Tudod, én is hogy meglepődtem?!
De nagyon jól jött ki, mert Férj kétnapos továbbképzésen tartózkodott éppen, így nem érzékelt az egész procedúrából semmit. Így most ő is boldog és én is az vagyok.
@anon27689852 Profi! Na most jó hangosan felnevettem!
Azt mondják sokan, hogy a boldog házasság alapja, hogy nem kell feltétlenül mindenkinek mindent tudnia.
(Persze, ha kevésbé komoly dolgokról van szó
.)
Én csak nem akartam, hogy feleslegesen felizgassa magát olyanon, amit nem ért.
Szerinted megértette volna, hogy egy Zoeva-s 30 %-os akciót bűn lenne kihagyni?
Egyszerűen nem értik, hogy mi az a kihagyhatatlan vétel…az én férjem se érti, így inkább nem is zavarom vele.
Nekem még a LimeCrime-ot nem adták fel (10 napja rendeltem…), a Juvia’s Place-t (ezt csak 4 napja), illetve a Pat McGrath-ot.
Nekem az egyikről nem jött e-mail, de beléptem az oldalon a fiókomba és ott van követési szám. A Lime Crime-ról beszélek Szerintem nézd meg te is, lehet feladták már.
A probléma csak az, hogy nincs fiókom az oldalon… Anélkül rendeltem.
Én a P. Louise-al jártam így. Annyira ráizgultam az 50%-ra, hogy regisztráció nélkül rendeltem ott én is.
Oké Akkor lehet egyszer csak megérkezik.
Rácseteltem az ügyfélszolgálatra és megkaptam a trackinget szerencsére Tegnapelőtt adták fel, szóval még egy darabig várnom kell…
De legalább elindult
Igen, én már ennek örülök
Rendelt valaki mostansag a Colourpoptol? Ha igen, hol adtak fel? A BeautyBay es tarsai mar megoldottak a brexit problemat, jo lenne ha a Cpnek is sikerulne. Csak januarban lenne alkalmam rendelni toluk, de akkor meg mar elvileg eletbe lep a jogszabaly.
Ők eddig is az USA-ból küldték…
Tudom, de gondoltam hatha lett raktaruk a kozelben.
Jaaa! Nem tudok róla, bár én júliusban rendeltem utoljára.
Tuti USA-ból jön. Nemsokára ideér a csomagom tőlük. Minden hercehurca nélkül.
Nèmetorszàgban sajnos nincs, sőt nagyon sok vàmnàl előszeretettel küldik vissza az usaba, mert vagy a lejàrati idő nincs feltüntetve, vagy vmelyik összetevő nem engedèlyezett szòval itt Nèmetorszàgban, ha lazàk a vàmnàl megkapod, ha nem, akkor nem.
Az fasza! Már bocsánat!
Megrendelsz valamit és visszaküldi a vám? Ilyet még nem is hallottam!
Bizony, sőt a kylie meg is szüntette a Nèmetorszàgba valò szàllìtàst pont ezèrt. Sőt meg is kèrdezi vmelyik, hogy megsemmisìtsèk az àrut vagy vissza küldjèk? Az a röhej, hogy nem egysèges, hanem vàmhivataltòl függ, hogy àtadjàk- e vagy sem . Az egyedüli lehetősèg, hogy nyitsz egy postafiòkot Amerikàban, oda kèred a termèkeket, ők elpostázzàk Belgiumon keresztül, ès mivel az mär EU, ìgy nem kerül be a nèmet vàmhivatalhoz.