Rendelés külföldről

Én azt szoktam, hogy egy külön mappába elhúzom a vásárlós leveleket, és ha megjön egy csomag, törlöm őket.
Akartam kérdezni, hogy a Molyon te jelöltél-e be, de a Bookdepós rendelés alapjan igen.:smiley:

3 Likes

Nekem még van a Melt, YesStyle (ez is elvileg 9-e óta az országban van, de nem tudok róla semmit), P. Louise, Jolse és a Pat Mcgrath (ez elvileg két csomag, mert két rendelésben adtam le).
Egyébként most csináltam nekik egy kis táblázatot, és ott jelölöm, ami már megvan.
Eddig csak a Deciem, MoYou és Marionnaud (ez persze belföldi volt) rendeléseket vettem át.

2 Likes

táblázatot :laughing:
én felírtam egy post-itre, munkahelyen az asztalomra ragasztottam, de már csak a Pathra várok

1 Likes

Igen, én voltam, remélem nem baj :smiley:

Összesítettem azt is, hogy mennyit spóroltam. :wink::joy:

3 Likes

Dehogy, csak néha meglepődöm, milyen kicsi tud lenni az internet.:slight_smile:

1 Likes

nem rossz ötlet

Nekem erre van egy egymondatos válaszom, de nem engedi a jómodorom, hogy leírjam ide :speak_no_evil:.

1 Likes

Én is mindig félek, hogy valami kimegy a fejemből és észre sem veszem (vagy túl későn), hogy valami gond van. Két megoldásom van rá: egyrészről Gmailben mindig megcsillagozom a rendeléshez kapcsolódó üzeneteket (nálam narancssárga a rendelések címkéje, így narancssárga csillagot kapnak). Amikor megkapom a megerősítést, akkor azt csillagozom, amikor valami változás van és új üzenetet kapok, akkor azt csillagozom meg és az előzőről leszedem a csillagot, így mindig a legaktuálisabb üzenet van a csillagozottak között. De ez önmagában nem elég, mert több e-mail címem is van :smiley: A Trellót használom tervezőnek, ott van egy kártyám ‘Csomagok’ címmel, minden rendelés után hozzáadom az aktuálisat, felírom, hogy honnan rendeltem, kell-e fizetni átvételkor, ha igen, mennyit, illetve hogy futárszolgálattal vagy csomagpontra jön. Ha valamit átvettem, kipipálom. Muszáj így csinálnom, különösen így karácsony előtt, különben mindent elfelejtenék :smiley:

3 Likes

Nekem is valahogy így kellett volna :smiley: A Gmail-es csillagozgatást használom én is, de nem valami bombabiztos úgy érzem… :smiley: Főleg, hogy sima csillagocskát kap csak :slight_smile:

Pedig nagyon kíváncsi lennék rá! :smiley:

1 Likes

Nem szeretném, ha hamar megöregednél! :wink:

1 Likes

Tudom nem most volt már téma (le vagyok maradva) Megnéztem ezt az oldalt és rengeteg márka kapható náluk. Van pl. Fenty is. Szerintetek eredeti lehet?

1 Likes

Aki rendelt, mindenki elégedett volt velük. Jól fog jönni majd ez az oldal az olyan időkre, amikor nem akarunk majd bajlódni a külföldi rendeléssel.

1 Likes

Tegnap a Beauty Bay-ről 36 euróért sikerült megrendelnem az ABH Carli Bybel palettát. Ma már újra 52 euro.

4 Likes

Azta, de jó áron szerezted meg! Szerintem imádni fogod :heart_eyes: A felső sort már kipróbáltam, álomszép sminket lehet vele készíteni, nekem a soft glam szó jutott róla eszembe, hiába van ilyen néven ABH paletta. A csillogós sem ez a durva csillogós. Az OA nekem kicsit potyogott és 5 óra után kicsit lemászott, de ennyi legyen a legnagyobb baja egyelőre. A többi színt még tesztelem. :blush: Majd mesélj, neked hogy tetszik :relaxed:

2 Likes

Én is megrendeltem :see_no_evil: Gondolkoztam, hogy ez, a mini Norvina vagy a Feelunique-ról a Huda Light Nude, de végül ez nyert. Első ABH palettám lesz, úgyhogy kíváncsi vagyok.

7 Likes

Gondoltam ám Rád, és @whitemerci -re is, amikor tegnap anyukámnál a karácsonyfa alatt megrendeltem! (Tudom, tudom, ez egy kissé beteges. :see_no_evil:) De már nem volt időm további eszmecserét folytatni róla, inkább még egyszer átolvastam a beszélgetéseteket az egyik topikban és vettem egy mély lélegzetet… aztán ugrottam.
Hát, remélem, hamar ideér! :blush:

4 Likes

Nekem is az első ABH! :innocent:
Szintén BeautyBay-ről sikerült?

Szintén :blush: tegnapelőtt délután itt lamentáltam, hogy mi legyen, de végül vettem egy nagy levegőt és megrendeltem :smiley:

1 Likes