Ügyes!
Dehogy beteges, jól tetted, hogy lecsaptál az akcióra! @whitemerci tényleg kedvet csinált ehhez a palettához, szuper kommentet írt, azóta is csak hálálkodom érte
Én is remélem mihamarabb kézbe veheted
@macooka nekem is ez az első ABH-m Ha jól értem te is Carlit vetted meg? Szerintem jó döntés volt
Szuper formulája van épp csak beleérintem az ecsetet és szedi fel a pigmentet. A metálosokat ujjal vittem fel, nagyon oda vagyok az ABH minőségéért
Azóta sikerült megszerezni a Jackie Aina palettát is még nem volt alkalmam kipróbálni, de azok a színek
szuper ajánlás volt @Amadea -tól is
(Most már hivatalosan is földönfutó lettem
)
Igen, nekem is a Carli lett a befutó végül lamentáltam még egy kicsit a Norvinán, de én is a kommentetek alapján döntöttem
Ha ez meggyőz, akkor az lesz a következő
vagy a Jackie
Jaj de kíváncsi vagyok, hogy tetszik majd én odavagyok érte, hiába a sok rage a YT-n mennyire uncsi paletta nem az egyáltalán! Fehér bőrön is látszanak a színek nekem abszolút szerelem Majd meséljetek
Teszek fel holnap fotót Jackieről élőben sokkal szebb, mint minden
Ha nem lennék most csóró lehet levadásznám a Rivierát is, nyárra tökéletes lenne
Én is gondolkodtam rajta, de végül a Huda Mercury Retrograde lesz.
Uhh, igen az nagyon szuper palettának tűnik Én ennek a palettának a dupe-ját rendeltem meg, mert bár vannak azért különbségek, de az is megtetszett és jókat mondtak róla. Lehet, hogy nem szép dolog, de ez volt a budget megoldás
Engem az győzött meg, hogy számomra használható mattok vannak benne és olyan csillogósok, amik más palettáimban nincsenek meg remélem jól muzsikál majd
Te mázlista
Mi a dupe-ja amúgy? A pénz miatt ne szabadkozz szerintem érthető, azért valóban megkérik az árát ezeknek a palettáknak is. Jó darabig biztosan én se veszek semmit Remélem sok örömöd lesz majd benne én úgy érzem megérte az árát, sokat filóztam rajta, de nem hagyott nyugodni amíg haza nem jött velem
Ha megérkezik megmutatod nekünk is?
Amely találka még mélyebbre taszított minket a beauty poklába.
Jó kis találka lehetett Bár ez a vírus neten is fertőz
A Beauty Glazed Mysterious Palette a Hudának a dupe-ja. Kínai márka, de az a tapasztalatom, hogy jó minőségűek a cuccaik. Na meg nem összekeverendőek a replikákat gyártó cégekkel.
A beautyőrület rendkívül virulens jelenség, terjed levegőben, árammal, gondolattal, cseppfertőzéssel, ellenszer nincs!
Biztos sokan hülyének néztek minket, ahogy egymás kézfejét nézegettük mindenféle szögből (avagy milyen színű a valóságban pl. a KVD Mother rúzs), majd a palettákba tapicskoltunk és a festékek állagát elemeztük. Elment mögöttünk egy néni és csóválta a fejét, hogy “Ilyen sokat vásárolni…” Lehet, hogy általában a tömegre értette, de az előttünk tornyosuló halomra gondolva… Pedig fogalma sincs, milyen kemény munka volt mindezt megszerezni!
Nincs azzal gond, csak én mióta láttam az eredetit, tudom, hogy előbb-utóbb úgyis megvettem volna a Hudát. Ráadásul megvan a Desert Dusk is, szerintem klasszul lehet majd kombinálni a kettőt.
Különböző márkák palettáit nem szeretem kombinálni, de egyazon márkák palettáit meg nagyon.
@Alsace persze, amúgy zsibiről vettem, jövő héten megyek érte (új, bontatlan, megbízható eladótól).
Ugyan, a bevásárlóközpont forgatagában mi voltunk a béke kicsiny szigete!
@macooka megnéztem amúgy a dupe is jól néz ki főleg a metálosok, a többinek nem olyan tuti a fedése de lehet amúgy meg élőben jól teljesít
@Amadea Haha jól megfogalmaztad Ez az új “drogozás” ami max csak a pénztárcád teszi tönkre
A néni meg csak irigykedett mert amikor fiatal volt még nem volt ennyi levadászni való csoda, de lehet ha kifestettétek volna megváltozott volna a véleménye
@Kokapu Hmm csak nem Kriszti az? Tündéri az a csajszi, én már 3x vettem tőle, az ABH paletták is tőle vannak, szerintem nem utoljára vettem tőle.
Mindig minden rendben volt, egy ujjlenyomat sem volt a palettákon. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a véleményed a palettáról
Én is nézegettem, de már várt rám Jackie
De azt nagyon tönkreteszi! Nos, bizonyos értelemben, bizonyos embereknek tényleg klinikai esetek vagyunk, de… de ki nem sz*rja le.
Aki egyszer próbált egy ABH palettát (és tetszett neki), az persze, hogy minél többet akar belőle, lehetőleg annyit, hogy fürödhessen benne, ugye?
Krisztit én is kedvelem, a másik favoritom GeorgianaH, ma is összefutottunk egy kis bűnözésre. De Csobán Gyöngyi, Erzsi (Quebec) is nagyon jó fejek, én egyáltalán nem bánom, hogy vannak a zsibin “hivatásos” eladók.
Igen, Kriszti! Én is vettem már tőle több dolgot.