Abban vannak a pirosítók amiről beszéltünk?
Igen! Csütörtökön tudok elmenni érte.
Szerintem hamarosan hozzád is megérkezik. A posta rendszere szerint hol van?
A posta rendszere szerint átvették a Nemzetközi Postakicserélő Üzemben, de ennyi Mindenki másnak megjött már, csak nekem nem Nem tudom mit ülnek rajta.
Héten megkapod
Türelem
Na, volt pofájuk eddig ülniük rajta, hogy most meg elkezdték nekem itt vámkezelni
Jajj, csesszék meg! Nagyon sajnálom!!!
Milyen összegben rendeltél?
34 USD, úgyhogy nem kell aggódnom, csak bosszantó, hogy most várhatok Ez tuti jövő hét lesz már csak
Nem komplettek…Én meg majdnem 44 dollárért rendeltem és nem szedték ki…
Remélem gyorsak lesznek!
Köszi, én is bízom benne
Nagyon ráérnek.
Megosztom veletek, hogy nem rendeltem a Bite Beautytől. Korábban nem volt opció, de év elejétől kezdve szállítanak Magyarországra. 30% akció volt mindenre, gondoltam most vagy soha. Viszont a rebranding (=újratervezés ) miatt az Amuse Bouche rúzsokat teljesen megszűntették. Maradtak a rúzsceruzák, amik szépek ugyan, de az áruk elég borsos ahoz képest, hogy másfél grammosak. A színválaszték sem különösebben izgalmas… Osztottam, szoroztam, végül két db-ot a kosárba tettem. Gondoltam, egy próbát megér. A fizetés előtti lépésnél kiderült, hogy az eredetileg kiírt 6 dolláros szállítási költség valójában 17 dollár (hiába kérdezte meg korábban a rendszer hova kérem a csomagot). Ennek sikerült észhez térítenie, és végül elálltam a dologtól. Tapasztalat: végig kell csinálni a vásárlás előtti kosár ellenőrzést.
Nem állítom, hogy nem fogok később rendelni tőlük, de ahhoz egy rendes rúzst kell forgalmazzanak ennyi pénzért.
Kosz a szallitasi infot! Az o alapozojuk a radaromon van, igy talan egyszer rendelek. (Vammal es szallitassal 60$-at nem er ebben a pillanatban.)
Volt egy ruzsceruzam toluk, a minosege es a szine is szuper volt, de ket even belul megavasodott.
Nekem mindhárom Colourpop csomagom megjött a héten (Bp), amit az ingyen szállítás alatt rendeltem, és egyiket sem szedték ki, úgyhogy van remény
Újra megnyitott a Kiko webshop. Stift kiszerelésű szemfestéket tuti veszek majd tőlük és a matt rúzsaik is nagyon jók.
Hohó! De jó hír! Én a szemöldök satírozójukat szeretem nagyon. Tartok tőle, hogy előbb fogok rendelni, mint, hogy elmehetnék hozzájuk
Majd lecsekkolom, főállású szemöldökfetisiszta vagyok.
Sajnos pont ma dobtam ki én is két minit. A szívem szakadt meg, de avas rúzst mégsem kenegetek magamra.
Tiszta ideg vagyok a CP rendelésem miatt
Kiderült most a Facebookos CP csoportban, hogy a posta teljesen inkompetens, és hiába írod le, hogy 0 USD volt a szállítás, akkor is rányomják a 9,99 USD-t és mindenkit szépen áfafizetésre köteleztek, aki nem írta le szájbarágósan, hogy kuponnal ingyen volt. Be vagyok szarva, hogy hiába karikáztam pirossal a kuponkódot, meg írtam le a papírra, hogy 0 USD, majd szépen jön a postás, aztán fizethetek mint a katonatiszt…
Én nem fizetném ki, hanem fellebbeznék a határozat ellen vagy panaszt tennék. Nem tudom mi a metódus, de valamelyikkel élnék, ahol részletesen kifejteném a sirámaimat. Fizetni tuti nem fizetnék.