Én rendeltem már regisztációval, de telefonról nem fogadta el a reget, csak asztali gépről.
Tényleg, Edina, Te is, most már emlékszem… sajnos nekem asztali gépről se akarja elfogadni.
Esetleg próbáld a telefonszám formátumot máshogy beírni, vagy a születési dátum formátumával lehet még gond a regisztrációknál.
De most nézem, hogy ezen az oldalon ezek adottak, nem is lehet elrontani, így nem tudom mi lehet a gond.
Na, nagy nehezen sikerült, a város nevét nem a felajánlott lehetőségből választottam ki, az volt a baj. Köszi szépen!
Nekem meg a nevemet nem akarta elfogadni
Ebbe a topikba tudom a dögleszes kálváriámat beletuszkolni.
Mivel a Douglas oldalán a két ünnep között még mindig ott volt az IsaDora aranyecset (a cikkszáma is eltért a feketétől), ezért újra írtam nekik, hogy akkor cseréljék már ki aranyra a feketét. Az újévben kaptam tőlük írásban választ (mert megírtam nekik azt is, hogy ne telefonon hívogassanak, hanem írásban tájékoztassanak), hogy annak ellenére, hogy árulják a honlapon, nem tudnak vele szolgálni. Összehadováltak nekem minden technikai magyarázatot, hogy ez hogyan történhetett meg, valamint, hogy ki, mikor, és hogyan volt náluk szabadságon, ezért nem tudták az ecsetet levenni, ami csak január 6-án !!! történt meg. Szóval úgy kb. december 12-től január 6-ig úgy árulták az oldalukon, hogy nem tudtak vele szolgálni. Ez az én szememben simán a vásárló félrevezetése. Ráadásul még egy elnézéskérés se volt a levelükben.
Nagyon nagy csalódás volt ez a számomra a Douglas-tól. Sajnos, kiváltságos helyzetben vannak az országban az árukészletüket illetően. Nehéz lenne őket bojkottálnom.
Én legalább egy éve nem vásároltam tőlük és akkoris az az egy alkalom volt. Online rendeltem és két hét alatt ért ide a csomag. Nekem annyira nem imponál a kínálatuk szerencsére. Az oldalukra rálépve is ideges leszek annyira amatőr az egész. Amíg nálunk nincs üzletük addig engem nem csábít.
Az pedig amit leírtál felháborító. Kíváncsi lennék hányan jártak úgy ahogy te.
Sajnos én szeretem őket. Sokszor, és sok akciójuk van, 10ezer fölött ingyenes a szállítás a klubtagoknak, mindig küldenek mintát, vagy ajándékot, illetve időközönként kapok hűségcsekkeket, amiket a boltokban le lehet vásárolni.
Ha a Colourpop rendelésem állapota a következő, akkor vajon átment a vámon?
Sajnos nem emlékszem, hogy a korábbi rendelésemnél milyen állapotok voltak, de mivel most 35 $ értékben rendeltem, igencsak izgulok, hogy mit kell a vámmal csinálni majd. Lehet, hogy nem is kell?
A Magyar Posta weboldalán nem próbáltál meg rákeresni a követési számra? Ha jól emlékszem, a postával jön.
A posta oldalán nézd meg inkább, ott magyarul írja és pontosabb. Összegtől függetlenül bekérhetik a papírokat, de fizetned nem kell majd.
Eszembe sem jutott volna, hogy a postán keressek rá. Valamiért azt gondoltam, hogy a posta másik kódot tesz majd rá és nem fogom tudni követni.
Ezek szerint még a nemzetközi kicserélőben van. Akkor még bármi lehet, ugye?
@BlackXentric köszi, azt tudom, hogy kb. 40 $-ig nem kell fizetnem, de mivel még nem volt a vámmal dolgom, izgulok. Az ismeretlen félelme.
Ebből még bármi lehet. Nem kell tőle félni. Ki kell tölteni az adatlapot, meg néhány screenshot és kész.
Igen, ez még akármi lehet.
Ha vámkezelik (nem feltétlenül), akkor küldenek róla értesítést. Levélben. De ha nézegeted a nyomkövetést, és megjelenik, hogy “A címzett értesítése a vámkezelési folyamat megkezdéséről” akkor akár küldheted is a letöltött megbízást, és a doksikat, meg azt a kiskapus nyilatkozatot is.
Amíg nem jelenik meg, addig ne küld el, mert akár át is csúszhat.
Nekem három eu-n kívűli csomagom jött a black fridayos rendeléskor, ebből a Melthez (ők ráírták, hogy 35 USD az értéke) és a Jolséhoz (ők 5 dollárt írtak rá) kértek be papírokat, a Yesstyle viszont simán átjött (ők 19,95 euró értéket írtak a csomagra - egyébként 32 dollár volt).
Szóval bármi lehet…
Köszönöm.
Már kezdem kiismerni magam a posta kódrendszerében, ami a nyomkövetésen megjelenik. Na nem azért, mert annyit rendelek, hanem mert mindig szivatnak.
Az az 5 dollár feltűnően kevés, szerintem azért szedték ki. Nem is értem miért nem írják rá rendesen, hogy mennyi az értéke.
Szerintem ez a leírás segít, érthetően leírva a rendszer működése.
Nekem 1x volt ilyen NAV sztorim, e-mailt írtam, csatoltam a megrendelésről az e-mailt, semmi extra, nem kellett fizetnem semmit.
Ma megérkezett az a Pat McGrath rúzs amit rendeltem. Dec. 3 óta (elvileg akkor adták fel) hosszú idő eltelt, én arról az oldalról többet nem rendelek. A vámosok felnyitották a dobozt (a belső papírja az oldalára lett ragasztva), a rúzst is, látom az oldalán, hogy kitolták és véletlen hozzáértek az oldalához. Nyilván bombának nézték… .