Rendelés külföldről

Itt is mindig azzal jön a posta, hogy csak a feladó kerestetheti az elveszett küldeményt…

2 Likes

A Harvey Nichols oldaláról rendelt már valaki? :slight_smile:

@kamcs a Glambotnak milyen címre írtál, amikor a palettával problémád volt?

Nálam az van, hogy múlt héten megjött a csomagom, amiben 2 Kat Von D ecsetnek kellett volna lenni, de csak az egyiket küldték el. Írtam nekik a help@glambot.com címre (ezt az egy e-mail címet találtam), jött is egy automatikus válaszlevél, de azóta semmi, ez 5 napja volt…

Arra írtam, viszont utána megkerestem őket Instán is, és utána válaszoltak rögtön.

Köszi!

Teljesen random, de részben ide illik: pár napja megkeresett Instagram privát üzenetben egy lány, aki a Popsugarnál dolgozik, hogy szeretne meginterjúvolni a Glambotos élményeimmel kapcsolatban, mert látta a profiljukon a kommentek között, hogy én már vásároltam onnan, ő pedig éppen a cégről ír cikket. Most küldtem el neki a válaszaimat, kíváncsi leszek rá baromira. :smiley:

5 Likes

Ha megjelenik a cikk, oszd meg velünk légyszi! Nagyon érdekel. :slight_smile:

Tudom kicsit off topic, de nem találtam belföldes rendelős topicot, ha van és nem találtam meg elnézést a bambaságomért. :crazy_face:

Életem első online sminkes vásárlása megtörtént a Pink Pandáról egy általam összeválogatott csak duokróm Nabla paletta, már most alig várom, hogy megérkezzen. Lenne pár tök hülye amatőr kérdésem:
Írnak emailes értesítőket hogy áll a rendelésem? Pl kipostázták ilyesmik. Postapontra kértem, az hogy működik? Mármint tudom ott fizetek majd a csomimért (utánvétet kértem) de ha ledobta a postás írnak sms-t hogy megjött a cuccos? :smiley:

Tudom nagyon kis béta vagyok, de még semmit nem rendeltem Magyarországon a neten nézzétek el nekem :smiley:
Köszi a felhomályosítást előre is :heart:

2 Likes

Kapsz e- mailt a postától, hogy csomagod érkezett. Ki a feladó, mennyit kell fizetni (ha kell) és hogy mettől- meddig veheted át. Azt hiszem 2 hét volt.

1 Likes

Jaj de jó, köszönöm szépen! Szerintem rögtön át is fogom majd venni ha épp otthon vagyok de úgyis mindig délelőtt hozzák a csomikákat :slight_smile: A postapont meg közel van boltba menet is útbaesik :slight_smile: Ha nem kértem gyorsítást mennyi idő lehet amíg megérkezik?

1 Likes

Szívesen :slightly_smiling_face: Amit utoljára Pink pandáról rendeltem postára az kb. 3-4 nap volt. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Jaj de jó, az szuper, nem is kell sokat várni :heart: Nagyon köszönöm még egyszer a válaszokat :heart:

1 Likes

Igazán nincs mit :slightly_smiling_face::heart:

1 Likes

Amikor a posta végre úgy dönt, hogy kihozza a csomagok egy részét… :smiley:
20200206_115606

Van még azért egy kis tartozásuk :smiley:

14 Likes

De jó, megvannak!! Kaptál valami magyarázatot?

2 Likes

Dehogyis. Viszont az egész cég millió csomagot kapott, úgyhogy valahol dugdosták őket vagy nem tudom :smiley:
Amúgy ezt a BB csomagot 12.16-án adták fel, majdnem 2 hónap alatt ért ide… És még mindig van BB csomag, amire várok. Van olyan Bookdepos rendelésem, amit harmadjára adtak fel nekem, most az otthoni címemre…

3 Likes

Kriminális sz egész.:confused: Remélem, minden csomagod megérkezik.

Az :frowning: én is reménykedem, de ezek után bizakodó vagyok :smiley:

4 Likes

Sziasztok!

Rendelési szám alapján amit a posta hoz egyébként ki hol lehet keresgélni? A honlapjukon nem találtam semmit.

Remélem megjött a pandás rendelésed. Én ajánlom őket, többször vásároltam náluk már és minden rendben volt. Sőt még egy rendelésemen is tudtam változtatni amit elbénáztam, szóval nálam rugalmasak kedvesek voltak.

1 Likes