Rendelés külföldről

Tudod, én is hogy meglepődtem?!
De nagyon jól jött ki, mert Férj kétnapos továbbképzésen tartózkodott éppen, így nem érzékelt az egész procedúrából semmit. :face_with_hand_over_mouth: Így most ő is boldog és én is az vagyok. :rofl:

6 Likes

@anon27689852 Profi! Na most jó hangosan felnevettem! :smiley: :smiley: Azt mondják sokan, hogy a boldog házasság alapja, hogy nem kell feltétlenül mindenkinek mindent tudnia. :smiley: (Persze, ha kevésbé komoly dolgokról van szó :slight_smile: .)

3 Likes

Én csak nem akartam, hogy feleslegesen felizgassa magát olyanon, amit nem ért. :smiley:
Szerinted megértette volna, hogy egy Zoeva-s 30 %-os akciót bűn lenne kihagyni? :laughing:

4 Likes

Egyszerűen nem értik, hogy mi az a kihagyhatatlan vétel…az én férjem se érti, így inkább nem is zavarom vele. :slight_smile:

4 Likes

Nekem még a LimeCrime-ot nem adták fel (10 napja rendeltem…), a Juvia’s Place-t (ezt csak 4 napja), illetve a Pat McGrath-ot.

Nekem az egyikről nem jött e-mail, de beléptem az oldalon a fiókomba és ott van követési szám. A Lime Crime-ról beszélek :smiley: Szerintem nézd meg te is, lehet feladták már.

A probléma csak az, hogy nincs fiókom az oldalon… :smiley: Anélkül rendeltem.

Én a P. Louise-al jártam így. :smiley: Annyira ráizgultam az 50%-ra, hogy regisztráció nélkül rendeltem ott én is. :smiley:

1 Likes

Oké :smiley: Akkor lehet egyszer csak megérkezik.

Rácseteltem az ügyfélszolgálatra és megkaptam a trackinget szerencsére :smiley: Tegnapelőtt adták fel, szóval még egy darabig várnom kell… :smiley:

De legalább elindult :slight_smile:

Igen, én már ennek örülök :smiley:

Rendelt valaki mostansag a Colourpoptol? Ha igen, hol adtak fel? A BeautyBay es tarsai mar megoldottak a brexit problemat, jo lenne ha a Cpnek is sikerulne. Csak januarban lenne alkalmam rendelni toluk, de akkor meg mar elvileg eletbe lep a jogszabaly. :confused:

Ők eddig is az USA-ból küldték…

Tudom, de gondoltam hatha lett raktaruk a kozelben.

Jaaa! Nem tudok róla, bár én júliusban rendeltem utoljára.

Tuti USA-ból jön. Nemsokára ideér a csomagom tőlük. Minden hercehurca nélkül.

Nèmetorszàgban sajnos nincs, sőt nagyon sok vàmnàl előszeretettel küldik vissza az usaba, mert vagy a lejàrati idő nincs feltüntetve, vagy vmelyik összetevő nem engedèlyezett szòval itt Nèmetorszàgban, ha lazàk a vàmnàl megkapod, ha nem, akkor nem.

Az fasza! Már bocsánat!
Megrendelsz valamit és visszaküldi a vám? Ilyet még nem is hallottam! :astonished:

1 Likes

Bizony, sőt a kylie meg is szüntette a Nèmetorszàgba valò szàllìtàst pont ezèrt. Sőt meg is kèrdezi vmelyik, hogy megsemmisìtsèk az àrut vagy vissza küldjèk? Az a röhej, hogy nem egysèges, hanem vàmhivataltòl függ, hogy àtadjàk- e vagy sem . Az egyedüli lehetősèg, hogy nyitsz egy postafiòkot Amerikàban, oda kèred a termèkeket, ők elpostázzàk Belgiumon keresztül, ès mivel az mär EU, ìgy nem kerül be a nèmet vàmhivatalhoz. :ok_hand:

2 Likes