@zalla, @lizaliza, meg fog èrkezni, kb farsangra. Dühìtő, tudom, hogy mièrt olyan nehèzkes nekik, nem tudom. Nàlam 4- e òta naponta kiìrja a követès, hogy “ma” kèzbesìtik. 13- a van. Este pedig ismèt:" kèzbesìtès napja ismeretlen". 2 megèrkezett, a többieknek is a nèmet sminkcsopiban. Tènyleg ràjuk fogok telefonàlni, hogy most mi is van.
Hááát…
Ez a cikk talán most ide illik, nem a lapozóba.
Igen, írj nekik fotóval együtt. Az árát kuponként megkapod.
Ennek a cikknek az előzményét olvastam, sajnos, ami a kelebiai postás búcsúlevele volt. Végtelen elkeseredésében egyetlen kiutat talált.
Szia! Szerintem mindenképp jelezd, meg csatolj képet, biztos kérnek azt is. Jól be volt csomagolva? Szerintem a presztízs miatt is illene komolyabb kompenzációt adniuk. Nem megy nekik olyan rosszul azért…
Igen, tripla bubis bombabiztos csomagolást kapott. Szerintem abszolút nem ők tehetnek arról, hogy szállítás közben össze-vissza dobálják a csomagokat, még akkor is, ha rajta van a törékeny jelzés.
Délután elküldtem nekik a reklamációt, pár órára rá már jött is a válasz email a 9 $-os kuponkóddal. Szóval ez gyors volt, áprilisig még lesz egy Colourpop rendelésem, de sajnos akciókkal együtt nem érvényesíthető.
Ez is valami. Tőlem egyszer kértek fotót ahonnan rendeltem, elküldtem és visszautalták az összeget igaz pár eurós dolog volt.
Fotót alapból csatoltam nekik. De gondolom nem vagyok egyedi eset. A visszatérítésért gondolom kicsit a sarkamra kéne álljak, és biztosan megoldható lenne, de inkább azt szeretnék, ha náluk maradna a pénzem, és tőlük vásárolnék, elsőre biztosan mindenkinek kuponkódot küldenek. Nem szándékszom tovább reklamálni, főleg mert tényleg azt érzem, ez nem az ő hibájuk. Ebayen mondjuk más lenne a helyzet.
Tudtok olyan oldalt, ahonnan megbízhatóan lehet Tarte termékeket rendelni Magyarországra, a hivatalos honlapjukon kívül? Ooolyan drága a postaköltség
Szokott lenni ingyenes szállítás, vagy rendelhetsz a Beautysale blogról, de ott is van postaköltség.
Talán a London Loves Beauty oldalon is van Tarte, de nem vagyok benne biztos.
Köszi a gyors választ!
Alapvetően nincs bajom a szállítási költséggel, de hogy a rendelni kívánt összeg 50%-a… hááát A beautysale-n megnéztem, kb ugyanott lennék árban, sőt picit több (olcsóbb a szállítás, de drágább a termék)
A London Loves Beauty oldalon közel kétszer annyiba kerül amit kinéztem, mint a hivatalos oldalon :o
Azt hiszem megpróbálom kivárni az ingyenes szállítást.
Mindenképp várj az ingyen szállításra, kb. 2-3 havonta szokott lenni. Mostanában volt egy, de szerintem hamarosan megint csinálnak.
Igen, a Tarte-nál sajnos nagyon magas… tényleg érdemes kivárni az ingyenes szállítást.
kb. 3 havonta van free shipping akció, íratkozz fel
Írtam én is a Pat McGrathnak, azt írták vissza, hogy kövessem 17tracken a csomagot, ott látszik, hogy 27-én megérkezett Magyarországra és legyek szíves érdeklődjek a helyi postán. Kénytelen voltam őket felvilágosítani, hogy a tracking is azt mutatja, hogy Németországban van és nem Magyarországon, úgyhogy legyenek szívesek ellenőrizzék már még egyszer. Röhej ez már:(
Ez nagyon durva. Most már örülök, hogy lemaradtam erről az akcióról.
Lassan már tényleg olyan lesz, hogy megjön, aztán azt mondom: na, ez is itt van, de minek.
Te mikor írtál nekik, mert én tegnap, de még nem jött vissza semmi válasz.
Én is tegnap írtam, nekem sem jött még semmi…