Én azt szoktam, hogy egy külön mappába elhúzom a vásárlós leveleket, és ha megjön egy csomag, törlöm őket.
Akartam kérdezni, hogy a Molyon te jelöltél-e be, de a Bookdepós rendelés alapjan igen.
Nekem még van a Melt, YesStyle (ez is elvileg 9-e óta az országban van, de nem tudok róla semmit), P. Louise, Jolse és a Pat Mcgrath (ez elvileg két csomag, mert két rendelésben adtam le).
Egyébként most csináltam nekik egy kis táblázatot, és ott jelölöm, ami már megvan.
Eddig csak a Deciem, MoYou és Marionnaud (ez persze belföldi volt) rendeléseket vettem át.
táblázatot
én felírtam egy post-itre, munkahelyen az asztalomra ragasztottam, de már csak a Pathra várok
Igen, én voltam, remélem nem baj
Összesítettem azt is, hogy mennyit spóroltam.
Dehogy, csak néha meglepődöm, milyen kicsi tud lenni az internet.
nem rossz ötlet
Nekem erre van egy egymondatos válaszom, de nem engedi a jómodorom, hogy leírjam ide .
Én is mindig félek, hogy valami kimegy a fejemből és észre sem veszem (vagy túl későn), hogy valami gond van. Két megoldásom van rá: egyrészről Gmailben mindig megcsillagozom a rendeléshez kapcsolódó üzeneteket (nálam narancssárga a rendelések címkéje, így narancssárga csillagot kapnak). Amikor megkapom a megerősítést, akkor azt csillagozom, amikor valami változás van és új üzenetet kapok, akkor azt csillagozom meg és az előzőről leszedem a csillagot, így mindig a legaktuálisabb üzenet van a csillagozottak között. De ez önmagában nem elég, mert több e-mail címem is van A Trellót használom tervezőnek, ott van egy kártyám ‘Csomagok’ címmel, minden rendelés után hozzáadom az aktuálisat, felírom, hogy honnan rendeltem, kell-e fizetni átvételkor, ha igen, mennyit, illetve hogy futárszolgálattal vagy csomagpontra jön. Ha valamit átvettem, kipipálom. Muszáj így csinálnom, különösen így karácsony előtt, különben mindent elfelejtenék
Nekem is valahogy így kellett volna A Gmail-es csillagozgatást használom én is, de nem valami bombabiztos úgy érzem…
Főleg, hogy sima csillagocskát kap csak
Pedig nagyon kíváncsi lennék rá!
Nem szeretném, ha hamar megöregednél!
Tudom nem most volt már téma (le vagyok maradva) Megnéztem ezt az oldalt és rengeteg márka kapható náluk. Van pl. Fenty is. Szerintetek eredeti lehet?
Aki rendelt, mindenki elégedett volt velük. Jól fog jönni majd ez az oldal az olyan időkre, amikor nem akarunk majd bajlódni a külföldi rendeléssel.
Tegnap a Beauty Bay-ről 36 euróért sikerült megrendelnem az ABH Carli Bybel palettát. Ma már újra 52 euro.
Azta, de jó áron szerezted meg! Szerintem imádni fogod A felső sort már kipróbáltam, álomszép sminket lehet vele készíteni, nekem a soft glam szó jutott róla eszembe, hiába van ilyen néven ABH paletta. A csillogós sem ez a durva csillogós. Az OA nekem kicsit potyogott és 5 óra után kicsit lemászott, de ennyi legyen a legnagyobb baja egyelőre. A többi színt még tesztelem.
Majd mesélj, neked hogy tetszik
Én is megrendeltem Gondolkoztam, hogy ez, a mini Norvina vagy a Feelunique-ról a Huda Light Nude, de végül ez nyert. Első ABH palettám lesz, úgyhogy kíváncsi vagyok.
Gondoltam ám Rád, és @whitemerci -re is, amikor tegnap anyukámnál a karácsonyfa alatt megrendeltem! (Tudom, tudom, ez egy kissé beteges. ) De már nem volt időm további eszmecserét folytatni róla, inkább még egyszer átolvastam a beszélgetéseteket az egyik topikban és vettem egy mély lélegzetet… aztán ugrottam.
Hát, remélem, hamar ideér!
Nekem is az első ABH!
Szintén BeautyBay-ről sikerült?
Szintén tegnapelőtt délután itt lamentáltam, hogy mi legyen, de végül vettem egy nagy levegőt és megrendeltem