Nagyon sajnálom én is, hihetetlen mennyire komplikált ez az egész :/.
Aranyosak vagytok, köszönöm az együttérzést ,azt hiszem, túl fogom élni valahogy
Jesszusom! Komolyan, én azt hittem, hogy tőlünk nyugatabbra jobban működnek a dolgok…
Sajnáltam!
Pat mcgrath egyik palettàja 50%- al olcsòbb, 62 helyett 31 €. Valaki esetleg? a sosorry20 kòd is működik
sírva nevetek, a legrosszabb, hogy még tetszik is.
Max ha egyszer valóban megérkeznek a rúzsok, akkor esetleg. Addig semmit…
Ingyenes 2 hónapos szállítás jár hozzá? Mert akkor kell.
Viccen kívül, nagyon szép. A sosorry20 kód mire jó? Nem fogadja el.
Gondolom akkkor bármi másra az oldalon…
Azt hittem más még nem látta, én is feltettem az Akciók topicba. És borzalmas vagyok, de én megrendeltem…
Én is kosárba tettem, tényleg nagyon tetszik, de nem, ma nem… más terveim vannak, majd aztán jöhetnek a paletták.
Feltétlen mutasd majd itt meg.
Ha egyszer megérkezik…
tuti nem lesz vele semmi gond, lement a karácsonyi őrület is
Lányok, nem olyan jó ez a paletta sajnos.
2018 végén vettem magamnak és a tesomnak is, de kevésbé élénkek a színek, mint a képen, inkább sötétek. A tesom 1 szint használ belőle, én az enyémet érintetlenül eladtam. Sajnos meg sem közelíti a Mothership paletták minőségét.
Persze féláron megéri, ha nem lesz ugyanaz a bénázás a szállítással, mint a ruzsokkal.
Megnéztem a swatchokat, nekem sajnos pont ezek a színek a gyengéim…
@noisette, eszembe jutott, hogy írtad, a mini nincs olyan jó minőség, mint a Mothership paletta, ezzel végül le is beszéltem megam róla.
De így képről a színösszeállítás, jaj, nagyon tetszik, ahogy @zalla is írta, nekem is ők a gyengéim…
@zalla @Gloria akkor viszont megéri! :)) Így féláron biztos. Csak ha esetleg a későbbiekben lesz valami jó akció a valamelyik Mothershipre, tudjatok róla. hogy egesz más világ:))
Dec.30.-án rendeltem a lookfantastic-ról és még nem jött meg, nem kértem rá követést, lehet kellett volna! Szerintetek kell már aggódnom?!
Nekem dec. közepére kellett vna megérkeznie egy csomagomnak (szintén követés nélküli), múlt héten írtam nekik, azt mondták, megkezdika nyomozást. Hát, kíváncsi leszek…
Szerintem írj te is az ügyfélszolgálatnak.
Úh, nem semmi. Remélem meg lesz a Tiéd és az Enyém is., a visszaigazoló emailt most kerestem vissza, a szerint dec.31.-én feladták és jan.06. és jan.14. között kellett volna megérkeznie. Egyébként futár cégnek vagy a postának kellene hoznia?