A Beauty Bayről milyen szállítással jönnek?
Az én január elsején (igen, jól indítottam az évet ) rendelt cuccom ma megérkezett, igaz, fizettem rá pluszban trackinget. Különösen döbbenetes volt, hogy a posta még KI IS HOZTA!
Hát lehet hogy nagy hiba volt nem megfizetni azt a trackinget, de nyomkövetés nélkül jön
Eddig sosem volt probléma, gondoltam majd most sem lesz, hát nem úgy tűnik…
Basszus… nem kérheted családhoz/baráthoz se, gondolom, csak egyet, a próba kedvéért.
Lehet az lesz… Amúgy eddig semmi probléma nem volt, olyan szépen megjött minden, ez most nagyon gáz Egyedül a Jolse és a Juvia’s cuccok jöttek meg.
Az elveszett Lookfantastic csomagom nekem is tracking nélküli volt, nagyon megbántam. A Beautybayesek anélkül is megjöttek eddig, de ezek után nem merek kísérletezni.
Akkor nem biztos, hogy gáz van, tavaly a karácsony körüli követés nélküli rendelésem pontosan 1 hónap múlva érkezett meg! Mondjuk nekem amúgy is mindig 2 hét volt a követés nélküli szállítás. De én annyit szívok a postával (múltkor, ha nincs rajta követés, visszaküldték volna az Alien palettát), hogy én már inkább kérek rá követést, szerencsére a Beauty Bayen pár euró.
Játszhatnánk olyat, hogy ahányszor az előbb leírtam a követés szót, annyi pohár bort/koktélt, stb. kell meginni mindenkinek.
Totál részeg lenne a társaság.
Köszi, ez biztató! Én is remélem, hogy csak az itthoni postán van kis fejetlenség, aztán szépen elkezdik kihozni a cuccokat…
Nálam decemberben telt be a pohár, amikor szinte nem voltak képesek meg keresni a csomagom a postán , ha rajtuk múlik sosem kapom meg. Én ezek után abbahagytam a postán feladást, csomagátvételt. Most már csak a foxpostot használom :). Sokkal megbízhatóbb és kényelmesebb szerintem. Gondolom a külföldi csomagjaitokat viszont csak a Magyar posta tudja intézni. Én tuti nem bírnám a stresszt.
A belföldi csomagra már gondolkodtam a foxin, de most egyelőre nem tervezek rendelést.
Én november óta tapasztalom, hogy baromi lassan jönnek meg a csomagok (Budapest), de postán vagy arrafelé dolgozó ismerősök is mondták, hogy nagyon kevés az ember, állandó csúszás van. De nem csak bent a postán, hanem a logisztikai központban is. Ráadásul jópár hónapja a külföldről érkező csomagokat nem is hozhatják ki a postások, akkor sem, ha befér a postaládába, mert eleve náluk sincsenek, már csak az értesítővel indulnak el…
Ugyan nem beauty, és nem is külföldi rendelés, de ugyancsak posta mizéria, ha már ennyit szidjuk.
Férjem képregényei az én munkahelyemre jönnek, mert itt mindig van valaki, aki át tudja venni, és nem kell később az értesítővel a világ végére mászkálni, mert éppen nem voltunk otthon (sajnos többször előfordult). Na az egyik cég nagyon lelkesen dec. 20-án gondolta feladni a csomagot. Mi is 20-áig voltunk, de mivel általában 3-4 nap a szállítási idő, még nem is paráztam rajta. Most viszont a posta nagyon lelkes volt, és kétszer is megpróbálta 23-án kiszállítani a csomagot. Ez tök kedves gesztus, ha ajándékról lett volna szó, vagy valami egyéb rendelésről, biztosan értékeltem volna, de így megkaptam az értesítést, január 6-ig vehetem át a postán. Nagyszerű, január 6-án kezdek, majd ebédszünetben kimegyek és átveszem. Na hát az sem volt egyszerű, ráadásul akkora sor állt mindenhol, a belföldi és külföldi rendeléseknél is… Természetesen én is háromszor álltam sorba, mire a negyedik ablaknál jó helyre kerültem.
Szóval ami nem sürgős, azt lelkesen megpróbálják eljuttatni a címzetthez, ami meg fontos lenne, azt egyáltalán nem szállítgatják. Murphy-törvények uralkodnak a postán.
Nekem mindig kiviszik a csomagjaim anyukámhoz. Lehet ez csak Budapesten van úgy ahogy írtad. Tudom milyen kevés emberrel sokat dolgozni, úgyhogy megértem, hogy nem viszik ki. Ha nálunk is ez lenne én nem problémáznék rajta, de legalább erről tájékoztathatnák az embereket.
Ez így van, nálunk sem hozza ki a postás, csak az értesítőt róla. Ebben az a bosszantó, hogy emiatt csúszik egy napot az egész, mert ettől függetlenül nem lehet aznap menni érte a postára, csak másnap.
A postán meg persze millió ember, 30-án több mint fél óra volt, mire végeztem, ráadásul az első 10 percet kinn áltam a posta előtt, mert nem fértek be az emberek…
És nálunk még hagyján, mert reggel 8-kor nyit a posta, akkor el tudok menni érte (habár volt már olyan, hogy reggel 8-kor még nem tudták odaadni a küldeményt, még egyszer vissza kellett menni érte), de pl. a munkahelyemnél 10-tő 6-ig van nyitva, ha nálunk is így lenne, akkor egyszerűen nem tudnék érte menni.
Persze-persze, azért vigyázhatnának jobban is!
Volt 2 db olyan BeautyBay-s csomagom (egy napon rendeltem őket), amikből az egyik 2 hét alatt, a másik pedig több, mint 1 hónap alatt ért ide.
Ez biztató, hátha! Köszi, hogy megosztottad, még nem adom fel a reményt akkor
Szerintem, meg fog érkezni!!!
lányok, szerintetek a Pat Mcgrath csomag állapotával kapcsolatban kit lenne érdemes zaklatni? kezdek nagyon frusztrálttá válni többen is írtátok, hogy nektek is “Feucht” a jelenlegi pozíció, de már benne van a magyar rendszerben, és elvileg a státusza is “Úton van” (2 hete lassan???lehet gyalog hozzák…), ezért lehet érdemes lenne a magyar postától kérdezni?
Én is ezen gondolkodom már pár napja, de még nem kapott magyar csomagszámot, vagy nem is fog?