Rendelés külföldről

Nem semmI. Ráadásul sokba került gondolom, meg a posta is. Hogy lehet ilyet megcsinálni? Kinek jut ez eszébe? Az egy dolog hogy hamis cuccokat kínálnak eredetiként na de ez…

mindennek az alja!
Nagyon durva, hogy milyen emberek rombolják ezeket a weboldalakat. Mit gondolt, hogy a kedves vásárlónak bármi jó lesz? Ő mit szólna, ha így járna???

El se hiszem, hogy megérkezett a Pat Mcgrath rendelésem… Holnap természetes fényben lefotózom. @Kokapu Ha jól emlékszek, te rendelted a Sorry not sorryt? Milyen feltéve?

8 Likes

Szép, de még szoknunk kell egymást, nem szoktam ilyen sötét rúzst hordani. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Én nem adnám az enyéim, nekem nagyon tetszenek!

2 Likes

Ez icipici gonoszkodas volt részemről, nem gondoltam komolyan, bár amikor a Liquilust matt folyékony rúzsok voltak ugyanígy leárazva, nem sokkal később jöttek a piacterre a bontatlan teljes áras ajánlatok. De befejeztem:))) Egyebekent örülök, hogy tetszik, nekem is nagyon jó tapasztalatom volt velük, a rossz színválasztás az én benazasom következménye :blush:

1 Likes

Persze, amúgy biztosan vannak, akik kereskedés célzattal is rendeltek. Nekem mondjuk nincs ezzel bajom. Pl. 8-10 ezerért az eladónak is bőven megéri, de a 40 dolláros árhoz (plusz vám és vámkezelési díj) képest is kevesebb azért.

Amúgy a szín eléggé meglepő volt, de én szerettem volna már egy ilyet, nem gondoltam, hogy véletlenül jutok majd hozzá. :smiley:)

11 Likes

Igazad van egyébként :blush: Utólag belegondolva azoknak ez nagyon jó lehetőség, akik nem szívesen rendelnek külföldről :blush: És nagyon jól áll, a szemsminkeddel együtt meg főleg! Vegre egy szerencsés sikersztori a színnel, olyan nehéz online rúzst venni :((

2 Likes

Jó a színe. Ehhez a bőrszínhez passzol is akár egész évben, plusz egy kis szájfényt is elbír.

1 Likes

De szép színe van ennek a rúzsnak! Jól áll nagyon :blush:

1 Likes

köszönöm szépen a választ, akkor idén még nincs para. :blush:

1 Likes

Köszönöm!
A szemem az ND Mini Sunsettel készült, azon fellelkesedve, hogy @Anheszenamon -nak milyen jól bevált hozzá a TF Shadow Insurance primer. Sajnos nekem azzal sem hozza azt a tartósságot, amit elvárnék egy ilyen kategóriás terméknél.
Ezzel nem azt mondom, hogy nem jó, csak hogy nekem nem válik be.

3 Likes

Nagyon szèp :sparkling_heart:, nekem a lust angeles van ès realness,(az elkeveredett 2- re mèg mindig vàrok ):exploding_head:, de a lust angeles nagyon tetszik barnàs, egy àrmyalattal sötètebb, mint az essence this is me 05- öse,ami szintèn nagy kedvenc

1 Likes

Most! :smiley:

https://kremmania.hu/elado/lillla31-pat-mcgrath-labs-luxetrance-lipstick

5 Likes

Haha, ez gyors volt :smile:

1 Likes

Na így legyen ötösöd a lottón :laughing: Szabad kérdezni mennyi volt az akciós ára? :slight_smile:

1 Likes

10 dollár

2 Likes

Hű az tényleg szuper ár volt! Remélem mindenkinek megjön a rúzsa aki itt rendelte :slight_smile:

1 Likes

Ezentùl, ha talàlok vmi akciòt akkor az fb csopiban posztolom az ilyenek miatt. A normàl fogyasztònak nem marad, mert ezek felvàsàroljàk csak azèrt, hogy nyerèszkedjenek :exploding_head::face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth: a nèmet zsibiken fèlàron teszik ki, tudjàk , hogy mindenki akciòsan vette , es nem veszik meg . 33 €, vègül is lehet hogy Black fridaykor rendelte 25 %- os akciòval.

8 Likes

Főleg Lisa Eldridge rúzsaival fordul elő gyakran :frowning: :rage: Az ebay tele van 2x-es áron kínált rúzsokkal…