Rendelés külföldről

Óh igen úszni akarok az ABH palettákban :smiley: Jeffree-ig még el se jutottam, pedig szeretném kipróbálni az ő cuccait is, de még égek az ABH lázban :smiley: Imádom! Jackie is annyira wow, igazad volt valóban odaleszek érte, csodás színek, igényes csomagolás, abszolút megérte :slight_smile: Én csak úgy elnézegetem a készletem, megcsodálom az összeset, körömlakkokat is, csak jó érzés, hogy itt vannak, még ha nem is mindennap tudok sminkelni. GeroginaH-val még nem találkoztam, ellenben Quebec-kel igen, ő is nagyon aranyos volt :slight_smile: Sejtettem, hogy Kriszti is hivatásos eladó, engem nem zavar, szívesebben veszek tőle személyesen mint netről rendelni. Tudom hülyeség, de egyszerűen csak parázok, hogy összetörik, vagy meg sem érkezik. Inkább megveszem itthon egy megbízható eladótól. Meg én főleg KP-ban tudok fizetni így sok online dolog kiesik. Mondjuk ez nem biztos hogy baj :grin::sweat_smile: Jövőre kinéztem tőle a Riviérát, nyáron tök bántam, hogy nem vettem meg, hátha megvár még amíg anyagilag összevakarom magam :laughing: Gondolkodtam, hogyha lemaradnék a Rivieráról, és összetalicskáztam a pénzt, megkérdem nem rendelné-e meg azt is, ha éppen olyan oldalakon jár és nem okoz neki extra köröket.

1 Likes

Érdekes amúgy, mert nekem is bekattant ez, hogy palettát kombinálni nem jó, bár én egyazon márka palettáit sem szeretem, de hogy miért… Nincs rá racionális magyarázat :smiley:
Amúgy én is gondolkoztam az eredetin, de előbb a Light Nude-ot szeretném megvenni, hogy megnézzem milyen a Huda minőség :smiley:

1 Likes

Erzsit én is kedvelem, vettem már tőle sok jó cuccot :slight_smile:

1 Likes

Nem baj, Jeffree megvár, jobb kiélvezni a meglévő készletet (nem ártana néha megfogadni a saját tanácsaimat).
Nem hülyeség, én nagy nethuszár vagyok, de néha annyira kényelmes tőlük venni, 2 napon belül a kezemben van a cucc, totál sértetlenül, nem kell rettegni, hogy a posta eltünteti vagy összetörik a szállítás során.

3 Likes

MAC Liptensity kétezer Ft-ért? Ide az összessel nekem!:slight_smile: Erzsi már olyan, mint egy hivatásos díler, jóformán mindennap a Blahán szobrozik.

4 Likes

Amíg Angliában éltem én is állandóan rendelgettem, persze akkor még nem tudtam mennyire szeretem a sminkeket és képes vagyok használni is :smiley: De ott jóval megbízhatóbb volt az ilyen online randalírozás. Javarészt az akadályoz meg, hogy KP-m van meg nyomi bankkártyám, külföldi vásárláshoz kellene egy dombornyomott szóval áh egyelőre jó ez így :smiley: Egy kis korlát nem biztos hogy árt nekem, én is elég állat tudok néha lenni ha rákapok valamire… és hát mindennek ellenállok kivéve a kísértésnek :grin:
Igen amúgy én is ezt szeretem a személyes átvételben, tök kényelmes pikk-pakk és máris ölelgethetem otthon a szépségeket. :blush: Nagyon olcsón adja a MAC cuccokat tőle vettem én is a szemhéjpúdert, azért az árért bőven megérte!

Nekem sincs dombornyomott kártyám, simán lehet fizetni az elektronikus kártyákkal is, manapság már nincs igazán előnye a mezei felhasználóknak. Ha pedig regisztrálsz PayPalra (legtöbb helyen lehet PayPalon keresztül fizetni), akkor pláne mindegy, és sokkal biztonságosabb, mert nem kell megadnod a bankkártya adataid az eladó webshopnak.
https://bank360.hu/blog/dombornyomott-bankkartya

Hát igen, nekem is nagyon megy az online vásárlás, csak az utána következő agyhalál ne lenne a Postával… :pensive:

2 Likes

A Desert Dusk nekem nagyon jó tartós és szép a szememen, mégis viszonylag ritkán használtam, mert nem volt mivel kombinálnom. Na de majd most! :smiley:

2 Likes

Igeeen, MACen kívül vettem már tőle Clinique rúzst is egy ezresért, az is szuper :smiley:

2 Likes

Na, akkor majd kérjük szépen a sminkeket a mit használtam topikba, biztos szuperek lesznek :blush:

2 Likes

De jó ezt is tudni, köszönöm az infot! Egyelőre jó a KP, meg majd időnként becsatlakozom barátnős rendelésbe, de ha jól láttam itt fórumon is van ilyen becsatlakozós topic? Az is szuper lehet :slight_smile:

Igen szerintem ideje kiélvezni a zsákmányokat, a körömlakkokkal totál le tudtam állni, jól elvagyok azzal a majd 100 db-al ami van :smiley: Párom már kinevetett, hogy kiköltöztettem a polcra mert nem fért el a szekrényben :smiley: Várom a nyarat is a színesebb sminkek miatt, azért való igaz télen nem kíván rá úgy az ember… hiányoznak is a papagáj színek. Örülök, hogy a Jackie paletta is ilyen színes, de más, mint egy nyári színösszeállítás, most szerintem tökéletes lesz.

1 Likes

A Huda Mercury Retrograde nekem is meglesz januárban. Meg a Huda Light Nude és a Natasha Denona Sunrise paletta :see_no_evil: tudom, tudom nem vagyok százas :crazy_face:

1 Likes

Ja, és én is zsibiről az egyik kedvenc eladómtól. Ráadásul privátban olyan jókat beszélgetünk emailben sminkekről :grinning: imádom ezeket az eszmecseréket.

A körömlakkmánia hálistennek nálam is alábbhagyott, megszámoltam, 80 db van nyomdalakkokkal együtt, és nincs ingerenciám újakat venni, nem mozgatnak meg, úgy érzem, a színek 95%-át már láttam és meg is van. Plusz nincs időm festegetni…
A sminkcuccok nálam is költöztek, a kazán alatti fürdőszobapolcról a vendégszobába a kiszanált tévéasztalra, piperéket tárolni pont jó.:slight_smile:

2 Likes

Na éppen most vettem egy újat :crazy_face: Ilyenem tényleg nincs :smiley: Holo rózsaszín lakk, tavaszra nyárra annyira szép lesz. Amúgy is nézegettem a nailland.hu bűntanya oldalát, aztán sokkal olcsóbban találtam hasonlót a zsibin. :sweat_smile:
Bent a szobában jobb helyük van a sminkeknek is én a szekrényben csináltam nekik helyet, kaptak külön kis tartót, napfénytől védve, hűvös helyen vannak most. :slight_smile: Csak az embernek van ez a beidegződése, hogy a sminkek a fürdőben vannak. Mondjuk néhány dolog ott maradt, amit gyakran használok. Kéne még abban a szekrényben szanálni… :smiley:

1 Likes

A Tarte rendelések hány nap alatt szoktak Mo.-ra érni, a posta szokta kihozni a csomagot?

A nyár végén rendeltem, kb. 2 hét alatt ért ide, DHL hozta.

Értem, köszi a gyors választ!

Ti tudtatok regisztrálni a makeup.hu-ra, vagy regisztráció nélkül rendeltetek?
@Gloria -ra, @Kokapu -ra emlékszem, hogy írták, rendeltek onnan…