Rendelés külföldről

Sajnos teljesen jogos (prohardver oldalról):

“Ha vámeljárásra kerülne sor és a vásárolt dolog értéke pl.: novemberi vámolás esetén 41,23 $ alatti, akkor emlékeztetve a fenti jogszabályi helyre az értékigazolást bekérőt, kérni kell egy kérelemben a fent idézett jogszabályi helyre való hivatkozással az áfa kiszabásától történő eltekintést, a vámeljárás vámmenteskénti elbírálását.
Mivel ennek a szabálynak alkalmazása már vámeljárás keretében történik, így a vámolási szolgáltatást végző cég felszámolhatja a vámeljárási költségét. (A Magyar Posta esetében, ha nem kell az Áfá-t megfizetni, egyelőre nem számol fel semmilyen költséget.)”

1 Likes

Nem, akkor olyan fuvarparitással adják fel, hogy itthon már nem vámkezelik.
Beautylishen is előre felszámolták a JSC paletta rendelésénél.

1 Likes

Jaja, a tarte oldalán is ez van.

Hát köszi, ezt jó tudni. Nagyon sajnálom, hogy ez úgy derült ki, hogy meg kell tapasztalnod… DHL feketelistára került nálam ezennel. Elmennek a fenébe. Most már csak tudni kéne, hogy melyik weboldalakról szállítanak DHL-lel, hogy véletlenül se adjam le a rendelésem.

3 Likes

Jaj köszi szépen, így megnyugodtam kicsit. Blogbeautysale Editnél rendelhettem volna, de 1 darab 11000 Ft, itt a 3 db volt import költségekkel 15.000.

Nagyon sajnálom, hogy így jártál a rendeléseddel, annyira bosszantó tud lenni. :frowning:

2 Likes

Hát, én voltam a hülye, mert eszembe sem jutott, hogy utána nézzek az aktuális árfolyamoknak, összegeknek, csak rendelés után, amikor a DHL-től SMS-ben értesítettek, hogy küldjem el az e-mail címem.
Én meg ráadásul kettőben rendeltem… :joy:

Tanulópénznek fogom fel (éljen az optimizmus), legközelebb biztosan nem fogom elfelejteni, hogy utána számoljak.

Valaki innen a fòrumròl szeretett volna ilyen krèmet, de nem tudom ki volt az. Nem te voltàl @Blanky? Nàlunk 13 eurò 1 tubus kb. 4000 Ft. Ìrtam, hogy szòljon ha szeretne. Lehet èn is kipròbàlom.

1 Likes

Ne már basszus :frowning: szerintem nem én voltam, itt a csoportban még nem hiszem, hogy említettem volna.

Hol van az a nálunk? Következő alkalommal biztosan vevő lennék, most már sajnos leadtam a rendelést :frowning:

1 Likes

Nèmetorszàgi, van sajàt nèmet webshopja az Australian goldnak.Screenshot_20200301-122209_Chrome

3 Likes

@Isabelle Jó tudni ezt, következő alkalommal biztosan szólnék neked, ha nem lenne gond számodra. :slightly_smiling_face: Én nagyon szeretem ezt a terméket. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Cult Beauty-n az It Cosmetics a hónap márkája, úgyhogy ingyen szállítás van, ha tőlük rendeltek. :slight_smile:

6 Likes

Szòlj nyugodtan :+1:

1 Likes

Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy a honlap üzemeltetőjét sem zavarja…

Fogalmam sincs mire valaszoltal…

Ha rákattintasz a nyílra, ami a neved mellett van a válaszánál, akkor felugrik a te bejegyzésed.

1 Likes

Na mar latom (segitseggel). Ezzel kapcsolatban inkabb nem irom le a velemenyem.

Én voltam. Jaj, szeretném.:kissing_heart:

1 Likes

No, csak megkerültél :smiley: örülök neki .

Köszönöm @Isabelle -nek, hogy megrendeli a fényvédőt. Régi vágyam kipróbálni. :pray::smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

A beautylish oldaláról 35 dollár felett ingyenes a szállítás azt írják. Rendelt onnan valaki már? Vámolnak?