Rendelés külföldről

Deciemes rendeléseknek kb. hány nap a szállítási ideje? Futárszolgálat vagy a posta hozza ki?

Kb. 3-5 munkanap, de a feldolgozási idő is lehet 3 nap ha sok a rendelés. Futárszolgálat hozza.

Köszi, 3 napja rendeltem, mert most 23%os kedvezményük van, de ahogy nézem a rendelésem állapotát, még nem indult el tőlük.

Szerintem most egész novemberben nagyon leterheltek az akció miatt, nem lehet a korábbi tapasztalatokra alapozni. Türelem … (mint minden nagy akciónál) Korrekt cég, úgyis el fogják küldeni.

Azt írják a honlapjukon, hogy akár 7 munkanap is lehet, mire feldolgozzák a rendeléseket.
Én a múltkor - még az akció előtt, mikor máskor? - 22-én rendeltem, 24-én jelezték, hogy feladták, és 29-én hozta ki a dpd.

Köszönöm a visszajelzéseket, türelmesen várok, általam még nem használt, új termékek lesznek - Hylamide SubQ, Hylamide HA Blur, the Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA - nagyon kíváncsi vagyok!

Én az NMFet mostanában kezdtem használni, és nekem nagyon tetszik, pedig kicsit féltem, hogy nem fog eléggé hidratálni, bár használok azért szérumot is előtte. @Kokapu, hasonlóan jártam, konkrétan október 31-én adtam le egy nagy rendelést több TO termékkel az egyik magyar webshopban, és 1-jén jött az akció :sweat_smile: Nem mondtam le, mert voltak más termékek is amikre szükségem volt, de valószínűleg fogok utánpótlást rendelni még a hónapban a deciemtől :smiley:

1 Likes

Amerikából lehet körömlakkot rendelni, nem ütközik valamilyen magyar jogszabályba?

Angelica Nyqvist svéd youtuber többször mondta a videóiban, hogy lakkot nem rendel a tengerentúlról, mert tűzveszélyesként tartják számon. Emiatt a szállítás csak speciális lehet, ami brutálisan drága. De nem tudom, hogy van-e kifejezett tiltás.

1 Likes

Számomra új infó, de a lookfantastic rendelés futárral érkezett. A boxokat korábban posta hozta…

1 Likes

Nekem most a posta nyomkövetős rendszerébe került be a csomagom, szerintem az enyémet postás hozza majd (nem beauty box). Nekem az volt furcsa, hogy Németországban adták fel, bár ez lehet, hogy csak nekem újdonság.

1 Likes

Biztos a brexit miatt…

Aki Beautybay-ről rendelne most, annak szólok, hogy kedd óta várok a dispatch-re, tegnap írták, hogy még 4 munkanapra lesz szükségük. Az eddigi tapasztalat alapján feladás után 1 héttel szokott megérkezni, így összeadva kb. 2 hétig tart a folyamat sajnos.

Ilyenkor mindig ez van, tavaly a karácsony utáni leértékeléskor rendelt cuccok egy hónap alatt érkeztek meg.
Én a Jolse oldalról nem kaptam még semmit a visszaigazoláson kívül, és a P. Louise-től. De a többieknél is általában azt látom, hogy hiába van már tracking szám, még nem indultak útnak.

1 Likes

Nekem a 11. 26 rendelésem tegnap megérkezett, csak még nem volt időm átvenni a portán.

1 Likes

@Kokapu Jó buta voltam, hogy nem hamarabb kaptam észbe. Játszottam a kuponzsonglőrt, de hát inkább fizettem volna 10 euróval többet így utólag. Ez van, de ki nem szereti az akciókat, na… :smiley:

1 Likes

Mondjuk nekem a Beauty Bayről mindig 2 hét alatt érkeztek meg a csomagok, kivéve a követéses, azok egy hét alatt itt voltak (bár manapság a posta hozza azt is, úgyhogy egyszer emiatt már ez is 2 hét lett).

1 Likes

Nekem volt olyan BeautyBay-s csomagom, ami 2 hét alatt, de olyan is, ami egy hónap alatt ért ide.

A Zoevanal pénteken leadott rendelésem viszont hétfőn már itt volt. Máskor 1 hét szokott lenni, gondolom, rákészültek a Black Friday-ra.

1 Likes

@Kokapu Igen, én a követéses rendelésekből indultam ki, most is azt várom. Érdekes módon, eddig a leggyorsabban a Jeffree x Shane paletták érkeztek meg. Bár lehet, hogy nem is annyira furcsa ez, engem mindenestre meglepett. :slight_smile: Már aznap 1-jén feladták, 8-án reggel szinte ahogy beértem az irodába, már itt is volt. Bárcsak mindig ilyen aranyélet lenne. :smiley:

@ Kamea Az szép! 2 munkanapon belül lefolyt az egész, nem semmi! :o :slight_smile: