Rendelés külföldről

Jaj végre elmentem a postára és nem kellett fizetni :smiley:
Most egy darabig szerintem hanyagolom a rendelést, mert megárt ez a sok izgalom :smiley:
De amúgy jaj olyan szuperek ezek a cuccok, minden nagyon tetszik szerencsére :smiley:

9 Likes

De jóóó, nagyon örülök! :)))))
Mondtam, hogy boszi vagyok! :smiley:

2 Likes

Miket rendeltél?

1 Likes

Igen, tényleg boszi vagy :blush: :smile:

1 Likes

Ezt a szettet: https://colourpop.com/products/move-for-me-makeup-set
Annyira szuper minden :heart_eyes:

4 Likes

Gyönyörűek! Majd írd meg a véleményedet.

Mindenképpen :blush: Gyorsan swatcholtam mindenből egy gyorsat, a pirosító eddig csodás, a paletta is szuper, szerintem jó, hogy ezt is megvettem a Flutter By mellé :slight_smile:

4 Likes

Vává, örülök! Használd őket extra örömmel!

1 Likes

Köszönöm :blush: :blush:

1 Likes

Az elmúlt napok vásárlásai (nem csak smink):

ASOS: Ruhát rendeltem, de van sminktermék is a honlapjukon. A rendelések késnek. Április 15-én kaptam egy levelet, hogy feladták a levelet. Az érkezés várható időpontja április 14-én :face_with_monocle: .

Marc Jacobs Beauty: Szállítanak Magyarországra, 17 dollárért. Ebben elvileg benne van a vám is. Hittem is meg nem is, meglátjuk mi történik a vámon. Viszont, saját hülyeség sztori: Életemben először próbáltam meg visszamondani rendelést. Igazából a rendelés gomb megnyomása után már írtam az emailt, hogy ne haragudjanak, de szeretnék elállni a rendeléstől. Általában ilyen rövid idővel a rendelés után (amikor még esély sincs arra, hogy érdemben feldolgozzák azt), nem szokott gond lenni. Egy nap múlva kaptam egy választ, hogy már feldolgozták a rendelésem, nem lehet visszamondani, de visszaküldhetem (ingyen, de a szállítási költséget természetesen nem adják vissza). Elájulva nem voltam a választól, de hát ez van.

Mit rendeltél a Marc Jacobstól? Gondolkodtam rajta, de aztán letettem róla.

A gel lipstick rúzsaikból volt egy 3 darabos szett, amiből 2 árnyalat tetszett. Csak azt felejtem mindig el, hogy ugyanabból a mályvás nude árnyalatból (a Marc Jacobs szettben szerintem ez a Role Play) van otthon 4 darabom…

1 Likes

Néztem én is az MJ kínálatát a Stiletto-t megvettem volna de az már nem volt. Egyébként én is jártam már hasonlóképpen csak ott még beletettem volna valamit a kosárba ez 10 perccel a fizetés után történt de nem fogadták el csak külön rendelésként ami ugye plusz 2-3 ezer szállítási költség ismét. Több oldalnál van ez nem tudom tényleg feldolgozzák vagy csak ennyire nem rugalmasak. Szerintem meg kéne hagyni a lehetőséget mondjuk még pár órát ha változtatni akar a vásárló, akár beletenni a kosárba vagy kivenni valamit. Szerintem ezt mindenki díjazná és szívesebben rendelnének onnan máskor is.

Van valami tapasztalata valakinek efféle szállítással kapcsolatban? Irom a paramétereket:
DHL szállított (EU-ból) Mo-ra, Magyar Postának átadta (elvileg), a DHL oldalon le tudom kérdezni hol tart a csomi. Azt írja tegnap szállították, de nem voltam itthon :face_with_raised_eyebrow: Nem a sz.rt. Ja, és értesítőt is kaptam, szerintük. Nem, nem kaptam.
Hova fordulhatok, ha másodszorra is így átvernek a palánkon? Van track number, de elérésem senkihez nincs.

Írj a posta központi e-mail címére panaszt, egyből meglesz.

1 Likes

Köszi :wink:

1 Likes

Ilyenkor a MPL futárszolgálat hozná ki, ha DHL-lel jön Mo-ra. Ha nincs idejük kivinni a csomagot aznap, akkor írják azt, hogy nem voltál otthon. Sajnos nem tudnak mit kiválasztani indoknak (mivel olyan nincs, hogy túl sok a csomag, túl kevés az idő), ezért írják ezt. Pont pár napja olvastam, hogy ez a helyzet :confused: Azt hiszem megpróbálják kivinni még egyszer, de ha megint ez van, akkor egy nagyobb postán lehet majd átvenni a cuccot. :confused:

1 Likes

Köszi! Nincs semmilyen értesítőm, szóval nagyon remélem, hogy jönnek!

Igen, elvileg mennek még egyszer, ha megint nem sikerül, akkor a tracking-ben meg fog jelenni, hogy melyik postán lehet átvenni. Szóval legalább ennyi van, ha értesítő nem lesz :confused:

1 Likes

Köszönöm! :slightly_smiling_face: