Rendelés külföldről

Jaj… :sleepy:

Még a 30%os napon rendelted?
Nekem 25.e óta áll Amerikába (PROCESSED)
Nem isetik el a dolgot :frowning:

Mivel több helyről rendeltél, még azt se mondanám, hogy rosszul tüntették fel a címet, ennyi feladó csak nem rontja el…
Már beszéltünk róla, nem próbálod ki, hogy egy kis értékű csomagot máshova kérsz? Szüleidhez, baráthoz?..

1 Likes

Azt hiszem, bàrmit is ìrok ide, jelentve lesz vki àltal. Keresek egy admint. Na vajon ez a hozzàsszòlàs is eltűnik? Màrmint nem ebben a topikban hanem a vicces kèpeknél.

5 Likes

21-én rendeltem, ha jól emlékszem.

1 Likes

Na, már meg is kaptam a refundot a Glambottól PayPal-ra, ezek után maximálisan ajánlom őket. :slight_smile:

4 Likes

Na jó, ma bemegyek érdeklődni a postára, mert én hülye ide rendeltem a JP csomagot 21-én, még mindig se kép se hang. Kezdem nagyon felhúzni magam.

3 Likes

@Amadea , te rendelted meg a pat mcgr. palettát? (subliminal platinum bronze ) Még most is ezen filózom, hogy megrendeljem-e, féláron. Jó lenne tudni, mennyire tartós.

1 Likes

szerintem @zalla volt :slight_smile:

2 Likes

Köszi :kissing_heart:

1 Likes

Azok alapján amit olvastam, tartósak. Inkább a színek (a barna árnyalatai) és az egyetlen matt árnyalat satírozhatósága miatt kell tartani tőlük. De ha egyszer megérkezik (kb 1 honap múlva :sweat_smile:) szívesen leírom a tapasztalataimat.

3 Likes

Azt hiszem itt volt téma a Brexittel járó változások. Idén még nem okoz gondot a rendelés :slight_smile:

https://hirado.hu/kulfold/kulpolitika/cikk/2020/01/31/uj-korszak-kezdodik-nagy-britanniaban/?fbclid=IwAR31c8Bbac2DLqS3oCQZ9x6khhd0brwzD-G6YYY12_QYDgm3EB3f2AZX_fo

3 Likes

Sziasztok!
A lookfantastic oldalról érdemes rendelni? Tapasztalatok akár jó vagy rossz? Szállítás idő, postaköltség ilyesmi érdekelne. köszi.

Nekem csak jó tapasztalataim vannak, egyáltalán nincs szállítási költség semmilyen értékhatárnál. Ha kb. 15 font alatt rendelsz, akkor nagy valószínűséggel futár fogja hozni egy héten belül a csomagot, de ha afelett, akkor sajnos posta, amire várni kell. :confused: Volt már, hogy elkeveredett a csomagom, de minden esetben visszakaptam a pénzem vagy újraküldték.

1 Likes

Köszi. Ez érdekes. Az oldalon euros árak vannak, miért van különbség az áruküldésnél hogy posta vagy futár? Nem baj ha várni kell csak jöjjön meg.

Kétszer rendeltem tőlük, meg us érkezett minden épségben két héten belül.

Ötletem sincs sajna. Számomra eleve az lenne a logikus, hogy a nagyobb értékűt hozza futár, de ezek szerint nekik nem.

2x rendeltem, 20-20 font értékben, szállítási költség nem volt, az elsőt futár hozta és egy hónap alatt kaptam meg, az utóbbit a posta, ez 3 hét alatt ért ide.

Helyesbítés! Az első csomi 40 font értékben volt, most néztem vissza, ezt futár hozta!

Senkit nem akartam fárasztani a pat mcgrath elveszett, nem kézbesített rúzsaimmal, de hihetetlen, hogy még mindig viszik tovább, már 3 különböző címre kézbesítették, és még nincs itt nálam. 21-én ugye megérkezett a dhl címkereső hivatalába. Ott nem tudom, miért nem sikerül a címem kitalálni- a csomag oldalán van felragasztva a szállítólevél, szóval iszonyú nehéz. Erre elvitték egy másik címre, mivel állítólag úgy megsérült, hogy nem kézbesíthető, és vissza küldik a feladóhoz. A patnak írtam ,ott meg kiírták, hogy a követés által 29-én nekem kézbesítve lett. Felhívtam telefonon .ismét a dhl -t, és azt mondták ,a feladónak kell kérni egy nyomkövetést. Holott én is kérhetek ,ez nem igaz, hogy csak ők kérhetnek. Szóval hiába látom, hogy merre a csomag, hiába hívom az ügyfél szolgálatot, ennyit ér a digitalizált világ, nagy … Mert ők nem tudják beleírni, hogy a cím rossz és a helyes címet, erre megkérdeztem, hogyha semmit nem tudnak segíteni, akkor miért ülnek ott és veszik fel a fizujukat, a “hölgy” erre kinyomott… Na ,szóval ebayen találtam egy donatellát -az jött volna meg még talán egy realness, nem tudom, és leütöttem 10 euróért + posta. Ezzel megnyugodtam nem érdekel a dolog, de hgoy ilyen tehetetlen idióta legyen egy hatalmas dhl ,ez már egyszerűen vicc.

7 Likes