Nekem most jön a JSC palettám (még úton van). Előre ki kellett fizetni a költségeket (duties&taxes), itthon már nem foglalkoznak vele. Egyébként így sem került többe, mintha Beauty Bayről rendeltem volna.
Köszi. és mennyi a pluszköltség amit fizettél?
Összehasonlításként a Beauty Bayen 63 EUR a paletta (a Beautylish-nél pedig dollárban fizetünk).
Köszi. Úgy látom elég korrekt és a dollár jobb árfolyamon megy még mindig.
@Isabelle megrendelted már a fényvédőt? Csak most látom a bejegyzésedet. Régóta kívánságlistás nálam is. Lemaradtam?
Igen, sajnos, vártam pár napot, pénteken ,vagy szombaton ment el . Csak 35 euró felett ingyenes a szállítás , gondolom így nem éri meg neked, különben rendelni tudok még .
Vagy, ha még valaki szeretne, 3 db-tól ingyenes a szállítás.
Ez milyen termék? Bocsánat le vagyok maradva
Köszönöm! Egyelőre van hasonlóm
nekem is van még 2 egész missha , addig nem rendelek másikat, amíg el nem fogy
Na sebaj, majd legközelebb. Nagyon köszönöm a kedvessègedet. Az én figyelmetlenségem volt, hogy nem néztem ezt a topikot.
Annyira megszerettem az ABH Carli-t, hogy a Norvina is kívánságlistás lett nálam. Egészen addig, amíg szombaton @dunaimano közzé nem tette az akciós topikban, hogy a Cult Beautyn 40%-kal le van árazva. Vettem egy újabb mély lélegzetet és megvettem. 27,60 angol fontba került és free shipping. Ez az első rendelésem innen, mire lehet számítani? Mennyi idő alatt ér ide pl. a cucc?
Kb. egy hét és Express One hozza.
Köszönöm, igen reggel már kaptam is e-mailt, hogy úton van, illetve a csomagkuldo.hu is írt, hogy ők fogják hozni, nem gondoltam, hogy ilyen hamar!
Ők egy új elem a folyamatban, korábban nem jött tőlük email. A Cultbeauty küld majd követési számot, látni fogod, hol jár a csomag, de az Express One (régi nevén Trans-O-Flex), küld majd sms-t, e-mailt és fel is hívnak majd.
Jujj, ez a termék nagyon jó, nyáron ezt használtam. Én is BeautySale Edittől szereztem be anno, de tényleg húzós volt az ára. Most szerencsére van egy backup tubusom belőle, mert külföldről hoztak nekem. Nekem nagyon szimpik az Australian Gold termékek, remélem egyszer Mo-ra is behozzák őket (nem csak a szolikrémeket).
Tudom, hogy sajna voltak, akiknek rossz tapasztalata volt a Glambottal, én viszont szerintem életem vásárát csináltam tegnap ott. Jött email értesítő, hogy újra készleten van a CP So Jaded, 35 dollárért árulták, nekem volt még egy 10 dolláros kuponom a múltkori elbaltázott paletta után, plusz 30% kedvezményt is kaptam rá egy kóddal, és ingyen szállítás volt 30 dollár felett, így potom pénzért jutottam hozzá.
Rendeltetek már a makeup geektől?
Már 5-6 nap is eltelt, és még csak fel sem adták a csomagot.
Nem tudom mikor kezdjek el őrült levelezgetésekbe velük
Én már tuti nyaggatnám őket