Rendelés külföldről

Glamboton azért nézz körbe nyugodtan, én szerintem már legalább ötvenszer rendeltem és soha semmi bajom nem volt az ottani cuccokkal. :slight_smile:

1 Likes

A glambotról rendelt cuccot Magyarországon a posta hozza ki?

Igen, de követhető minden csomag az Asendia oldalán végig.

1 Likes

Ok, most az ingyenes szállításkor rendeltem két ecsetet, és kíváncsi voltam, mire számítsak. :smiley:

És, dobpergés:
Közben szólt a férjem, hogy KIHOZTÁK (ez nálunk olyan ritka, mint a fehér holló) mindkét Pat McGrath csomagomat!

11 Likes

Lehet tudni, hogy a sima posta hozta vagy a MPL?

Szerintem a csomagos postás, mert nálunk a sima posta semmilyen csomagot nem hoz ki.

Köszi! Sejtettem, mert ugye már a trackingben is más a bázis.

Sikítok mindjárt, vámeljárás alá vonták a rúzsos csomimat!!!

Áá, nem igaz:(

Megjött az én Realnessem is, szokásomtól eltérően kibontottam a csomagot, mert meg akartam nézni, sérült-e. Igazán szép, minőségi a csomagolás a papírdobozka és a rúzs tokja is, de ezt a kálváriát még egyszer nem akarom átélni.
MPL hozta ki.

4 Likes

Nekem még nincs sehol, de remélem ma kihozzák :frowning:

1 Likes

IMG_20200121_155656

Ezt most nem tudom és nem is akarom értelmezni… :grimacing:

sziasztok,
Brexit-tel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Ha jól emléxem, korábban írta valaki, hogy a Cult Beauty-nek már németországi depoból jön a csomag. A többiekről tudtok valamit? Ugye jól tudom, hogy január 31. a dátum? Van itt vmi türelmi idő vagy február elsején már vám és áfakötelesek a csomagok?
Van esetleg olyan webshop, ami nem angliából szállít? Esetleg ismertek francia beauty webshopot?

köszi! :grinning:

2 Likes

Én úgy tudom, hogy mivel rendezett lesz a kilépés, így január 31-e után egy átmeneti időszak következik, ami december 31-ig tart (ez meghosszabbítható, de szerintem nem fogják), addig maradnak a vámúnióban, ami gyakorlatilag olyan lesz, mint eddig.
Tehát majd 2021-től jön el ez a probléma.

4 Likes

Nem tudni semmit még sajnos. Ha lesz is para, akkor ahogy Kokapu is írta, decembertől lesz, de egyelőre még arról sincs infó, mert megy a huzavona a megállapodásokban.

2 Likes

Na, hát pont múltkor mondtam, hogy nyugodtan rendeljetek Glambotról, erre ma mi történt velem: megrendeltem a Menagerie Cosmetics Whalesong nevű palettáját onnan, amire nagyon vágytam már mióta. Így néz ki:

00E468EB-08A2-4204-B090-2DCD6EE4D772_large_cropped

Megjön ma a csomag, kinyitom, és ez a paletta fogad:

IMG_20200124_175039

Na most az történt, hogy az illető, aki eladta nekik a terméket fogta a Menagerie Feral nevű palettáját, és egy csomó színt kicserélt benne, aztán pedig megvált tőle. Ez persze az oldalon sehol nem volt feltüntetve, meg valószínűleg nem is vették észre a Glambotnál…most írtam nekik, kíváncsi leszek, mit fognak rá válaszolni.

1 Likes

Ez durva, én amúgy sem értem, hogy lehet az, hogy kicserél valaki színeket egy palettában, aztán eladja azért, hogy eladják… Dühítő.
Kíváncsi vagyok mi lesz ebből. Mindenképp írd meg.

1 Likes

Legszívesebben az eladónak ordítanám le a fejét, hogy ilyet meg mert csinálni…Nyilván a Glambotnál meg senki sem fogja az összes palettát színenként leellenőzni, főleg, hogy nem is mágneses palettáról van szó, szóval nem lehet csak úgy kicserélgetni benne a színeket, mint mondjuk a Colourpopnál. A szívás az, hogy nemzetközi rendelést meg még csak visszaküldeni sem lehet, de azért remélem, hogy kapok valami levásárolható kreditet vagy ilyesmi. :confused:

3 Likes

Hát ez nagyon gáz. Tulajdonképpen olyan, mintha meghamisította volna a terméket, még úgy is, ha esetleg ugyanannak a márkának a panjait használta.

3 Likes

Remélem, hogy sikerül valahogy elintézni, hogy legalább a termék árát visszakapd.
Sajnos én ezért nem szeretek a használt terméket rendelni fotó nélkül (nem tudom a palettáknál mi a helyzet, de az általam nézett rúzsokról hivatalos stock fotók voltak csak fenn). :frowning: A másik a szavatosság, bár szerencsére a paletták esetében emiatt nem nagyon kell aggódni.

1 Likes

És ha jól számolom, a 12 színből 7 az eredeti, csak van, amelyik át lett helyezve, szóval nem is igazán értem, hogy ezzel mi volt a célja, vagy miért nem ajándékozta inkább tovább az ismerősei közül valakinek. Itt is stock fotó volt fent amúgy, de azt azért jelezni szokták, ha valamelyik szín mondjuk hiányzik az adott palettából. Itt semmi ilyesmi nem volt sajna…