Rendelés külföldről

Attól függ, milyen értékben rendeltél. Ha kb. 15 eurónál kevesebb, akkor futár, és az egy hét alatt megérkezik, azon kívül sajnos posta, és az megesik, hogy ilyen sokáig kering a rendszerben.

2 Likes

Köszi, ezt nem tudtam, hogy értékfüggő.

Kinek hol jár a Pat Mcgrath rúzsa?
Az enyémet 16-a óta veszik át a posta kicserélőben.

1 Likes

A pirosító ma startolt, egyik családtagom feladja, mert csak hétvégén voltam otthon. Majd írok.

Nagyon köszi! Okés, várom, hogy mennyit utaljak.:slight_smile:

Enyém is ugyanúgy. Már el is felejtem ezt lassan, mindig ti emlékeztettek, hogy ja még van ez is… :smiley:

1 Likes

Ugyanott.

1 Likes

Vagyis már csak a magyar posta csigatempóját kell kibírnunk.:rofl: Istenem, remélem, egyáltalán egyben van még az a szerencsétlen rúzs…

5 Likes

Kiderül, ha egyszer megkapjuk, meg mondom őszintén, ha belegondolok, hogy még lehet várni kell rá 2-3 hetet, el is megy az egésztől a kedvem, és napok óta egyébként azon gondolkodom, hogy lehet vagy 10-15 csomagot, vagy ki tudja mennyit, órára, percre pontosan egyszerre becsippantani, dec.31. is ilyen volt, jan.16. is ilyen, plusz a jelzéseink után kezdtek “megindulni”, ez olyan Nekem, mintha csak egy online rendszerbe mozognának a csomagok.

3 Likes

Simán lehet, hogy az adminisztráció maradt el, esetleg ott felejtették őket a feuchti raktárban.

2 Likes

A dhl infoi alapján az én csomagom átment a vámon (a posta oldalán ez még nem látszik).Szerintem a tiétek is :wink:.

5 Likes

Ez a rendeles egy komplett kozossegi elmeny igy :heart_eyes:

6 Likes

Legalább valami jó is van benne, ha már ennyit szarakodnak vele. :smiley:

1 Likes

Rúzsos csomi állapota
Screenshot_2020-01-20-15-09-59
A DHL szerint sem mozdult azóta. Megkapjuk még valaha??!!

2 Likes

Lànyok, nàlam is van ùjdonsàg. Beírtàk, hogy előkèszìtik a csomit a tovàbbküldèsre, de ùgy nèz ki, hogy nem a feladóhoz küldik, lehet hogy dràga a postaköltsèg? Szòval elküldtèk a dhl hivatalàba, ahol az összes kèzbesìthetetlen csomagot, levelet őrzik, es megpròbàljàk a cìmet kiderìteni. A csomi oldalàra van ragasztva, remèlem, sikerült nekik :see_no_evil::rofl::exploding_head:. Szòval “” elvileg " holnap èrkezik, hm, nagyon kìvàncsi vagyok.

8 Likes

Hajrá, német posta, IQ 70-el is sikerülhet!:stuck_out_tongue:

3 Likes

Szerencsére nem rendelés, de annyira rám jellemző a történet, hogy meg kell osszam. Néhány éve megtaláltam a - számomra - tökéletes rúzst, amit a Bite Beauty gyártott. Természetesen nem volt elérhető nemzetközi szállítás a márka honlapján. Egy darabig kacifántosan, de sikerült a Beauty Sale blogon keresztül Edit segítségével beszerezni. Sajnos több, mint egy éve ez az opció sem volt elérhető. Utána próbáltam alternatív utakon hozzá jutni (Amazon, Glambot) de egyik sem volt túl biztató opció. Ma feltévedtem a honlapra, és megdöbbenve észleltem, hogy szállítanak Magyarországra. Gondoltam akkor most végre itt az én időm, rendelek… Erre kiderült, hogy a keresett rúzst már nem forgalmazzák… Ez az én szerencsém. :rofl:

4 Likes

Melyik szín és árnyalat? Lehet szembejön 1x TK-ben valahol. Mostanában nem jutottam el oda, de majd megyek még ha tudok.

1 Likes

Nem hiszem el!
A posta rendszere szerint a csomagjaim a 4. sz. csomagkézbesítő bázison van. Most már csak néhány napot köröz vele a postás, a tökéletes cimzés ellenére sem talál oda, akkor felhívom őket, majd miután már a lábméretem is megadtam, bedobják az értesítőt. :smiley:

5 Likes

Hű, nagyon szépen köszönöm! A Chai, Maple, Toronto, Hot Harissa, Pepper árnyalatok közül jöhet bármelyik!