Rendelés külföldről

Nem értem miért nem lehet vigyázni más cuccára…

Délelőtt néztem meg, az enyém dec. 31. óta nem mozdult. Remény hal meg utoljára…
Nem értem, hogy egy rúzshoz minek kell hozzányúlni, na mindegy.

Melyik árnyalat? Képet lehet kérni, azon elleszek, míg megjön az enyém. :slight_smile:

Bizonyára férfi volt a vámos és még soha nem tekert ki rúzst…

1 Likes

Bármi lehet a rúzsban is… kábszer akár.

“Realness” , valaki már mutatta, semmi újjal nem szolgálhatok.
Az iherb viszont 6 nap alatt eljuttatta a dobozát (koreai minitermékek, L-Lysin (Ausztriában drágább) és D3, mert vámpírműszakban dolgozom 2 hónapja).

2 Likes

Nekem is az lesz az egyik, a másik a Valetta. Már várom.

oké, persze :slight_smile:
de mennyire életszerű, hogy egy rúzsnyi mennyiségben küldi valaki :slight_smile:

1 Likes

Vannak fura dolgok, előfordulhat szerintem még az is. Én a bélyegről se gondolnám pl., hogy nem csak a borítékra lehet rányalni.
Ezen én nem akadok ki, mert a vámosok is csak a dolgukat végzik, ezért ha tehetem, inkább kikerülöm a külföldről (eu-n kívüli) rendelést.

1 Likes

Az európai rendeléseket is felbontják. Nem mindent, de sokat.

1 Likes

Anno, mikor még a szoftvereket dobozban, CD-n, dokumentációval küldték, azokat is felnyitották. Pedig ott volt rajta a doboz lezáró matricán, hogy a doboz kinyitása azt jelenti, hogy a vevő elfogadja a felhasználási feltételeket. :smiley: :woman_shrugging:

2 Likes

Nekem a vallettàt töröltèk, mivel elfogyott. Remèlem, neked tetszeni fog. Majd swatcholsz egyet nekünk? Vagy akär feltève is. Nekem nem nyitottàk fel, csak a tarte rendelèsemet, de nem is làtszott , vigyàztak, csak a ragasztòròl tudtam meg, arra van rànyomtatva, hogy vàm kinyitotta ès ùjra leragasztottàk. Az anyag, amivel kibèleltèk a csomagot, èn azon aladtam ki, csajok, emlèkeztek a kazettàs magnòs kazettàra, vagy videòkazetta szalagjàra? Olyan cuccot vagdostak cikcakkosra, ès azt raktàk bele papìr vagy bubis zacsi helyett. Tapad mindenhez a kezemhez is remèlem környezetbaràt termèk. Vagy sima műanyag?okè, közben realizàltam, hogy @Montelino- nak nyitottàk ki, te mèg csak vàrod . :see_no_evil:

1 Likes

Én is ma néztem, dec.31 óta az enyém sem mozdult, ezt betudtam az ünnepeknek, az új év köszöntésének, de már kissé kezd bosszantani, lehet, hogy jövő héten sem kapjuk meg?!

Én is azt hittem, hogy esetleg túl sok szállítmány halmozódott fel Feuchtban (az enyém ott van), de a Beauty Bay csomag 1 nap alatt tovább jött onnan, és ma meg is érkezett, pedig azt már idén rendeltem.

Hát bontsák. Ez ellen sajnos nem lehet mit tenni…
Az sokkal jobban bánt, hogy egyszer láttam egy videoban, hogy a futárszolgálatok alkalmazottai hogyan dobálják, rugdalják, tapossák a csomagokat.

1 Likes

Nekem is ott van, ahol a Tiéd, jó lenne, ha már mozdulna. Egy másik webshopos 2019-es, USA-ból induló csomagom is a németeken keresztül jött, az csak 3 napot volt náluk, azt nagyon gyorsan megkaptam, csodálkoztam is.

Jaj, azt nem is akarom látni.
Egyébként mostanában tök jó tapasztalataim voltak, pl. 1 rendelést visszaküldtem Olaszországba (cipő, fél számmal kisebbet rendeltem, okosan) ups ingyen vitte el, már a számlámon a pénz. A másik, átvettem a csomagomat, kifizettem és amikor kinyitottam láttam, hogy nem az én rendelésem. Persze a futár már nem volt ott. Felvettem velük a kapcsolatot (Mango) kérték, hogy postázzam vissza, ma már annak az árát is visszakaptam. Kb. karácsony előtt vettem át őket.
Gondolkoztam ezen a vámos dolgon amit @Montelino írt. Arra jutottam, hogy ha nem ilyen akciós áron veszem, szálllítást fizetek és ajándékba szánom, biztosan nem lennék boldog, ha meglátnám, hogy sérült. Ez a dolguk, de azé’ na… :frowning:

1 Likes

Én ma már nagyon ki vagyok akadva a postán, mert szerintem ők a ludasak.
December elsején rendeltem egy könyvet a Bookdepositoryról, nem jött meg, újra kellett küldetnem.
A LimeCrime-ot is újra kellett küldetnem, mert az sem jött meg december eleje óta.
BeautyBay-ről rendem TO cuccokat dec. 16-án, nincs még itt. Az ABH palettát megrendeltém még dec. 26-án BeautyBay-ről, szintén nincs még itt. Coastal Scents csomagom a nyomkövető szerint dec. 22-e óta belföldi szállítás alatt van valamerre. Vajon hol jár? A Pat McGrath-ot már nem is mondom, mert az meg ugye valahol dekkol… Nem tudom hogy lehetek ennyire szerencsétlen :frowning:

2 Likes

Mind egy címre megy (pl. munkahelyed)? Kipróbálhatod egyszer, hogy az egyik csomagot otthonra kéred, és ha az megjön (akár csak úgy, hogy az értesítővel elbattyogsz a postára átvenni), akkor tuti, hogy a másik kézbesítő a ludas. Nem tudom, hogy lehet-e panaszt tenni valahogy, de ez baromi frusztráló.

Igen, mind a munkahelyemre jön… Karácsony előtt volt egy nap, hogy senkinek a csomagját nem hozták ki, helyette hoztak 30 db értesítőt. Battyoghattam be a postára a 10x10-es kis Alis csomagomért.
Sajnos nem fogom tudni itthonra kérni, mert lehetetlen a posta nyitvatartása, 9-kor nyit és 4-kor zár. Én meg cserébe 60 km-re lakom a munkahelyemtől… :smiley:

1 Likes