Rendelés külföldről

Tegnap írtam nekik én is.

Èn közben követem a dhl oldalt. Tegnap megsèrplt a csomagolàs, àtcsomagoltàk, ma pedig nem tudtàk kèzbesìteni, mert màs irànyìtòszàm került rà. Felrobbanok, hogy tegnap amikor hìvtam az ügyfèlszolgàlatot, akkor nekem nem adtak ki informàciòt. Holnap megint telefonàlok, hogy rossz a cìm, vagy a chaten gyorsan àtküldöm a szàmlàt. Nem szeretnèm, hogy visszaküldjèk. :face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth::exploding_head:

1 Likes

Most jött egy válasz, hogy ma érkezett Magyarországra a csomag. Megnéztem a DHL oldalt, és elvileg tényleg:

chrome

8 Likes

Jaj de jó, enyém is! Kész csoda, azt hittem sosem jutunk el idáig…

3 Likes

Most néztem meg én is és percre pontosan nekem is ezt írja ki.

Egyébként milyen fura, hogy a jelzések után megindult a csomag. Tegyük hozzá, hogy látszólag!

2 Likes

nekem is, érdekes, hogy páran érdeklődtünk és hirtelen elindult :slight_smile:

2 Likes

Vègre, valamikor csak megèrkezik hozzàtok , el sem hiszem :blush:

1 Likes

Az enyém is megindult!
Eddig parkoltak a csomagok a raktár sötét sarkában?..

2 Likes

Valószínű. Remélem azért nem dobáltak rá több száz kilókat a hetek alatt a kis csomikra és épségben, sértetlenül megkapja mindenki.

1 Likes

nane, hát én zokogok, ez egy komédia:)))) az enyém ugyanott volt ahol a tiétek (Feucht), és ma nekem is megindult, de a dühödt emailemre válaszolva nekem ugye már megindították a visszautalást is, ez azt jelenti, hogy nem vehetem át a csomagot vagy visszafordítják? hát kérem, ez egy érzelmi hullámvasút.

3 Likes

Szerintem ha már elindították a visszautalást, nem fognak foglalkozni azzal, hogy visszavonják. Összességében lehet a végén még jól is jársz a dologgal… :innocent:

3 Likes

Nekem is azt írják, hogy megérkezett Magyarországra. Egy szállítmány lesz ez. :hugs:

2 Likes

Ha egyszer végre kezembe kerül ez a cucc, esküszöm, mást se kenek majd a fejemre, csak ezt, de mindenhova :smiley: már teljesen lemondtam róla :frowning:

6 Likes

Remélhetőleg nem egy lapraszerelt szekrénysor alatt lapultak…

3 Likes

Csajok , felrobbanok. A nagy dhl - nèl közöltèk, hogy mivel rossz az irànyìtòszàm, a központban nem tudjàk a nyilvàntartàsban megvàltoztatni, hogy vègre megèrkezzen. Itt kering a szomszèd kisvàrosban, ès a dhl- es annyira hülye, hogy nem esik le neki hogy ahol èn lakom az Ei… az itt van közvetlenül 3 km- re, nem ő Em…ben pròbàlja kèzbesìteni. Persze az àtcsomagolàs utàn került rà rossz cìm, mert nekem az eredeti jòl van feltüntetve. Tegnap bemagyaràztàk, hogy a feladò cìmezte rosszul, szòval szèpen visszaküldik sikertelen kèzbesìtès cìmmel. :face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth: nagyon nehèz elhinnem. A hermest persze szidjàk, ők kèpesek arra , ha rossz a cìm ès a cìmzett telefonon reklamàl, egyből beìrjàk a központban, sőt, a kèzbesìtőre egyből ràìrnak, hogy mi a helyzet. Ennyi, 2 àrnyalatom van ès annak örülök, de hogy a mai elektronikus modern cuccok mellett ennyire ne legyenek kèpesek, röhejes. Morgolòdàs off. :sparkling_heart:

4 Likes

Jézusom. Szerintem ez a rendelés el van átkozva.:((

1 Likes

Úristen, milyen mocsokság már!!:@

1 Likes

Csondben, fejcsovalva olvastam az eddigi koveteses csomagokat, de ezt mar nem lehet alul mulni! Botranyos a vevoszolgalat rugalmatlansaga, hogy nev es kovetesi szam alapjan nem kepesek utanajarni legalabb a feladonak. Nagyon sajnalom!

1 Likes

Ha van dolog ami gáz, akkor ez az. Sajnálom :frowning:

1 Likes