A postafiókkal kapcsolatban van tapasztalatod? Több helyen láttam már olyan szolgálatást, ahol szerintem a szolgálató címére érkezik a csomag, ő pedig gondolom magán csomagként eljuttatja az EU-ba. Nem tudom, ez ugyanaz-e, hogy nyit az ember egy fiókot. De kicsit ódzkodtam tőle eddig.
Mymallbox, shipito, regisztràlnod kell, a legtöbb ingyenes, vagy havi/ éves dìj ellenében extra szolgàltatàsok vehetők igènybe.
Szerintem ez az, kspsz egy postafiòk cìmet, ezt ìrod be rendelèsnèl, lehet több helyről is rendelni ès amikor kèred, akkor egyben küldik el az egèszet.Az egèsz online működik, jelszòval belèpès, èrtesìtenek ha megèrkezett a rendelt csomid, online vàlaszthatod ki, hogy melyik küldèsi opciòt szerwtnèd, normàl expressz stb.Nekem mymallboxnàl van , de a shipitonàl elèg sok extra van, talàn 50 dollàr 1èv.
Ez nekem nagyon új. Egy éve, amikor nem volt vámköteles a csomagom, nem így nézett ki a követés. Vajon most kell fizetnem vagy sem? Mármint hivatalosan tudom, hogy nem kéne, mert 38 dollárért rendeltem szállítással együtt, és amikor beküldtem a papírokat még hivatkoztam is a jogszabályra, de sosem lehet tudni… Az biztos, ha ennek ellenére kiszabnak valamit, akkor rácsapok az asztalra és visszaigényelem az tuti. Már alapból az nem tetszik, hogy elküldték a NAVnak a papírokat.
Szerintem nem kell fizetned, csak így jelzik, hogy elfogadták a papírokat.
Nagyon bízom benne, köszi
Mostanában furcsán jelenik meg a feldolgozás a postánál. Szerintem ne aggódj. Ha nekem fizetni kellett, akkor is átvételkor, tehát a kiszállítást nem igazán befolyásolta a dolog.
Ha már itt tartunk, csinált már valaki olyat, hogy akkor elküldte a vámáru nyilatkozatot, mikor még nem kapott róla értesítőt? Elvileg a vámon van a csomagom, tuti jön értesítő, de mire feldolgozzák a postán az infókat, még eltelik 2-3 nap…
Csináltam már igen a csomagon nem volt rajta a telszámom, ezért SMSben nem tudtak értesíteni. Mire megjött róla a levél, már átment a vámon a cuccom.
Inkább kellemetlen, hogy sehogy nem tudja meg az ember, hogy kell-e fizetnie vagy sem. Főleg, hogy munkahelyre rendeltem, tudván, hogy hivatalosan nem kellene fizetnem érte, aztán lehet bent sem vagyok épp, mikor jön a csomag. Na de reméljük a legjobbakat.
Köszi, Murphy dolgozik, pont most kaptam sms-t!
Nagyon megértelek. Egyszer rendeltem úgy egy új helyről, ami azt hittem futárral szállít. Kiderült, hogy nem. Kaptam a csomag mellé egy sárga cetlin egy dörgedelmes üzenetet az iktatóból, hogy méltóztassak ne a kórházba rendelgetni a csomagjaimat…
Ez ugyan belföldi, de ismerjük ezt az oldalt?
https://makeup.hu/?gclid=EAIaIQobChMI396it82t5gIVl-maCh3KuQVMEAAYASAAEgKi7PD_BwE
Én rendeltem már tőlük, minden rendben volt.
Nézem, milyen sok márka van… és ingyenes a szállítás 9.000.- ft felett.
Én is rendeltem már innen,rendben volt minden.
Osztom a többiek véleményét, kb. egy hónapja rendeltem, és nem volt velük semmi probléma.
Meglepően olcsóbb minden. Mennyi idő alatt érkezik meg a rendelés?
Futárcég hozta, ha jól emlékszem, kb. egy hét volt.
Artdeco-s cuccokat, arcmaszkokat és parfit is rendeltem, mind kifogástalan.