Itt is mindig azzal jön a posta, hogy csak a feladó kerestetheti az elveszett küldeményt…
A Harvey Nichols oldaláról rendelt már valaki?
@kamcs a Glambotnak milyen címre írtál, amikor a palettával problémád volt?
Nálam az van, hogy múlt héten megjött a csomagom, amiben 2 Kat Von D ecsetnek kellett volna lenni, de csak az egyiket küldték el. Írtam nekik a help@glambot.com címre (ezt az egy e-mail címet találtam), jött is egy automatikus válaszlevél, de azóta semmi, ez 5 napja volt…
Arra írtam, viszont utána megkerestem őket Instán is, és utána válaszoltak rögtön.
Köszi!
Teljesen random, de részben ide illik: pár napja megkeresett Instagram privát üzenetben egy lány, aki a Popsugarnál dolgozik, hogy szeretne meginterjúvolni a Glambotos élményeimmel kapcsolatban, mert látta a profiljukon a kommentek között, hogy én már vásároltam onnan, ő pedig éppen a cégről ír cikket. Most küldtem el neki a válaszaimat, kíváncsi leszek rá baromira.
Ha megjelenik a cikk, oszd meg velünk légyszi! Nagyon érdekel.
Tudom kicsit off topic, de nem találtam belföldes rendelős topicot, ha van és nem találtam meg elnézést a bambaságomért.
Életem első online sminkes vásárlása megtörtént a Pink Pandáról egy általam összeválogatott csak duokróm Nabla paletta, már most alig várom, hogy megérkezzen. Lenne pár tök hülye amatőr kérdésem:
Írnak emailes értesítőket hogy áll a rendelésem? Pl kipostázták ilyesmik. Postapontra kértem, az hogy működik? Mármint tudom ott fizetek majd a csomimért (utánvétet kértem) de ha ledobta a postás írnak sms-t hogy megjött a cuccos?
Tudom nagyon kis béta vagyok, de még semmit nem rendeltem Magyarországon a neten nézzétek el nekem
Köszi a felhomályosítást előre is
Kapsz e- mailt a postától, hogy csomagod érkezett. Ki a feladó, mennyit kell fizetni (ha kell) és hogy mettől- meddig veheted át. Azt hiszem 2 hét volt.
Jaj de jó, köszönöm szépen! Szerintem rögtön át is fogom majd venni ha épp otthon vagyok de úgyis mindig délelőtt hozzák a csomikákat A postapont meg közel van boltba menet is útbaesik Ha nem kértem gyorsítást mennyi idő lehet amíg megérkezik?
Szívesen Amit utoljára Pink pandáról rendeltem postára az kb. 3-4 nap volt.
Jaj de jó, az szuper, nem is kell sokat várni Nagyon köszönöm még egyszer a válaszokat
Igazán nincs mit
Amikor a posta végre úgy dönt, hogy kihozza a csomagok egy részét…
Van még azért egy kis tartozásuk
De jó, megvannak!! Kaptál valami magyarázatot?
Dehogyis. Viszont az egész cég millió csomagot kapott, úgyhogy valahol dugdosták őket vagy nem tudom
Amúgy ezt a BB csomagot 12.16-án adták fel, majdnem 2 hónap alatt ért ide… És még mindig van BB csomag, amire várok. Van olyan Bookdepos rendelésem, amit harmadjára adtak fel nekem, most az otthoni címemre…
Kriminális sz egész. Remélem, minden csomagod megérkezik.
Az én is reménykedem, de ezek után bizakodó vagyok
Sziasztok!
Rendelési szám alapján amit a posta hoz egyébként ki hol lehet keresgélni? A honlapjukon nem találtam semmit.
Remélem megjött a pandás rendelésed. Én ajánlom őket, többször vásároltam náluk már és minden rendben volt. Sőt még egy rendelésemen is tudtam változtatni amit elbénáztam, szóval nálam rugalmasak kedvesek voltak.