Rendelés külföldről

Viccen kívül: tényleg nem értem a Jolsét, az esetlegesen visszaküldött (át nem vett) csomagoktól félnek, vagy mi?

A cég szerintem csak magával szúr ki ezzel a lépéssel. Amerikában már majdnem olyan a helyzet már mint Európában.

Eljutottunk oda, hogy az egyik kedvenc ebay-es eladóm nem postáz Magyarországra (sem). És még tizenötmillió másik helyre… :confused:

Szerintem azert nem postaznak, mert a gyartas es a logisztika arra is kockazatos vagy le is allt mar esetleg nem tudjak zokkenomentesen ujrainditani. Egyszer vege lesz a ‘natha szezonnak’ es minden vissza fog allni a rendes kerekvagasba.
Addig probaljatok meg a magyar koreai termekeket tarto webshopbol rendelni amit lehet, amig van keszleten.

A Yesstyle-t is merem ajánlani, 35 USD felett ingyenes a szállítás, de ha valamilyen kuponnal ez alá megy az ár, akkor is ingyenes.
Eddig még rendben volt minden, és akkor sem csúsztak sokat a szállítással, amikor náluk volt a járvány (Hongkongból szállítanak).
Mondjuk nincs az a minta hegy, mint a Jolsénál.

Én a japán cuccok miatt szeretem.

4 Likes

Kinek hol jár a Colourpop csomagja?
Az enyém esete érdekes, a posta oldalán az szerepel, hogy 19-én átadva nemzetközi szállításra, a tracking oldalon meg az, hogy ma megérkezett Magyarországra… ezen a héten még a munkahelyemen dolgozom, de a jövő héten már home office-ban leszek, remélem, még a héten kihozzák, különben buszozhatok érte egy órát.:confused:

2 Likes

Nálam is ugyanez a helyzet, én az USPS-nek hiszek :grinning:.

1 Likes

Nálam is ez. Egy biztos, a postának nem lehet hinni :smiley:

1 Likes

Az enyém ma érkezett Frankfurtba, a posta szerint még csak előkészítve.

1 Likes

Asszem, a posta mindannyiunknak már többszörösen eljátszotta a bizalmát.:stuck_out_tongue:

1 Likes

Nekem tegnap óta Ferihegyen van elvileg minden rendelésem tőlük.

1 Likes

Sajnos az én egyik rendelésemet is offolták E-Bay-en Dél-Koreából. Több dolgot próbáltam rendelni a napokban de úgy néz ki, elkéstem :frowning:
Másik rendelésem Japánból viszont már kapott tracking nr-t is, abban még bízom, hogy ideérhet.

Én azt furcsállom, hogy ebay-en rákerestem egy fényvédőre és a találatoknál írta, hogy shipping from South Korea, viszont ha megnéztem az eladót, ott meg az volt, hogy location: US. Lehet, hogy csak átállították az eladók? Rendelni nem próbáltam, mert felment az ára… Mondjuk nem tudom mire várok, ennél csak rosszabb lesz a helyzet a kövi félévben, és para lenne, ha kifogynék a fényvédőből :scream:

1 Likes

Lehet. Én szájmaszknál láttam, hogy elvileg németországi rendelés lenne, de Kínából küldenék, valamikor májusban.

Én most rendeltem egy krémet (elvileg Koreából), úgy ment a rendelés, mint máskor. Mondjuk aztán ki tudja hogy mikorra jön meg😀

Eleinte nálam se volt baj, csak pár nap múlva kaptam e-mailt. Választhattam, hogy fenntartom-e a rendelést és majd kapok egy 10%-os kupont, vagy kérem a visszautalást. Mivel fogalmunk sincs, meddig tart ez, én a visszautalást kértem, ami pár órán belül el is indítottak pay pal-en.

1 Likes

https://ohmybrush.com/2020/04/eladok-akik-meg-postaznak-magyarorszagra/
Akinek esetleg még aktuális lehet.

2 Likes

Én múlt héten rendeltem a Yesstyle-ról, feladták. Akció is volt, és free shipping is (35 USD felett jár, de a kedvezmény nélküli árat szokták figyelembe venni).

1 Likes

A Colourpop csomagom a postán vár… korábban mindig kihozták, most mehetek be az újpesti nagypostára.:imp:

1 Likes

Nekem elseje óta Ferihegyen van, se SMS vámkezelésről, se semmi… Pedig ezt most itthonra rendeltem :smiley:

1 Likes