Rendelés külföldről

Szerencsére nálunk ezt könnyen meg lehetett oldani, plusz nálunk alapból van heti 1-2 home office, így semmi új nincs a szituációban. Csak a csomagjaimért aggódom :smiley:

2 Likes

A posta hozta nekem. Nem tudom egyébként a kézbesítés hogy alakul. Gondolom valahol csak félre teszik valameddig.

Az a legjobb, ha a posta hozza. Csak bízom benne, hogy végig működni fog a követés rendesen, hogy lássam ha a postán bent van és legalább bemegyek érte :smiley:

1 Likes

Gondolom a koronavírusra való tekintettel (is) a Glamboton van egy írás arról, hogy bizonyos terméktípusokat hogyan tisztítanak, szerintem tök érdekes. :slight_smile:

1 Likes

Közben rájöttem hogy tudnád követni?
Én is kaptam egy számot, de nem sokat érek vele :sweat_smile:

Néztem tegnap az oldalukat, eléggé akcióznak, mondjuk nem is csoda. Viszont amit nem értek, hogy miért nem azt a képet rakják ki ami a tényleges állapotát mutatja a terméknek? Használt termékekről van szó ráadásul. Mindenki tudná mit vesz meg pontosan. Ok biztos lehet csalni, de ha megkapod a csomagot és mondjuk lefotózod és ha gond van jelzed hogy nem ez volt oldalon.

Szerintem nincs kapacitásuk minden egyes terméket lefotózni abban az állapotában, ahogy megkapják. Ráadásul akkor már nem elég lefotózni, kell valaki, aki meg is szerkeszti azokat a képeket, ráadásul színhelyesre…Nem hiszem, hogy dolgoznak náluk ennyien.

1 Likes

Nem az ő dolguk lenne nyílván, de ahogyan az ebay-től kezdve a poshmarkon át egy csomó helyen feltöltik a saját képeket az eladók itt is így kéne tenni. Nem tudom mi az előírás, de ha regisztrál valaki legyen felelőssége hogy az van a képen és azt tölti fel amit el akar adni. A glambot gondolom mossa kezeit ha valakit átvernek. itt is olvastam valakitől aki pórul járt velük és még csak nem is válaszoltak neki. Itt a fertőtlenítés szerintem csak a plusz dolog amit ők elvégeznek szerintem. Az nyílván szakszerű.

Nem az tölti fel, aki elad, hanem postán küldik el nekik az emberek a termékeket (minimum 15 darabot amerikaiaknál, nemzetközieknél asszem 30-at), tehát onnan még válogatni is kell.

Értem köszi. Nem mélyedtem el a rendszerben. Hát nekem ez a kép használt cucc esetén muszáj lenne. Hiába van ott hogy hány %-ban van még a termékből meg. A szavatosság sem utolsó dolog arról infót sem láttam pl. De aki kincsekre vadászik kifoghat jót is. Mint a turiban:)

Nem külföldről rendeltem, itt Ausztriában a Bipából. 4 fertőtlenítő termék+bedobtam egy deót a kosárba. Ma hozta a futár, most mentem le érte a portára. Termékek ára 32,47 Euro, szállítás 3,95 Euro. Mit küldtek? Csak a deót ami 2,19 Euro.
Ha valamit nem tudnak szállítani idővel visszautalják az árát miután az ember rákérdez (persze nem sietnek vele) hogy mi történt, de a szállítás díját nem. A szállítólevélen csak a deó van… . A visszaküldéshez nincs benne papír.
Ha korrekt onlineshop lenne, felhívtak volna vagy írtak volna, hogy szeretnék-e ennyit fizetni 1 termékért, de nem tették. A múltban volt már, hogy 1 termék hiányzott, de a többi itt volt. Most 4 hiányzik, a legolcsóbbat elküldték, azt ami lényegtelen. Innentől kezdve a Bipából nem rendelek soha többet semmit.

Hát ez elég bosszantó!

Aki az ingyen szállításos akcióban rendelt a Colourpoptól, mindenkinek útnak indult már a rendelése?

FB_IMG_1584916934809

Nekem szerencsére igen, mindegyik.

Nekem elindult, de 19-e óta Los Angelesben vesztegel.

Aki JOLSE-ról szokott rendelni, most egy ideig biztos nem fog… ahogy a többi európai országgal, így velünk is jól kicseszett a 18 Dolláros szállítási költségével (40 Dollár felett sincs már free shipping). Mindezt azzal magyarázzák, hogy leprások… ó, pardon, koronavírusosak vagyunk. Nem igazán értem a logikát. Amikor ők voltak az egyik gócpont, minden további nélkül tudtam rendelni tőlük ingyen szállítással. Most, hogy fordult (?) a kocka, akkor már hirtelen jön a büntetés. Mintha személyesen kéne leszállítaniuk a cuccot. :face_with_raised_eyebrow:

2 Likes

Én úgy látom hogy egyre több cég próbál kedvezményekkel a készletein vagy túladni vagy jelentősen csökkenteni, mivel a vásárlóerő szerintem hamarosan nagyot fog zuhanni. (Bár ne legyen igazam) Van biztos aki be is zár majd egy időre. Gondolom leginkább a termelő cégek. Pláne Amerikában.

2 Likes

A KIKO bezarta az online shopjat, ertheto okokbol. A mult heten meg egyutt nevetgeltunk az ingyenes gyors kiszallitasukon. :cry:

1 Likes

A koronavírus ezek szerint PayPalen keresztül is fertőz! :sunglasses:

2 Likes

Erre nem is gondoltam :laughing: Igaz a BENU-nál alapból nem működik most a paypal és egy másik magyar online boltnál sem lehet úgy fizetni, sem bankkártyával. Hát persze, részesítsük előnyben a kp-t, legyen mit sütögetni :crazy_face: