Rendelés külföldről

Én is ebben bízom amúgy, hogy nem fognak akadékoskodni. Majd elküldöm a drágábbikról az igazolást és ha akadékoskodnak megmondom nem tudom mi van még a csomagban, én azokat nem rendeltem. :confused: De köszi, hogy elmesélted, kicsit bizakodóbb vagyok, hátha :smiley:

Én is a legdrágábbról küldtem át a doksikat (persze az is vámérték alatt volt:P), hadd örüljenek. Nem hiszem, hogy baj lesz a csomagjaidnál, a Juvia’s rendeléseimet nekem amúgy egyszer se vonták eljárás alá, a Colourpop és a Jolse jobban tetszik nekik.

Én is jártam így kétszer! Egyébként 62 dollár volt a csomagomra írva legutóbb, és még csak a papírjaimat sem kérték be, szóval valószínűleg nem lesz semmi azért. De ja, ezzel baromira kell náluk vigyázni, mert nem tudom hogy, de akkor is képesek összecsomagolni a cuccokat, ha két különböző nap rendelem őket. Az egyiket mindig anyukám nevére szoktam így kérni, ha esetleg gyors egymásutánban rendelnék, és az elsőt még nem adták fel addigra :smiley: :smiley: :smiley:

Jaj, nekem is így kellett volna, dehát eddig ezzel nem volt probléma… Imádkozom, hogy ne akarják vámolni :frowning:

Úgy legyen! Nekem már megfogták egy JP rendelésem, meg a CP is tetszik nekik majdnem mindig… :smiley:

1 Likes

Ja, és ha a trackingnél azt látod esetleg a végén, hogy held in customs, akkor ne higgy neki feltétlenül, én is jártam így, barátnőm is, erre már aznap jött vele a postás. :smiley:

Rendben, bízzunk benne akkor, köszi! :smiley:
Mindenesetre írtam nekik, megköszöntem nekik, hogy kb 25 dollárnyi értéket fizethetek miattuk pluszban, meg nagyon hálás voltam a “free shipping”-ért :smiley:

A külföldi rendelés vs magyar posta margójára: eddig 2 külföldről érkező csomagom tűnt el. Mindkét esetben kaptam kárpótlást. Egy december 12-én feladott ajánlott belföldi csomagom eltűnt (itt én voltam a feladó). Reklamáltam, elvileg visszakaphatom a feladott termékek értékének megfelelő összeget (részben) ha számlával igazolnom azt. Persze ehhez az kell, hogy a kitöltött űrlapot feldolgozva a posta felvegye velem a kapcsolatot. Ez január 5-e óta nem történt meg…

1 Likes

A postai feladási díj 15x jár neked ha a vevő visszaigazolja a “keresési eljárás” során, hogy nem kapta kézhez. De kerestetni kell. Régebben 1x én is visszakaptam a pénzt (az ajánlott “bubis” levél volt), igaz több éve volt.

2 Likes

Sajnos bevallom őszintén, nem jártam annyira utána annak, pontosan mi jár vissza, csak kitöltöttem a postán a megfelelő űrlapot. Kerestettük már, de a feladás regisztrálását követően semmilyen infó nincs a levélküldeményről. Személy szerint én már elfogadtam, hogy ez eltűnt, vissza is utaltam a vevőnek a termék árát. Remélem egyszer látok belőle valami pénzt én is. Inkább azért írtam le, mert sokan a külföldi szállítástól félnek, de a belföldi sem piskóta… :sweat_smile:

4 Likes

Kétszer rendeltem a BeautyBay-ről decemberben, egyik sem érkezett (még?) meg. Írtam BB-nek, mindkettőt hivatalosan is elveszettnek nyilvánították. Legközelebb tuti megveszem a követést…
Ennyit az akciós ABH Carly Bybel palettáról :((

1 Likes

Megjött a Juvia’a csomagom!

5 Likes

Tuti, hogy valaki lopja a csomagjaid, vagy valami ilyesmi.:frowning:

Kárpótoltak érte?

Igen, az egyik már megérkezett a számlámra, gondolom a másik is meg fog lassan, de azért mondták, hogy mivel ez kettő rövid időn belül, legközelebb vegyek követést azért… Hát fogok :confused:

1 Likes

Hát én nem tudom mi történik :confused: Bár szerintem inkább a posta karácsonyi fejetlensége a probléma…

Jaj ne, sajnálom :frowning: Tökre vártad a Carli palettát :frowning:

De ennyi csomaggal ennyit bénázni?.. Még ha egy eltűnik, hagyján, de ez nekem gyanús.

Hát igen, Bookdepo csomagom sincs még itt… Pedig bementem a nagy postára, ott láttam, hogy ott volt egy csomó bookdepos csomag, bezzeg az enyém még mindig nem jött meg :frowning:

Akkor nálatok tényleg nagyon bénáznak! Velem sosem fordult elő hasonló sem.