhető, hogy még tényleg Amerikában van. Nekem az iherb csomagom is ott van még, április 15 óta. Szintén azt írja a magyar posta, hogy előkészítés nemzetközi szállításra, de a USPS rendszere szerint is Hebronban van még.

2 Likes

Köszi, megnéztem. Ugyanezt írta ki mind a postáé. Én is erre tippelek de gondolom a vírus miatt most minden lelassult, problémásabb. Nem holnapra kell, de azért még idén jöjjön meg:)

Nekem is április 9. óta Los Angelesben dekkol egy Glambot csomagom, és a USPS oldalán az van, hogy most akár 5-6 hét is lehet a szállítás.

A másik furcsaság hogy van olyan cég amelyik most nem szállít worldwide ahogy eddig, de a vírus miatt a 3 európai országba igen, hozzánk meg nem. Hogy ezt hogy sakkozták ki?

Hülye kérdés következik.
Mi a különbség a zoevacosmetics. com és a zoevacosmetics. eu között. Előző oldalon pl nem látom, hogy a feketén kívül lenne másik színű Graphic szemcerka kapható, míg utóbbi oldalon mindegyik színű elérhető… Most akarom megrendelni az alapozót, Baratnőnknek is rendelünk Berlinbe egy alapozót. Melyik oldalról rendeljünk? Köszi a segítséget!

Szerintem az, hogy hol van a raktáruk. A Zoeva német márka, szóval mindenképp az eu-s oldalról rendeljetek, mert úgy nem kell fizetnetek rá sem áfát, sem vámot.

2 Likes

Köszönöm :kissing_heart:

Igen, eu oldalròl mindenkèpp, a com az usabòl jön vàmmal. Nem tudom hol az eu oldal mert van nèmet oldaluk is zoevacosmetics.de, de vhol euban, :+1:

1 Likes

Köszönöm szépen @Isabelle :blush:

1 Likes

A német oldalt ajánlom én is, nagyon gyorsan talán 4 nap alatt jött meg nekem a rendelésem onnan. Szépen csomagolva. Ha esetleg valakit érdekel van két új, eladó Zoeva palettám, bontatlanok áron alul eladók.! Egy Sephorának készült limitált kiadás az Eclectic Eyes (ez a zsibin is fenn van) illetve a Caramel Melange ez már klasszikus. IMG_20200421_200241

7 Likes

2 Bipa rendelést adtam le előző héten. Egyik 50 Euro felett volt, The Balm ecsetek, sminktermékek, sminkkeverő tál, 2x50 adagos folyékony mosószer, lakásillatosító, ruhaillatosító. Ezekből a 3 ecset és az illatosítók értek csak ide ma. Mivel a posta ingyenes volt az eredetileg magas összeg miatt, ezért itt nem szomorkodtam még. Azt megjegyezném, hogy ami nem ért ide pl. mosószer, azóta is kapható a webshopban.
Ideért ma a 2. csomag is (ugyanakkor dolgozták fel őket, ugyanazon a napon), 10 termékből a legolcsóbb ért csak ide. Képesek voltak csak a 25 Centes leértékelt terméket elküldeni 3,95 Euro posta mellett. Az eredeti rendelésem 25,82 Euro lett volna, ha mindent elküldenek. Innentől engem végleg elveszítettek. Idén kizárólag hiányosan küldtek el mindent, de ez a legutolsó ráfizetés volt rendesen. Én egy valamirevaló cég esetében érdeklődtem volna a vevőnél telefonon vagy üzenetben, hogy 9 hiányzó tétel esetén szeretne-e postát fizetni egy 25 Centes tételért.

3 Likes

Sziasztok ! Rendelt már valaki a by Terry hivatalos oldaláról ? Mik a tapasztalatok ? Nagyon köszönöm.

Sziasztok!

Rendelt mostanában valaki a Loookfantastic-ról? Május 6-án feladták a rendelésem és még sehol. :confused: Ügyfélszolgálat azt tanácsolta, várjak június 5-ig. Van valakinek tapasztalata?
Köszi!

Március végén rendeltem, akkor kicsit több, mint 1 hónap kellett, hogy ideérjen. Hozzánk békeidőkben is elég lassan jönnek a cuccok, 1 hónap környékén érkeztek meg, szerintem 3 hét után nem kell pánikolni, nekem még ilyen hamar sosem ért ide cuccom. :slight_smile:

2 Likes

Köszi, megnyugtattál! :blush::blush:

Évekkel ezelőtt rendeltem tőlük, akkor két hét volt a szállítási idő, ezért ülök már tűkön. :smile: Akkor várakozom még, köszönöm a választ!

1 Likes

Én eddig 2x rendeltem Tőlük, egy hónapot mindig rá kellett várni!

1 Likes

Értem, köszönöm a válaszodat! :blush:

1 Likes

Megint nem kencét rendeltem. A UPS a szállító. Van róla tudomásotok, hogy átadják-e a csomagot szeretett Magyar Postánknak vagy végig ők hozzák az európai cuccot?
Köszi!

1 Likes

Honnan?
Az Estée Lauder szérumokat végig ők hozták. Én nem tudok róla, hogy ők is átadnák a postának (a DHL azért, mert nekik van ilyen águk is Deutche Post, vagymi… :smiley: ) .

1 Likes