Feucht, tehàt nedves . Nekem is minden napra kiìrjàk a kèzbesìtèst 4- e òta. A 3. Duòt vàrom, itt van màr a közelben ès nem hajlandòak vmi okbòl kihozni. Hètfőn fel fogom hìvni a nyomkövetèses ügyfèlszolgàlatot, hogy mi van vàr.
Én azt nem értem, hogy ha van egy csomagszállító autója a postának azt hiszem az MPL-es sötétzöld, akkor miért nem abba rakják bele a csomagokat ahelyett hogy a postás csak bedobálja az értesítéseket? Nem lenne egyszerübb, gyorsabb? Mert nem azért fizet valaki hogy a posotára bemenjen a küldeményért, hanem címre kérte, mint egy levelet. Tudom hogy kevés az ember ott is, de amikor pl. egy pendrive-ért be kell menni ami belefér a postaládába…
Szerintem azért, mert az MPL a külön a csomagszállító része a postának. Amit csomagként adnak fel, azt ők hozzák, az eBay-es, Alis, egyéb rendelt dolgok viszont technikailag nem csomagok, hanem levélküldemények. Az meg, hogy befér-e a postaládába…ez valami új hülyeség, amit tavaly vezettek be. Mondjuk én rengetegszer jártam úgy, amikor még kihozták, hogy a postás belegyömöszölte a csomagom a postaládában, ami bár belefért, de az erőlködéstől a benne levő paletta eltört. Valószínű ilyesmire is rengeteg panaszt kaptak.
Ha megnyitod a dhl trackingjét, jobb oldalon van egy “Delivery by Postal provider” szám, én ez alapján meg tudtam találni a magyar rendszerben is. Nem hiszem, hogy ennél újabbat fog kapni.
Igen de szerintem, nem hiszem hogy akkora túlterhelés lenne hogy ne tudnák ezeket is beletenni. Jó lenne ha valaki elmondaná hogy külföldön hogy zajlik egy ilyen. Ott is sorbanállás az értesítóvel a postán? Nálunk ha valaki van otthon nem mindig jön fel a postás csak bedobja az értesítőt…de ezt sokan ismerjük már. Ha a jó oldalát nézem akkor azt jelenti az értesítés, hogy megjött amit rendeltem. Átvehető. A múltkor egy precíz hölgyet fogtam ki valószínüleg új dolgozó lehetett, kiselőadást tartott arról hogy 2,4 cm-nél nem lehet nagyobb a küldemény ami még levélnek számít. Belefért éppen igaz buborékos borítékban adtam fel egy szemfesték palettát. Meg is érkezett a címzetthez rendben.
Szerintem ha van ismerősöd a postán akkor kérdezd meg tőle, hogy mi a helyzet. Nekem itt vidéken elég bemennem a postára és látom, hogy le vannak terhelve. A postások szintén. Legjobb, ha ezt mindenki tudomásul veszi és eszerint rendel.
Londonban éltem 5 évig, ott a postás sokszor az ajtóban vagy a szomszédban hagyta a csomagot egy értesítővel, én ezt nagyon utáltam. Volt, hogy letagadta a szomszéd a csomagot, hogy ő aztán nem kapott ilyesmit. De előfordult, hogy 5 házzal arrébb került elő a csomagom. Amikor be kellett menni sokszor ott is sokat kellett várni, ez a nem találjuk a csomagot sorry, én meg akadékoskodtam, hogy de nekem kell, keressék még. Meglett rossz helyre rakták, azért nem találta. Javarészt azért megkaptam a dolgaim, de én ezerszer inkább megyek a postára sorban állni mint ez a szomszédba lepasszolás. Ha ismered őket, nem gáz, de amúgy meg… nem kisváros volt hanem London. De alapvetően gyorsabban dolgoztak a postások, gondolom ott nem volt hiány az emberből, mint most itthon. Én azt mondom, más kint. Bár az is tény, ahol lehet kikerülöm a postázást, vagy a GLS-t választom, nagyon szuper futár jár hozzánk
Nálunk előfordult itthon, hogy a postás lerakta csak az ajtó elé vagy felakasztotta a kilincsre a csomagomat. Na akkor nagyon ideges lettem, mert hiába hátsó lakás panelben és jóban vagyunk a szomszédokkal, lehetne akár máshogy is. Futárral is volt már olyan, hogy nem voltam itthon, de telefonon megbeszéltük, hogy berakja egy felmosóvödörbe vagy zacskóba a bejárati ajtó mellett. Nyilván az már az én felelősségem, de mivel egyeztettünk róla, vállalom, míg a postás csak magánakciózott…
Értelek. Akkor ott is van némi hasonlóság a postai kézbesítést illetően. Ha a Te esetedet nézzük, még irigylésre méltó helyzetben vagyok, itthon. Azt hiszem ez tényleg nagyon egyén függő. És valljuk be a postásnak is bele kell férjen a kézbesítés a munkaidejébe, mert eleve úgy adják ki a dolgokat. Van aki a futárcégekre panaszkodik én pl. eddig mindig meg voltam velük elégedve, még fel is hívtak ha gond volt. A legtöbb webshopban pedig csak egyféle rendelés van vagy posta vagy futárcég.
Londonban eltem sok evet, tavaly koltoztunk ki a peremteruletere.
Londonban kertvarosban laktunk es ha csomag jott, siman a szomszedok vettek at ha nem volt otthon senki. Az elmult evekben en voltam a helyi lerakohely, mert tobbnyire otthonrol dolgozom. Mindig megkertem a futart, hogy dobjon be ertesitot es kihangsulyoztam a hazszamom, hova jojjenek atvenni. Nem volt teher esetleg a cimzett utan vinni a csomagot sem. A szallitok tobbnyire ugyanazok az arcok voltak, tehat mindenki ismert es megbizott a masikban.
A postas ha nem tudta kezbesiteni, sokszor az elokertben rejtette el a szajret. Ha alairos csomag jott, azt visszavitte. 5 ev alatt ketszer kellett bemennem atvenni ezeket a kimondottan csomagatado postara a jogositvanyommal (itt nincs szemelyi).
Videken azonnal hazhoz hozzak a csomagot a kozvetlen szomszedaim (ha ok veszik at), amint hazaer valaki.
Amazonos rendelest kovetni lehet, ha kikezbesitettek beazonosithato az atvevo hazszam. (nekik sajat kiszallitoik vannak)
A futarszolgalatok tobbsege mindig kuld sms-t es emailt, hogy melyik nap mely 2 oras ido ablakban varhato a csomag.
A kezbesito postasok pedig angyalok, mindig jokedvuen dolgoznak, pedig hozzank sokszor jon csomag. Sot, siman bedobjak a kisablakon a kuldemenyeket, hogy ne kelljen varniuk. (es minden evben kapunk szemelyesen alairt karacsonyi jokivansagot a postasoktol)
Ha mi adunk fel nagy csomagot, akkor online megveheto a szolgaltatas, es hazhoz jonnek begyujteni azt elore jelzett idopontban. Ha kisebb a kuldemeny, a postan minimalis sorban allassal feladhato, de nehany forgalmas postan automataval is feladhatoak a kuldemenyek.
Kimaradt az, ha a csomagot vamkezelesre fogtak. Ebben az esetben kapok egy levelezolapot a postatol, amin rajta van az ugyirat szama. Ezt online vegig lehet vinni 2 perc alatt, kartyaval vagy PayPallal lehet fizetni es en valaszthatom meg a kiszallitas idopontjat.
Ha pedig visszakuldenek valamit, akkor a futarszolgaltol fuggoen kulonbozo leado pontokon (kisbolt, benzinkut) egy kis sorbanallassal, egy rovid small talkkal es ket csippantassal megoldhato az ugy.
A magyarorszagi elszomorito kalandokhoz kepest aranyeletem van, es nagyra ertekelem hogy a szolgaltato ipar olajozottan mukodik errefele.
A BeautyBay es a Cultbeauty is ket napon belul megerkezik helyben, pedig a normal szallitast kerem mindig. Szomoru olvasni, hogy sokaknak egy honap mire celbaernek ezek a csomagok.
Csak zárójelben, Mordenben voltam London külvárosában egy nyáron egy hetet majdnem, és azt a sok egyforma házat, kertet…Ugyanaz, mindenhol. Ha itt valakit keresnek…
Csakis helikopterrel keresik! (viccesen hangzik, de marhara nem hianyzik a rendorsegi helikopterek hangja. Kb. minden masodik este/ejjel lehetett hallani valahol ‘folottunk’, pedig mi pont jo kornyeken laktunk. De a szomszedos areak…)
Meg én nem valami jó környékeken laktam az kimaradt a beszámolómból. Szóval sokat számít a jó szomszédság Nekünk a slepp kiszolgálás jutott
A legutolsó helyen az egyik srác sokat volt otthon ő átvette a csomikat, hálásak voltunk érte nagyon
Rendeltem a Coastal Scents-től, 22-e óta belföldi szállítás alatt van a tracking szerint (nemzetközi ajánlottként jön). Írtam a postának, kérdezték, hogy ki a feladó, mekkora méretei vannak, milyen a csomagolás, mekkora a súlya, mi a tartalma, megírtam, erre jöttek a 30 napos kivizsgálásukkal. Jól sejtem, hogy erre bizony keresztet vethetek? Vajon a CS visszaadja a pénzem úgy, hogy nem az én hibám, hanem a postáé?
Szerintem ilyenkor jobban jársz, ha a feladónak írsz. Nem tudom milyen szállításra vállalnak garanciát, de általában utána szoktak nézni, és elég korrekten reagálnak. Nekem anno egy Colourpop rendelésem tűnt el (igaz, az nem Magyaroroszágon, hanem még az USA-ban) valamint egy Lookfantastic rendelés nem nem akart megérkezni. Mindkét esetben visszatérítették a befizetett összeget.
A 31-én elakadt Pat McGrath rendeléssel kapcsoltban bárkinél bármilyen fejlemény? Eddig egész türelmes voltam, de lassan már uszállyal is ideért volna Németországból…
Igen, ha az USA-ban akad el, vagy nem tracking-es, akkor nekem is jó tapasztalatok voltak eddig visszatérítés terén, de így, hogy elvileg itt van az országban és a postánál van, hát nem tudom… Nem remélek sok jót
Képzeljétek, megérkezett a Colourpop rendelésem, de az örömöm nem tartott sokáig, amikor kinyitottam a csomagot. A palettában az egyik pan összetört, már a dobozból kivéve is láttam a palettán a darabjait. Szerintetek érdemes jelezni a Colourpopnak? Mire lehet számítani?
Azon gondolkodom, hogy a maradékot megpróbálom kézzel újrapréselni.
Írj nekik, csatold a fotókat, de számíts arra, hogy kezdetben megpróbálják majd kiszúrni a szemed egy kuponkóddal. De ha határozott vagy, akkor azért bele szoktak menni, hogy legalább a sérült termék árát visszatérítsék…
Felhívtam a magyar posta ügyfélszolgálatát. Azt mondták, az ő rendszerükbe még nem került be a csomag, nem vették át a német kézbesítőtől. Kérdeztem, hogy akkor a németeket érdemes-e zaklatni, de azt a választ adta a hölgy, hogy inkább az eredeti feladóval kellene felvenni a kapcsolatot, ő tudja kerestetni a csomagot:(
szóval, én azt hiszem, részemről elengedem ez a dolgot, ha megérkezik megérkezik, ha nem nem, de én nem vagyok hajlandó többet idegeskedni egy 3000 forintos cucc miatt, amit lassan 2 hónapja várok…