Rendelés külföldről

Épp az Artdecot nézegetem, de van IsaDora is, Milani… Kár, hogy nem fedeztem fel előbb.

A parfümöknél érdemes nézni a gyártási időt, több olcsóbb, régebben gyártott darab van, rengeteget átnéztem, ami természetesen nem jelenti, hogy rossz lenne, de benne van a pakliban. Az enyémmel semmi probléma nem volt, régen használom az illatot és tényleg ugyanazt kaptam, pedig nem mai darabot vettem, de már nem gyártják és csak néhány webshopban elérhető, itt rátaláltam.

1 Likes

Viszont az Artdeco új kollekciója is ott van, az tuti friss, illetve olyan darabokat láttam a márkától, amiről azt se tudtam, hogy létezik.

Na, megjött vámmentesen szerencsére :smiley:

5 Likes

Nos, hát! Akkor lehet gondolkodni, mi az, amit még mindenképpen be szeretnétek szerezni január 31-ig… :roll_eyes:

2 Likes

Én is olvastam :sob::sob::sob::sob:

1 Likes

Képzeljétek! A lookfantasticnál elég durván tolják az ipart, csütörtökön reggel leadtam egy rendelést, délben már úton volt a csomag, ma reggel pedig már a közeli dpd hubon volt, és az egyetlen oka, hogy nem szállították ki ma, az az, hogy már nem volt elég hely a kocsiban (magyarul, majdnem két nap alatt teljesítették a rendelésem:O ) ez főleg annak fényében elképesztő, hogy év elején még 4-5 hetet kellett várni egy-egy csomagra náluk (akkor a posta hozta és a pár héttel ezelőtti rendelésem is ők szállították ki). További szuper hír, hogy Lengyelországból jött a cucc.

5 Likes

Én az osztrák oldalunkról rendelek mindig, a csomag Németországból jön, szintén megérkezett mindig néhány nap alatt.

A brexittel kapcsolatban írtam a Deciemnek. Azt válaszolták, hogy most még nem mondhatnak konkrétat, de dolgoznak az EU-s vásárlók ügyén. Nekem ez egyelőre több, mint elég. Lehet, hogy rákérdeztek a Selfridgesnél is, ha megtörténik a kilépés :nerd_face:

7 Likes

Elindult a rúzsos csomagom, a múltkori USA rendelésem 7 nap alatt itt volt, így látok némi reményt, hogy még Karácsony előtt ideér!!! :slight_smile:
IMG_20191216_203521

3 Likes

Az én Melt rendelésem 14 napja indult útnak, és egyre kevésbé reménykedem, hogy ideérhet a héten (szerintem 23-án már nincs posta).
De hajrá!

Az hétfő, miért ne lenne postai kézbesítés?

Basszus, az tényleg munkanap, akkor csak én nem dolgozom akkor már! :slight_smile: Eddig azt hittem, azt kellett valamelyik szombaton ledolgozni.

2 Likes

Amilyen a posta, lehet hogy nem lesz kézbesítés (a szombati munkanapokon is csökkenett kapacitással működött a közeli posta). :neutral_face:

Én még 3 csomagot várok, a Lookfantastic miatt aggódom a legjobban, én hülye nem vettem rá követést… A Pat McGrath szerintem 2 ünnep között várható.

1 Likes

Én tegnap írtam a Makeup Geek ügyfélszolgálatának, mert a szokásos módon nem működött a nyomon követés. Az a csomag még nincs Magyarországon, pedig napokkal a black friday őrület előtt rendeltem. A Pat Mcgrath szerintem januárban fog megérkezni (én még a feladásról sem kaptam emailt). Remélem a Colourpop még megérkezik (a vámon elvileg már átment)…

Mikor rendelted a lookfantasticot? Nekem kb. 5 nap alatt érkezett meg, totál le voltam döbbenve. Futár hozta, szóval elvileg nem volt követés, de a gyakorlatban jöttek az értesítések.

1 Likes

December 3-án, 10-18-a közöttre írták, hogy meg kell érkeznie.

Nekem még nagyon sok csomagom van, nagy része szerintem már csak az újévre ér ide…
Van egy LimeCrime, ami fogalmam nincs hol tart, egy BookDepository (tudom, nem kence… :smiley: ), Juvia’s Place, Coastal Scents, BeautyBay, Jolse-t és Pat McGrath-ot még fel sem adták… AliExpressről is várok cuccokat, ráadásul még a Sinsay-től is rendeltem itthon. Attól félek, hogy nem tudom számon tartani mennyi helyről rendeltem, valamit elfelejtenek kihozni vagy elkeveredik és észre sem veszem majd… :smiley:

4 Likes

Egyébként szerintem ez valós félelem. Néha kapok egy emailt xy rendelésről (aminek a száma nem egyezik a webshopos rendelésével, mert másik szállító viszi másik követési számmal), azt se tudom mi érkezik és hova. Aztán fél óráig nyomozok, vajon melyik rendelésem lehet… Van, hogy csak ilyenkor ugrik be hogy viszont a z rendelésről nem hallottam még semmit… :roll_eyes:

1 Likes