Február 28-án rendeltem tőlük és tegnap este adták fel a csomagomat…
Akkor én még csendben maradok…
De azért ez nevetséges, legközelebb kétszer meggondolom, hogy a vásároljak-e tőlük.
Remélem nem tavaszi színeket rendeltél, mert mire megérkezik lesz az ősz is kis túlzással…
Áhh nem Amúgy ki is van írva, hogy 7-10 business days a feladás, gondolom sokan rendelnek.
Azt tudod, hogy a mostani árfolyam mellett mennyi az az összeg, ami vám alatt van?
A glambotról rendelnék, de a 30dolláros ingyenes szállítás ha jól tudom már vámköteles lenne
Nyugodtan rendelj, kb 40 dollárig jó vagy teljesen.
Szerintem teljesen átlagos feladási idő tapasztalataim szerint. Ráadásul direkt írják is az oldalon: Due to current order volume our processing times are currently 7-10 business days.
22 euró az kb 25 dollár jelenleg
2017 évi CLII. törvény 162.§. (5) bekezdése alapján kb 40$-ig nem kell vámot fizetni. Részletek pl. ebben a cikkben:
A Glambot rendelést nekem a posta hozta. Nem biztos, hogy vámkezelik, de ha igen, akkor a kiskapus levelet elfogadják, és nem kell érte fizetni semmit.
Ezt nem értem, ha 43 dollárig nem kell fizetni vámot, akkor áfát miért kell fizetni 25 dollár felett? Mi ez?
Sem áfát, sem vámot nem kell. A 43 dollár nem pontos, havonta változik ez, most éppen 40 dollár körül van a határ.
Akkor dorade rosszul írt valamit? Köszi.
dorade jól írta, ez a hivatalos, de ezt ki lehet játszani azzal a kiskapu szabállyal, amit dunaimano linkelt.
Akkor az enyém is hamarosan fel lesz adva:) Hát nem kapkodják el. Na majd írok a főnökasszonynak hogy a sale-es cuccokra ennyit kell várni?
Szia! Neked mit írtak pontosan mert nekem csak ez jött:
Hi we’re getting your order ready to be shipped. We will notify you when it has been sent. Order condirmed. Ez volt 02.29-én. Azóta semmi.
A shipment from order XXX is on the way. Ezt írták.
Ma rájuk írtam. Közel 2 hét után még én várok hogy talán tájékoztatnak arról elküldték-e a rendelést. Ilyen még nem volt eddig sehol. Úton van azt írták. Lehet egy jó hónap is vagy 7 nap míg ideér. Küldtek értékelést, majdnem a legrosszabbat adtam, de kivárok még javíthatnak ha hamar megjön:D
MakeupGeek cuccokat ki hozza itthon, a posta?
Ezt a USPS tracking numbert kaptam S000007702599, persze nem elérhető semmilyen státusz.
Közben kiderítettem, hogy ez nem is USPS, hanem Asendia… Remélem kap egy normális tracking számot és a posta hozza.
Bezárták az irodánkat és így nem tudom ki fogja átvenni
Jaj ezen gondolkodtam én is hét elején. Amikor mentek a rémhírek, hogy karanténba kerül Budapest, elkezdődött a szervezés is, hogy ki hogy tudna home officeba vonulni (mi egyedileg összerakott asztali gépeken dolgozunk). Nem tudom, hogy ha mindenki hazamegy, ki venné át a múlt héten rendelt ABH palettám. Mondjuk még el sem indult…