Rendelés külföldről

@zalla, @lizaliza, meg fog èrkezni, kb farsangra. :stuck_out_tongue_winking_eye::rofl: Dühìtő, tudom, hogy mièrt olyan nehèzkes nekik, nem tudom. Nàlam 4- e òta naponta kiìrja a követès, hogy “ma” kèzbesìtik. 13- a van. Este pedig ismèt:" kèzbesìtès napja ismeretlen". 2 megèrkezett, a többieknek is a nèmet sminkcsopiban. Tènyleg ràjuk fogok telefonàlni, hogy most mi is van.

2 Likes

Hááát…
Ez a cikk talán most ide illik, nem a lapozóba. :frowning:

https://168ora.hu/itthon/posta-battonya-felmondas-kezbesito-munkaero-hiany-kelebia-ongyilkos-180080?fbclid=IwAR2k9jVZFdIAX2orqyoySM-Fgtg4_39fyLfQ5LJC2XHQKfAupfd4Kzqz1LU

Igen, írj nekik fotóval együtt. Az árát kuponként megkapod.

1 Likes

@BlackXentric @kamcs
Köszi, akkor írok nekik! Majd jövök a fejleményekkel! :slight_smile:

1 Likes

Ennek a cikknek az előzményét olvastam, sajnos, ami a kelebiai postás búcsúlevele volt. Végtelen elkeseredésében egyetlen kiutat talált.

Szia! Szerintem mindenképp jelezd, meg csatolj képet, biztos kérnek azt is. Jól be volt csomagolva? Szerintem a presztízs miatt is illene komolyabb kompenzációt adniuk. Nem megy nekik olyan rosszul azért…:slight_smile:

1 Likes

Igen, tripla bubis bombabiztos csomagolást kapott. Szerintem abszolút nem ők tehetnek arról, hogy szállítás közben össze-vissza dobálják a csomagokat, még akkor is, ha rajta van a törékeny jelzés.
Délután elküldtem nekik a reklamációt, pár órára rá már jött is a válasz email a 9 $-os kuponkóddal. Szóval ez gyors volt, áprilisig még lesz egy Colourpop rendelésem, de sajnos akciókkal együtt nem érvényesíthető.

2 Likes

Ez is valami. Tőlem egyszer kértek fotót ahonnan rendeltem, elküldtem és visszautalták az összeget igaz pár eurós dolog volt.

1 Likes

Fotót alapból csatoltam nekik. De gondolom nem vagyok egyedi eset. A visszatérítésért gondolom kicsit a sarkamra kéne álljak, és biztosan megoldható lenne, de inkább azt szeretnék, ha náluk maradna a pénzem, és tőlük vásárolnék, elsőre biztosan mindenkinek kuponkódot küldenek. Nem szándékszom tovább reklamálni, főleg mert tényleg azt érzem, ez nem az ő hibájuk. Ebayen mondjuk más lenne a helyzet. :smiley:

Tudtok olyan oldalt, ahonnan megbízhatóan lehet Tarte termékeket rendelni Magyarországra, a hivatalos honlapjukon kívül? Ooolyan drága a postaköltség :frowning:

Szokott lenni ingyenes szállítás, vagy rendelhetsz a Beautysale blogról, de ott is van postaköltség.
Talán a London Loves Beauty oldalon is van Tarte, de nem vagyok benne biztos.

Köszi a gyors választ!
Alapvetően nincs bajom a szállítási költséggel, de hogy a rendelni kívánt összeg 50%-a… hááát :smiley: A beautysale-n megnéztem, kb ugyanott lennék árban, sőt picit több (olcsóbb a szállítás, de drágább a termék)
A London Loves Beauty oldalon közel kétszer annyiba kerül amit kinéztem, mint a hivatalos oldalon :o
Azt hiszem megpróbálom kivárni az ingyenes szállítást.

Mindenképp várj az ingyen szállításra, kb. 2-3 havonta szokott lenni. Mostanában volt egy, de szerintem hamarosan megint csinálnak. :slight_smile:

1 Likes

Igen, a Tarte-nál sajnos nagyon magas… tényleg érdemes kivárni az ingyenes szállítást.

1 Likes

kb. 3 havonta van free shipping akció, íratkozz fel

Írtam én is a Pat McGrathnak, azt írták vissza, hogy kövessem 17tracken a csomagot, ott látszik, hogy 27-én megérkezett Magyarországra és legyek szíves érdeklődjek a helyi postán. Kénytelen voltam őket felvilágosítani, hogy a tracking is azt mutatja, hogy Németországban van és nem Magyarországon, úgyhogy legyenek szívesek ellenőrizzék már még egyszer. Röhej ez már:(

2 Likes

Ez nagyon durva. Most már örülök, hogy lemaradtam erről az akcióról.

Lassan már tényleg olyan lesz, hogy megjön, aztán azt mondom: na, ez is itt van, de minek. :slight_smile:

1 Likes

Te mikor írtál nekik, mert én tegnap, de még nem jött vissza semmi válasz.

Én is tegnap írtam, nekem sem jött még semmi…

1 Likes