Rendelés külföldről

Abban vannak a pirosítók amiről beszéltünk?

Igen! Csütörtökön tudok elmenni érte.

1 Likes

Szerintem hamarosan hozzád is megérkezik. A posta rendszere szerint hol van?

A posta rendszere szerint átvették a Nemzetközi Postakicserélő Üzemben, de ennyi :frowning: Mindenki másnak megjött már, csak nekem nem :frowning: Nem tudom mit ülnek rajta.

2 Likes

Héten megkapod :slight_smile:
Türelem :slight_smile:

1 Likes

Na, volt pofájuk eddig ülniük rajta, hogy most meg elkezdték nekem itt vámkezelni :frowning:

Jajj, csesszék meg! Nagyon sajnálom!!!
Milyen összegben rendeltél?

34 USD, úgyhogy nem kell aggódnom, csak bosszantó, hogy most várhatok :frowning: Ez tuti jövő hét lesz már csak :frowning:

Nem komplettek…Én meg majdnem 44 dollárért rendeltem és nem szedték ki…
Remélem gyorsak lesznek!

Köszi, én is bízom benne :blush: :grinning:

1 Likes

Nagyon ráérnek.:frowning:

Megosztom veletek, hogy nem rendeltem a Bite Beautytől. Korábban nem volt opció, de év elejétől kezdve szállítanak Magyarországra. 30% akció volt mindenre, gondoltam most vagy soha. Viszont a rebranding (=újratervezés :slight_smile: ) miatt az Amuse Bouche rúzsokat teljesen megszűntették. Maradtak a rúzsceruzák, amik szépek ugyan, de az áruk elég borsos ahoz képest, hogy másfél grammosak. A színválaszték sem különösebben izgalmas… Osztottam, szoroztam, végül két db-ot a kosárba tettem. Gondoltam, egy próbát megér. A fizetés előtti lépésnél kiderült, hogy az eredetileg kiírt 6 dolláros szállítási költség valójában 17 dollár (hiába kérdezte meg korábban a rendszer hova kérem a csomagot). Ennek sikerült észhez térítenie, és végül elálltam a dologtól. Tapasztalat: végig kell csinálni a vásárlás előtti kosár ellenőrzést.
Nem állítom, hogy nem fogok később rendelni tőlük, de ahhoz egy rendes rúzst kell forgalmazzanak ennyi pénzért.

4 Likes

Kosz a szallitasi infot! Az o alapozojuk a radaromon van, igy talan egyszer rendelek. (Vammal es szallitassal 60$-at nem er ebben a pillanatban.)
Volt egy ruzsceruzam toluk, a minosege es a szine is szuper volt, de ket even belul megavasodott.

1 Likes

Nekem mindhárom Colourpop csomagom megjött a héten (Bp), amit az ingyen szállítás alatt rendeltem, és egyiket sem szedték ki, úgyhogy van remény :slight_smile:

Újra megnyitott a Kiko webshop. Stift kiszerelésű szemfestéket tuti veszek majd tőlük és a matt rúzsaik is nagyon jók.

5 Likes

Hohó! De jó hír! Én a szemöldök satírozójukat szeretem nagyon. Tartok tőle, hogy előbb fogok rendelni, mint, hogy elmehetnék hozzájuk :frowning:

1 Likes

Majd lecsekkolom, főállású szemöldökfetisiszta vagyok.:slight_smile:

Sajnos pont ma dobtam ki én is két minit. A szívem szakadt meg, de avas rúzst mégsem kenegetek magamra. :frowning:

1 Likes

Tiszta ideg vagyok a CP rendelésem miatt :frowning:
Kiderült most a Facebookos CP csoportban, hogy a posta teljesen inkompetens, és hiába írod le, hogy 0 USD volt a szállítás, akkor is rányomják a 9,99 USD-t és mindenkit szépen áfafizetésre köteleztek, aki nem írta le szájbarágósan, hogy kuponnal ingyen volt. Be vagyok szarva, hogy hiába karikáztam pirossal a kuponkódot, meg írtam le a papírra, hogy 0 USD, majd szépen jön a postás, aztán fizethetek mint a katonatiszt…

2 Likes

Én nem fizetném ki, hanem fellebbeznék a határozat ellen vagy panaszt tennék. Nem tudom mi a metódus, de valamelyikkel élnék, ahol részletesen kifejteném a sirámaimat. Fizetni tuti nem fizetnék.

3 Likes