Én is ebben bízom amúgy, hogy nem fognak akadékoskodni. Majd elküldöm a drágábbikról az igazolást és ha akadékoskodnak megmondom nem tudom mi van még a csomagban, én azokat nem rendeltem. De köszi, hogy elmesélted, kicsit bizakodóbb vagyok, hátha
Én is a legdrágábbról küldtem át a doksikat (persze az is vámérték alatt volt:P), hadd örüljenek. Nem hiszem, hogy baj lesz a csomagjaidnál, a Juvia’s rendeléseimet nekem amúgy egyszer se vonták eljárás alá, a Colourpop és a Jolse jobban tetszik nekik.
Én is jártam így kétszer! Egyébként 62 dollár volt a csomagomra írva legutóbb, és még csak a papírjaimat sem kérték be, szóval valószínűleg nem lesz semmi azért. De ja, ezzel baromira kell náluk vigyázni, mert nem tudom hogy, de akkor is képesek összecsomagolni a cuccokat, ha két különböző nap rendelem őket. Az egyiket mindig anyukám nevére szoktam így kérni, ha esetleg gyors egymásutánban rendelnék, és az elsőt még nem adták fel addigra
Jaj, nekem is így kellett volna, dehát eddig ezzel nem volt probléma… Imádkozom, hogy ne akarják vámolni
Úgy legyen! Nekem már megfogták egy JP rendelésem, meg a CP is tetszik nekik majdnem mindig…
Ja, és ha a trackingnél azt látod esetleg a végén, hogy held in customs, akkor ne higgy neki feltétlenül, én is jártam így, barátnőm is, erre már aznap jött vele a postás.
Rendben, bízzunk benne akkor, köszi!
Mindenesetre írtam nekik, megköszöntem nekik, hogy kb 25 dollárnyi értéket fizethetek miattuk pluszban, meg nagyon hálás voltam a “free shipping”-ért
A külföldi rendelés vs magyar posta margójára: eddig 2 külföldről érkező csomagom tűnt el. Mindkét esetben kaptam kárpótlást. Egy december 12-én feladott ajánlott belföldi csomagom eltűnt (itt én voltam a feladó). Reklamáltam, elvileg visszakaphatom a feladott termékek értékének megfelelő összeget (részben) ha számlával igazolnom azt. Persze ehhez az kell, hogy a kitöltött űrlapot feldolgozva a posta felvegye velem a kapcsolatot. Ez január 5-e óta nem történt meg…
A postai feladási díj 15x jár neked ha a vevő visszaigazolja a “keresési eljárás” során, hogy nem kapta kézhez. De kerestetni kell. Régebben 1x én is visszakaptam a pénzt (az ajánlott “bubis” levél volt), igaz több éve volt.
Sajnos bevallom őszintén, nem jártam annyira utána annak, pontosan mi jár vissza, csak kitöltöttem a postán a megfelelő űrlapot. Kerestettük már, de a feladás regisztrálását követően semmilyen infó nincs a levélküldeményről. Személy szerint én már elfogadtam, hogy ez eltűnt, vissza is utaltam a vevőnek a termék árát. Remélem egyszer látok belőle valami pénzt én is. Inkább azért írtam le, mert sokan a külföldi szállítástól félnek, de a belföldi sem piskóta…
Kétszer rendeltem a BeautyBay-ről decemberben, egyik sem érkezett (még?) meg. Írtam BB-nek, mindkettőt hivatalosan is elveszettnek nyilvánították. Legközelebb tuti megveszem a követést…
Ennyit az akciós ABH Carly Bybel palettáról :((
Megjött a Juvia’a csomagom!
Tuti, hogy valaki lopja a csomagjaid, vagy valami ilyesmi.
Kárpótoltak érte?
Igen, az egyik már megérkezett a számlámra, gondolom a másik is meg fog lassan, de azért mondták, hogy mivel ez kettő rövid időn belül, legközelebb vegyek követést azért… Hát fogok
Hát én nem tudom mi történik Bár szerintem inkább a posta karácsonyi fejetlensége a probléma…
Jaj ne, sajnálom Tökre vártad a Carli palettát
De ennyi csomaggal ennyit bénázni?.. Még ha egy eltűnik, hagyján, de ez nekem gyanús.
Hát igen, Bookdepo csomagom sincs még itt… Pedig bementem a nagy postára, ott láttam, hogy ott volt egy csomó bookdepos csomag, bezzeg az enyém még mindig nem jött meg
Akkor nálatok tényleg nagyon bénáznak! Velem sosem fordult elő hasonló sem.