Rendelés külföldről

Ügyes! :clap::clap::clap: :laughing:

Dehogy beteges, jól tetted, hogy lecsaptál az akcióra! :blush: @whitemerci tényleg kedvet csinált ehhez a palettához, szuper kommentet írt, azóta is csak hálálkodom érte :smiling_face_with_three_hearts: Én is remélem mihamarabb kézbe veheted :slight_smile:

@macooka nekem is ez az első ABH-m :slight_smile: Ha jól értem te is Carlit vetted meg? Szerintem jó döntés volt :slight_smile: Szuper formulája van épp csak beleérintem az ecsetet és szedi fel a pigmentet. A metálosokat ujjal vittem fel, nagyon oda vagyok az ABH minőségéért :heart_eyes:
Azóta sikerült megszerezni a Jackie Aina palettát is :heartbeat: még nem volt alkalmam kipróbálni, de azok a színek :heart_eyes: szuper ajánlás volt @Amadea -tól is :heart_eyes: (Most már hivatalosan is földönfutó lettem :smiley: )

5 Likes

Igen, nekem is a Carli lett a befutó végül :smiley: lamentáltam még egy kicsit a Norvinán, de én is a kommentetek alapján döntöttem :smiley: Ha ez meggyőz, akkor az lesz a következő :smiley: vagy a Jackie :see_no_evil:

1 Likes

Jaj de kíváncsi vagyok, hogy tetszik majd én odavagyok érte, hiába a sok rage a YT-n mennyire uncsi paletta nem az egyáltalán! Fehér bőrön is látszanak a színek nekem abszolút szerelem :heartpulse: Majd meséljetek :heart_eyes: Teszek fel holnap fotót Jackieről élőben sokkal szebb, mint minden :star_struck: Ha nem lennék most csóró lehet levadásznám a Rivierát is, nyárra tökéletes lenne :smile::beach_umbrella:

1 Likes

Én is gondolkodtam rajta, de végül a Huda Mercury Retrograde lesz. :slightly_smiling_face:

5 Likes

Uhh, igen az nagyon szuper palettának tűnik :star_struck: Én ennek a palettának a dupe-ját rendeltem meg, mert bár vannak azért különbségek, de az is megtetszett és jókat mondtak róla. Lehet, hogy nem szép dolog, de ez volt a budget megoldás :smiley:

3 Likes

Engem az győzött meg, hogy számomra használható mattok vannak benne és olyan csillogósok, amik más palettáimban nincsenek meg :slight_smile: remélem jól muzsikál majd :smiley:

1 Likes

Engem az győzött meg, hogy @Amadea elhozta a paletta partynkra. :smiley:

4 Likes

Te mázlista :smiley:

1 Likes

Mi a dupe-ja amúgy? A pénz miatt ne szabadkozz szerintem érthető, azért valóban megkérik az árát ezeknek a palettáknak is. Jó darabig biztosan én se veszek semmit :smiley::sweat_smile: Remélem sok örömöd lesz majd benne én úgy érzem megérte az árát, sokat filóztam rajta, de nem hagyott nyugodni amíg haza nem jött velem :smiley:

Ha megérkezik megmutatod nekünk is? :star_struck:

1 Likes

Amely találka még mélyebbre taszított minket a beauty poklába.:smiley:

3 Likes

Jó kis találka lehetett :smiley: Bár ez a vírus neten is fertőz :stuck_out_tongue:

A Beauty Glazed Mysterious Palette a Hudának a dupe-ja. Kínai márka, de az a tapasztalatom, hogy jó minőségűek a cuccaik. Na meg nem összekeverendőek a replikákat gyártó cégekkel.

1 Likes

A beautyőrület rendkívül virulens jelenség, terjed levegőben, árammal, gondolattal, cseppfertőzéssel, ellenszer nincs!
Biztos sokan hülyének néztek minket, ahogy egymás kézfejét nézegettük mindenféle szögből (avagy milyen színű a valóságban pl. a KVD Mother rúzs), majd a palettákba tapicskoltunk és a festékek állagát elemeztük. Elment mögöttünk egy néni és csóválta a fejét, hogy “Ilyen sokat vásárolni…” Lehet, hogy általában a tömegre értette, de az előttünk tornyosuló halomra gondolva… Pedig fogalma sincs, milyen kemény munka volt mindezt megszerezni!:smiley:

3 Likes

Nincs azzal gond, csak én mióta láttam az eredetit, tudom, hogy előbb-utóbb úgyis megvettem volna a Hudát. Ráadásul megvan a Desert Dusk is, szerintem klasszul lehet majd kombinálni a kettőt.
Különböző márkák palettáit nem szeretem kombinálni, de egyazon márkák palettáit meg nagyon. :woman_shrugging::smiley:

@Alsace persze, amúgy zsibiről vettem, jövő héten megyek érte (új, bontatlan, megbízható eladótól).

Ugyan, a bevásárlóközpont forgatagában mi voltunk a béke kicsiny szigete! :blush:

1 Likes

@macooka megnéztem amúgy a dupe is jól néz ki főleg a metálosok, a többinek nem olyan tuti a fedése de lehet amúgy meg élőben jól teljesít :slight_smile:

@Amadea Haha jól megfogalmaztad :smiley: Ez az új “drogozás” ami max csak a pénztárcád teszi tönkre :smiley: A néni meg csak irigykedett mert amikor fiatal volt még nem volt ennyi levadászni való csoda, de lehet ha kifestettétek volna megváltozott volna a véleménye :laughing:

@Kokapu Hmm csak nem Kriszti az? :blush: Tündéri az a csajszi, én már 3x vettem tőle, az ABH paletták is tőle vannak, szerintem nem utoljára vettem tőle. :slight_smile: Mindig minden rendben volt, egy ujjlenyomat sem volt a palettákon. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a véleményed a palettáról :relaxed: Én is nézegettem, de már várt rám Jackie :innocent:

5 Likes

De azt nagyon tönkreteszi!:smiley: Nos, bizonyos értelemben, bizonyos embereknek tényleg klinikai esetek vagyunk, de… de ki nem sz*rja le.:smiley: Aki egyszer próbált egy ABH palettát (és tetszett neki), az persze, hogy minél többet akar belőle, lehetőleg annyit, hogy fürödhessen benne, ugye?:smiley:
Krisztit én is kedvelem, a másik favoritom GeorgianaH, ma is összefutottunk egy kis bűnözésre. De Csobán Gyöngyi, Erzsi (Quebec) is nagyon jó fejek, én egyáltalán nem bánom, hogy vannak a zsibin “hivatásos” eladók.

1 Likes

Igen, Kriszti! Én is vettem már tőle több dolgot.

1 Likes